Návrhy a ilustrace Hry o trůny

Kimberly Pope zveřejnila některé z návrhů pro lokace a události seriálového zpracování Hry o trůny.

Dílka nyní najdete připnutá i na Pinterest účtu. Pozor, můžete ta narazit i na nějaké spoilery (jako vypálené hrady, které dnes ještě v poho stojí, ještě neodehrané bitvy apod.). Některé z návrhů nebyly vůbec realizovány.

Za...

Číst celý článek zde

Komentáře

• Ten Harrenov je boží! Vážně vypadá jako ohořelá svíčka.
  • Je super, ale nemal by byt az uplne pri jazere...
  • Přinejmenším ale vypadá zachovalejc než Landštejn :D
  • No hlavně je to řekl bych ta varianta, která nebyla realizována. Stejně jako ten vozík k Orlímu hnízdu.
  • svoa00 napsal(a):

Přinejmenším ale vypadá zachovalejc než Landštejn :D

Ten jsem chtěla navrhnout jako český Harrenov. A furt si ne a ne vzpomenout na jméno. :)
  • To je Harrenov? Vypadá to jak Sagrada Familia. A tu lanovku na Orlí hnízdo už jsem kdysi viděl na nějaké obálce. Ne přímo tuhle, jinou, ale taky to byla lanovka. Asi se nejeden člověk inspiroval hitlerovým orlím hnízdem.
  • Wow, nádhera!!! Uchvátil mě Pyke a detaily z Kings Landing
  • Ale je to mazec, kolik návrhů se jim podařilo naprosto přesně zhmotnit v kulisách atd. Zajímalo by mě, jestli to loďoberanidlo je zavržený návrh, nebo ho opravdu uvidíme v akci :-)
  • Nádhera! Kimberly Pope dostává Zlatého Bludišťáka!
  • Hodně libový... :)
  • Dost dobrý... :O Akorát ten Qarth jsem si představoval jinak, ty hradby a budovy uvnitř... ale je to super :)
  • Aha, teď mi došlo, že ty artworky jsou podle seriálu... :D
  • Sajn: naopak - seriál je podle artworků :)
  • Ach tak - ale Qarth je stejně podle mě jiný - trojité hradby, pestrobarevné stavby atd. :)
  • Sajn: Doporučuji si přečíst úvod článku - poslední věta by mohla pomoci ("Některé z návrhů nebyly vůbec realizovány.")
  • Krisa: heh, teď jsem ze sebe udělal úplnýho vola.
  • Sajn: :) Stane se :)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů NovinkyKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi