Obrazárium

12467

Komentáře

• jarlo dík, já jsem to pochopila, už z toho slovního popisu.
    Kriso to byl selský rozum :)
  • brbr - promiň, nebylo to myšleno zle :(
  • jarla: však jo, pochopila jsem.
  • Eště je jiná cesta, po tom, co se tam obrázek uloží, se překlikne do galerie, obrázek se otevře, dá se pravý tlačítko a najede na zkopírovat adresu obrázku :))
  • flaneker - jo, ale mám dojem, že to musí být člověk registrovaný ne? Teď nějak nevím....dřív tam byl lepší odkaz hned, teď je to překopané a je tam capsca kod - prostě se mi to nelíbí, ale co už nadělám...:(
  • Nemusí, akorát to pak musíš hledat.
  • Head je milovník skotu? Ten druhej bejk ze shora je fakt pěknej. Hádám, že se jedná o masný plemeno. Fakt nabouchanej.
  • Ten druhý je mé nejoblíbenější plemeno - Blonďaté Aquitánské :-) (Blonde d'Aquitaine)
  • Které plemeno dává nejlepší mléko?
  • Z uvedených nebo povšechně a hlavně - nejlepší k čemu ?
  • Z uvedených. A ke konzumaci v kapalném stavu. Popřípadě které jsou nejlepší na sýr. Na jogurt...
  • Ta dvojka je neuvěřitelné monstrum, to někde potkat, tak rychle píšu závěť :)
  • Nejlepší mlíko přijímám přes ruskou zmrzlinu :)
  • flanker.27: Já se obávám, že v Ruské zmrzlině už žádné mléko není :)))
  • flanker.27 napsal(a):

Nejlepší mlíko přijímám přes ruskou zmrzlinu :)

Da da, smetanová. Ta je nejlepší. Zrovna včera jsem se jí nacpal :-)
  • Krisa napsal(a):

flanker.27: Já se obávám, že v Ruské zmrzlině už žádné mléko není :)))

V tý co dělaj mimo Rusko asi ne, ale co se originální týče, tak by tu dost specifickou chuť nahradili dost těžko. Ostatně když tam byla ségra, tak jí tam moc nechutnalo, s výjimkou čehokoli co bylo z mlíka.
  • flanker.27: Originál neznám - v Rusku jsem nebyla a dobu, kdy se dováželo "hlavně z Ruska" si nepamatuji. Ale řekla bych, že současná česká Ruská zmrzlina viděla mléko jen z vedlejšího regálu :)))
  • Taky o ní nemluvim, ale máma měla známou, jejíž snad manžel nějak obchodně dovážel originální ruský zmrzky, cucy na kládě s pod.
  • Z uvedených je nejlepší mléčná třetí od spoda Jersey - je to zjevné....na sýry je nej ta pod ní Vogézka - ta je právě ze sýrařské oblasti....Zbytek jsou stejně masné kusy První je Pimpernel, třetí Maine-Anjou (můj druhý nej) a poslední je Charolais střední rámec....Krásné jsou ještě Aberdeen Angus (malí černí svalovci) nebo Herefordi (otužilí střapáči ze Skotské vysočiny) a pak mám ještě slabost pro Texaské longhorny. Třeba Modré Belgické mi přijdou vizuelně deformované pro své hypertrofované zdvojené svalstvo na zádi.....Na mlíko jsou taky třeba vynikající Holštýnky a nebo malé Aishirky....
  • Hmmm
    A do čokolády je nejlepší švýcarská fialová?
  • Jednička je mám pocit Hereford...
  • Obrázek se nenačítá... Nemáš tam Belgické modrobílé... To je teprve kravka!! :-D
  • To už je vyšlechtěný kvůli hromadě masa ne?
  • No porod je snad jen císařským řezem, co si ještě pamatuji z minulého roku... :-)

Montezuma3: Ano... Je to trošku kýčovitý...
  • Jarla napsal(a):

Taková série mých oblíbených pro heavy_heada :-)

Jé, dík. :-) Ale narozeniny mám až v červenci.
    Chmur napsal(a):

Head je milovník skotu?

Co bych si bez krav a volů počal. :-)
  • Ty skotské potvory jsou vrchol kraví roztomilosti. Člověk by se na ně vrhl a muchlal je a muchlal.... ;D
  • Rozkošné jsou taky Jerseyky - pidi kravičky s vééélikýma očima a ohromným nádojem :-)
    jersey
    Mám holt kravičky raději než koníky :-))
  • Navrhují založit speciální topic bejci a krávy....
  • Ale Chmure :-) Tohle bylo založeno prý pro roztomilé obrázky zvířátek - kravičky jsou roztomilé a užitečné navrch :-)) Ti co je znají mají svoje oblíbené a ti co neznají jsou možná překvapeni, jak vlastně můžou kravky taky vypadat :-)
    Máš své oblíbené plemeno ? Přihoď :-)
  • Už abychom vypadli z EU a dali ban na dovoz hovězího. Ty Belgický modrý chuděry jsem viděl poprvé až v Bigger, stronger, faster - v pohybu z toho na člověka jde ještě větší deprese :-( Ač nemám rád různé "alternativní živly" brojící proti chovu v podstatě čehokoliv, tak vytvořit přímým genetickým zásahem zrůdu neschopnou běžné existence je pro mě jednoznačně už "za hranicí".
    Jerseyka působí opravdu roztomile.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi