Proroctví - Dračí říše

Prosba

Zoufale shánim první rozšíření k deskové hře Proroctví s názvem Dračí říše. Na netu k nesehnání, take prosím kohokoliv, kdo by mi byl ochotný věnovat pár chvil času, aby se podíval do svých oblíbených obchodů s fantasy, či jakýchkoliv jiných, co ho napadnou, jestli tu hru ještě někde nemají. Nebo jestli nevíte o někom, kdo by ji byl ochotný prodat.

Díky moc!

Komentáře

• heavy_head wrote:
    Kolik? 8)

Ty ho máš?
  • No tak, heavy, nenapínej mě:((

• Peter wrote:
    Ty ho máš?

Ale to je velmi intimní otázka! :D

Já sám jsem o té hře nikdy neslyšel, takže se obávám, že nepomůžu. Podíval bych se do Blackfire, ale přijde mi to skoro zbytečné, kdyby to tam měli, tak to dají i do e-shopu...

Zkus podat nějaký internetový inzerát! :idea:

• to Peter: Tak mám se poptat svých ptáčků? Distributora jsi již kontaktoval?

• heavy_head wrote:
    to Peter: Tak mám se poptat svých ptáčků? Distributora jsi již kontaktoval?

V Altaru je vyprodáno a dotisk se neplánuje, takže se prosim tě zeptej, díky moc.

• Ptáčkové na dalekém severu (Liberecko) zpívají teskně a srdceryvně.

Bohužel, známý ve specializovaném fantasy obchodě mi říkal, že Drači říše byla vyprodaná minulé jaro. Teď maj pouze nějakou vodní říši.

Ptal jsem se ho i na Altar, ale dostal jsem ty samé informace co ty.

Takže snad jedině ten inzoš nebo procházet knihkupectví. Třeba jim tam nějakej kousek zbyl, ale dost pochybuji.

• Chmur wrote:
    Ptáčkové na dalekém severu (Liberecko) zpívají teskně a srdceryvně.

Bohužel, známý ve specializovaném fantasy obchodě mi říkal, že Drači říše byla vyprodaná minulé jaro. Teď maj pouze nějakou vodní říši.

Ptal jsem se ho i na Altar, ale dostal jsem ty samé informace co ty.

Takže snad jedině ten inzoš nebo procházet knihkupectví. Třeba jim tam nějakej kousek zbyl, ale dost pochybuji.

Děkuju za ochotu! Obcházim ve svém okolí, co se dá, ale bohužel zatim úspěch neslavim. O vodní říši vim, to je druhé rozšíření a bohužel vim, že to první šlo pryč hrozně rychle, co se dá dělat...

• Vzkaz pro dobrého sera Petera: Opravdoví rytíři popíjejí whisky Jaimesson. :wink:

• heavy_head wrote:
    Vzkaz pro dobrého sera Petera: Opravdoví rytíři popíjejí whisky Jaimesson. :wink:

Vzakz pro dobrého sera heavy_head: vzhledem k pozdní hodině vzakz nechápu;)) A nejspíš bych ho nechápal asi ani kdyby bylo poledne:))

• What a shame, I see a flame...

• Našel jsem tohle:

[url]www.mamagames.cz/index.php?Title=Proroctví+-+Dračí+říše&[/url]

(ale fuj, nějak ten odkaz nechce fungovat! Tak prostě najít Dračí říši na Mamagames)

Ale nepíšou tam, jestli není vyprodaná. Asi bude. Ale možná by stálo za to je zkusit kontaktovat.

• Léto wrote:
    Našel jsem tohle:

[url]www.mamagames.cz/index.php?Title=Proroctví+-+Dračí+říše&[/url]

(ale fuj, nějak ten odkaz nechce fungovat! Tak prostě najít Dračí říši na Mamagames)

Ale nepíšou tam, jestli není vyprodaná. Asi bude. Ale možná by stálo za to je zkusit kontaktovat.

Jo jo, tam už jsem to zkoušel, vyprodáno:))

heavy: no tak, nezlob:))

• Hlavně žádné unáhlené a zbrklé reakce. :wink:

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi