Kecáliště

1323335373855

Komentáře

• Chmur: Já díky JJ vím, co je pravá Americká žvejka!
  • Já se těším na rozhovor s každým sportovcem...je to neskutečná psina :-)) Nebo taky na komentáře - třeba Záruba má někdy takové hefty...při ČRxŠvédi jsem ke konci řvala smíchem :-D
  • Co je prvá česká žvejka zas vím díky Vláďovi Růžičkovi:-)
    Nejradši mám, když si moderátoři nevypnou mikrofony:-)
  • Chmur: Ten žvejká nějaký netradičné, ne? Skořicový?
  • Musíme hrát ze zajištěné obrany a vyrážet do smrtících brejků :)
    Ono taky co na ty otázky odpovídat.
  • flanker.27: Já jsem ochotná pominout obsah rozhovorů, ale jejich forma je často děsivá.
  • Sportovcům snad specielně pokládají tak stupidní otázky "Proč myslíte, že jste prohráli?" nebo ještě lepší "Myslíte, že vyhrajete?" :-D
  • Můj "kamarád" (člověk, kterého znám) jednou pronesl geniální větu, která mi podrazila kolena: "Kdybychom jeli rychlejc, mohli jsme to vyhrát" :D:D:D
  • Mě vyšel Greyjoy. :)
  • No bodejť :-)) Kdyby jeli rychleji než soupeři, tak dozajista :-)) To je taky jak od Záruby :-) Kdybychom neprohráli, tak bychom určitě vyhráli!
  • Kdybychom neprohráli, tak bychom určitě vyhráli
    To snad ani nelze nijak zpochybnit
  • Tak určitě
  • Jak říkám...
  • Já myslím, že k Temelínu se ti kompetentně vyjádří Ugla :-) Mi vrásky nedělá...
    A voda je pro všechny a zadarmo, Trautenberku! - To by mělo být logo všech firem s balenou vodou :-p
  • Jarla napsal(a):

Surio Mario Martinéz Juanez Ferdinando byl bojovníkem vybraným pro boj ve vysoké trávě :-)) (A jeho IQ bylo rozhodně vyšší než Jágrovo :-p )

No jenom jsem uvažoval jak by se postavila ke konfliktu o zdroje vody... Což bude velkým problémem mnoha států... Např. Sudán, Egypt a Etiopie, tedy státy kontrolující povodí Nilu budou v čim dál tím častějším sporu, který jen tak snadno diplomaticky ani technologicky nepůjde řešit.. Kdo má právo na kontrolování vody co teče v Nilu? Etiopie? Kde pramení jeden Nil. A je dost možné že tahle země zahradí řeku sítí přehrad, rozvede vodu a tím sníží množství vody co doteče do Egypta (Modrý Nil tvoří 85% vody v Nilu). Mají Egypťané a Súdánci, stejné právo na vodu co teče Nilem?
    Tohle jsou podle mne otázky, kdy suverenita a pacifismus jdou naprosto stranou. Proto si taky Egypt udržuje speciální jednotky pro boj v džungli...

Trošku obdobně v něčem soucítím s Rakušáky ohledně Temelína... Je logický, že pokud si odhlasují STOP JE tak Temelín jen tak nepřehlédnou, protože v zásadě je to jako kdyby si neodhlasovali nic...
  • Jarla napsal(a):

Já myslím, že k Temelínu se ti kompetentně vyjádří Ugla :-) Mi vrásky nedělá...
    A voda je pro všechny a zadarmo, Trautenberku! - To by mělo být logo všech firem s balenou vodou :-p

Nemůžu najít nějak kde...

To je pěkná a rozumná odpověď, ale platící tak jedině v zemích, kde je dostatek vody :D
  • Na Mekongu je to s vodou možná ještě ostřejší, pánem je tam ovšem jasně Čína, která si na horním toku postavila 4 přehrady a drží tak všechny po proudu v šachu. Takové Colorado je zas celé americké, ale zato si ho skoro stihnou vypít dřív, než doteče do moře :-)

Ohledně té energetiky - teď ve čtvrtek 10.5. má být od 9:30 na Břehovce (hlavní budova FJFI) přednáška s názvem "Česká energetika její budoucnost". Vzhledem k tomu, že to nacpali do malé místnosti, tak těžko říct, jak to dopadne s místem.
  • Musím se Jarle pochválit, byl jsem povýšen :D
  • Ugla napsal(a):

Na Mekongu je to s vodou možná ještě ostřejší, pánem je tam ovšem jasně Čína, která si na horním toku postavila 4 přehrady a drží tak všechny po proudu v šachu. Takové Colorado je zas celé americké, ale zato si ho skoro stihnou vypít dřív, než doteče do moře :-)

Ohledně té energetiky - teď ve čtvrtek 10.5. má být od 9:30 na Břehovce (hlavní budova FJFI) přednáška s názvem "Česká energetika její budoucnost". Vzhledem k tomu, že to nacpali do malé místnosti, tak těžko říct, jak to dopadne s místem.

Díky za info - škoda, že mám zkoušku v ten den :-(
  • Arianus napsal(a):

Musím se Jarle pochválit, byl jsem povýšen :D

Tak to gratulujem, ak to je naozaj POVYSENIE. Mna ked naposledy povysili, tak mi nezvysili ani plat ani kompetencie, len celej firme newslettrom dali vediet, ze teda som sa dostala o schodik vyssie :D.
  • Hildegarda napsal(a):

Arianus napsal(a):

Musím se Jarle pochválit, byl jsem povýšen :D

Tak to gratulujem, ak to je naozaj POVYSENIE. Mna ked naposledy povysili, tak mi nezvysili ani plat ani kompetencie, len celej firme newslettrom dali vediet, ze teda som sa dostala o schodik vyssie :D.
    No, dostal jsem novou jmenovku na dveře, a hvězdu na ramena, leč je to jen jmenování do hodnosti, nikoli povýšení jako takové (tj. jsem stále kapitán, leč po dobu vykonávání funkce jsem jmenován do hodnosti majora), takže jediná změna je že jako (provizorní) starší důstojník si už můžu přiklepávat odměny, a taky ubyde keců že jsem kapitán na židli pro majora :D

Jinak kdyby Vás zajímalo k čemu tu armádu vlastně máme...
  • Jsou tady někde fan povídky někoho z místních ? Jestli ano - mohl by mi někdo znalý poradit kudy k nim ? :-) Dík
  • Kdysi něco psal Léto, ale kde to je... ?
    Snad abysme něco napsali, mohlo by se to vyhodnotit, pozitivně konstruktivně zkritizovat a vítězka by vyhrála večer s Alekem :)
  • Vítězka? A co by vyhrál vítěz?
  • Večer s Arianem :-)

No dalo by so to vyhlásit třeba jako drabble na téma - krátký literární útvarek třeba o situacích v knihách zmíněných, ale nepopsaných - třeba jak vypadalo "vyhoštění Joraha ze Západozemí" - všichni víme, že se to stalo,a le dokud to v knize nebude přesně, tak je to volné pole působnosti, jak tu naznačovala třeba Miss Utahraptor, že se do toho vložily Mormontice s řemdihama a sudlicema :-)
    Třeba něco na tento způsob....

(omlouvám se za 1000x "třeba")
  • Já bych asi potřeboval volný téma, abych se nezaplet ve jménech a událostech :)
  • Však klidně - naprosto alternativní děj :-) Jak šla Krisa z jiné dimenze svádět Jona a omylem vlezla do pokoje Theonovi :-))
  • To zní jako ještě zajímavější alternativní příběh než Poslední pán prstenu (kterou mám radši ne Tolkiena, nechť jsou Valar milosrdní). :)
  • A co když vyhraji já?? :D
  • Arianus napsal(a):

A co když vyhraji já?? :D

Nevim, zůčastnit se můžeš a když vyhraješ, víme, jak je na tom Alek :)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi