Hra o trůny 2x06 - Bohové staří a noví

Theon dokonává svůj mistrovský tah. Lannisteři vysílají Myrcellu na cestu. Arya se setkává s nečekaným návštěvníkem.

Dany přísahá, že si vezme, co jí patří. Robb s Catelyn se dozvídají zdrcující zprávu. Qhorin umožňuje Jonovi prokázat, co v něm skutečně je.

«13456711

Komentáře

• Ygritte má v tom celém jednom záběru pěkný odstín vlasů.
  • Myslíte že uvidíme Aryse Oakhearta?
  • IMO ne, bude mít jako tradičně helmu a najdou herce až v budoucnu.
  • Akého môže mať Arya návštevníka? V knihe som žiadneho nenašiel... žeby severanov?
  • Těžko říct, spekuluje se o Amorym, Malíčkovi, Boltonovi, Trantovi... někteří šílenci i o Nymerii.

Jo a v diskuzi na WiC jsem našel pěkný odkaz, http://frontlineactors.com/wp-content/uploads/2011/04/LiamBurke.pdf - tento pán hrál Šíleného krále, kterého jsme nakonec nedostali v první sérii. Proč sakra ten matroš nedali do bonusů, to mi pořád vrtá hlavou.
  • :D Hmm... Možno ho dajú v tretej sérií, keď Jaime spomínal na to, ako ho dal dole...
  • Já chci Aeryse! Takový sympaťák.... :D
    Aerys by Sir-Heartsalot
  • :D :D Ak celý deň čumel na tie svoje cvočky tak niet divu, že sa z neho stal cvok .D
  • Lord Gepeto: Právě proto se mi ten obrázek tak líbí. :D
  • teraz som dopozeral 2x04 a chcel som sa opýtať či v knihe Clash of kings bolo spomínané, že Shae bola Sansina slúžka...
  • Nie, bola slúžka Lollys...

A niekedy aj Lady Varys Ako som sa dozvedel z Búrky :D
  • FireAndBlood napsal(a):

teraz som dopozeral 2x04 a chcel som sa opýtať či v knihe Clash of kings bolo spomínané, že Shae bola Sansina slúžka...

Její služka byla, ale až v Bouři.
  • Doufám, že s Daenerys tam bude ta scéna z Domu neumírajících, v knize mě to dost zaujalo :)
  • No to nevím jestli Daenerys půjde do domu už v tomto díle, ale těším se na tu scénu jak na nic. Mohli by to vzít zkratkou, už se to v Qarthu tak hezky rozjíždí. Na Belwase a jeho kámoše se těším taky moc, jakmoc bude k nepoznání.
    Možná tady ty videa znáte, ale já jsem se včera zaposlouchal do vyprávění o Robertově rebelii a plenění, bylo zajímavé to slyšet to z různých pohledů.

a podobné...
  • V tomto dieli určite nie, ale raz určite áno...
  • Hm, tak Ygritte to v té kožené kapuce hodně sluší. Uvidíme jak to zvládne herecky.
  • Mno, mam taky blby pocit, ze z Domu neumirajicich budeme sklamani...predsa su tam iba naznaky...nic pre americke publikum...kazdopadne to podla mna v tejto casti nebude...
  • Ještě jeden pohled:
  • Davida Lynche by na to bylo třeba. Ten by z domu neumírajících udělal celou jednu epizodu. :) to by bylo žrádýlko. Už i ten Pyat Pree mi, jak jsem psal, dost připoměl toho chlapíka na party z Lost Highway :)
  • Guero: jo, ten Belwasův parťák... Šedovous? Když jsem o něm četl poprvé, dost mi připomínal Gandalfa :D
  • Sajn napsal(a):

Guero: jo, ten Belwasův parťák... Šedovous? Když jsem o něm četl poprvé, dost mi připomínal Gandalfa :D

Bělovous. Arstan Whitebeard. Ale jo, Gandalf bez klobouku. :)
  • Jojoo, Gandalf, když byl ještě obyč šedý magič. Nějak tak, akorát ve fyzickém boji trochu nebezpečnější :)
    Teď si ale nemůžu vzpomenout jak se jmenuje ten "obchodník s kořením, co je teď v ukázce, ten co je vítal u bran, jehož jméno je těžké vyslovit" Z knihy si nemůžu vybavit jeho jméno, no už je to čásek a knížku jsem půjčil. Ale u bran byl výborně pojatý. Šak sme tě přijali, tady jsem já a tady jsi ty :)
  • Představitelka Ygritte je fakt nádherná, škoda že hraje tak otravnou postavu...:)
  • :D ,,You know nothing"-postava :D
  • Lord Gepeto: Tak nějak :)))
  • Třeba to bude říkat tak, že se nám to i začne líbit... :)
  • :D ,,Nechcem ťa uraziť, ale... You know nothing..."
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Třeba to bude říkat tak, že se nám to i začne líbit... :)

To by si pak zasloužila Emmy, Grammy, Zlatý Globus, Oscara i Nobelovku zároveň :)
  • Krisa napsal(a):

Miss Utahraptor napsal(a):

To by si pak zasloužila Emmy, Grammy, Zlatý Globus, Oscara i Nobelovku zároveň :)
    Nobelovku za mír. :)
  • Krisa napsal(a):

Miss Utahraptor napsal(a):

:D A cenu za najlepšiu repliku "You know nothing" :D Takzavnú Ygritte

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů 2. řadaKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi