Vztahy na fóru
Všichni víme, že vztahy mezi některými z nás se v posledních dnech hodně vyostřily. Potlačované emoce vypluly na povrch a možná zničily toto fórum. Já si ale myslím, byť možná naivně, že toho všichni litujeme a přes razantní slova by jsme byli rádi, kdyby to dál pokračovalo.
Ve zlosti či zklamání se člověk lehce zapomene a napíše věci, kterých pak lituje.
Možná, pokud to bude někdo číst, by jsme si zde mohli případně vše vysvětlit, vyříkat, ale opatrně, v klidu, bez emocí.
Byl bych rád kdyby se staří i mladí známí vrátili - Týna, Duny, Léto, Heavy Head.
Říká se, že člověk roste z bolesti a tak možná budeme mnozí o něco větší a naše vztahy budou také o něco větší, upřímnější, čestnější.
Spousta z nás udělala chyby. Já sám jich udělal opravdu hodně.
Ale tak pojďme sobě i ostatním odpustit nebo to aspoň zkusme a hlavně zkusme napravit to, co jsme hněvem, zklamaností, pýchou, předsudky pokazili.
Snad to, co jsem napsal, není příliš melodramatické, hloupé, naivní.
Věřím, že není.
Komentáře
Možná by také nebylo špatné vystříhat z tohoto fóra slova, věty, kapitoly, kterými jsme jeden druhému chtěli ublížit, ztrapnit ho, urazit, očernit....Už to tu někdo navrhoval.
Proč? Na některé věci je lepší zapomenout a lépe se zapomíná, když nevidíte co jste provedli nebo vám bylo provedeno.
Nebo to tu nechme jako zdvižený prst pro další dny, týdny, roky....
No tak uvidime, co na to ostatní - já o tom rozhodně poinformuju ty, co sem teď nechodí, aby nad tím popřemýšleli. Každopádně, oceňuji tvou nabídku i přiznání chyb, Chmure. Každopádně, tohle není primárně můj spor, jen jsem chtěl dát najevo, že alespoň někdo to četl:-)
Já to taky četl.
Všichni se vrátí. Píseň je přiláká zpět.
Já to vím, ach já to vím.
já tomu taky věřim...sice to bude ještě chvíli trvat, ale onen úsvit věků příjde a s ním i nový web, který všechny zase spojí:-)
Sem tedy jenom čubrněl, jaká malichernost dovede lidi do krve rozhádat. A to se mi tu všichni zdáli být celou dobu v pohodě a nad věcí. Taky doufám, že se to tu dá zase do kupy.
toto fórum nikdy nebolo početné. dalo sa tu veľmi dobre porozprávať na tému, ktorá ma zaujíma, a napriek rôznosti veku, pohlavia, temperamentu a pohľadov na svet to bola zaujímavá skupina.
Myslím si, že stojí za to aby pokračovala.
Bol by som rád keby sa ľudia, ktorí odišli vrátili. Leto, Heavy, Týna.
To čo sa stalo je jednak daň za naše povahy, jednak za to, že sme sa učili ako robiť takúto vážnu vec akou turnaj bezpochyby pre nás je. :wink:
Ja osobne si nemyslím, že Chmur bol jediný kto urobil chyby. (a to lanisterov nemusím :-) ) A nemyslím si, že Leto a Heavy sú v pozícii martýrov, ktorím bolo ublížené.
Myslím si však, že sa dá podať ruka, uznať si svoje a ísť ďalej.
A samozrejme, že to nie je nutnosť. Každý podľa svojho.
Tvá slova mě potěšila Sarvene. Taktéž si nemyslím, že jsem jediný, kdo dělal chyby:-) Ja se domnívám, že do určité míry bylo Létovi a Headovi ublíženo. Také si ale myslím, že k tomu sami směřovali. Dále se k tomu radši vyjadřovat nebudu.
Navrhuji, buďme veselí pozůstalí (tak se jmenuje jedna kapela nevalné kvality u nás, co objíždí vesnické zábavy a mně se líbí jejich název:-)
Když mohli zemřelí Arthur a Usměvavý povstat k souboji o třetí místo v turnaji o citrónový zákusek, vrátí se možná časem i naši odešlí:-)
Pokud ne, tak ať jim jsou jiná fóra příznivě nakloněna:-)
Stále sem jednou za čas zabloudím, abych se podíval jestli se tu něco nového nemihlo... A ono stále nic... Kde jsou ty časy, kdy se každý den objevilo padesát nových příspěvků, že člověk nevěděl na co dřív reagovat? 8) Na fórum padá prach, nový podnět, který by ho eventuálně mohl oživit - DwD - je světelné roky vzdálen... Přesto bych to nebral tak tragicky, prostě jsme vystříleli strašně moc prachu strašně rychle (tím myslím témata) a teď je doba na dovolenou. I kdyby se nikdo z těch co tady za ten půl rok přispívali už neobjevil, jejich perly, hlody, povídky a soutěže tu budou dlít dál, čekat na nové návětěvníky fóra, kteří právě dočetli Hostinu a chcou si přečíst názory ostatních Martinových fanoušků. A ti třeba navážou na to co jsme tady napsali. Do té doby na viděnou, bando...
Je to tak, to zběsilý tempo příspěvků se muselo jednou zadrhnout. Ale myslím, že podnětů může být víc, než jen DwD. Třeba seriál, o kterym zatim teda ani vidu ani slechu, alespoň co já jsem hledal...a malým podnětem by snad mohl být i nový web, který je připraven; už jen zbývá doupravit pár článků, na čemž se pracuje, takže předpokládám, že do konce března to rozjedem. No toliko jen info o tom, že se neflákám, zatímco fórum skomírá:-)
Je jasný, že se zadrhlo kvůli té hádce, kterou jsem nepochopil. Jako třeba nechápu proč se urazila Tyna o kterou teda vůbec nešlo ...
Prostě se tu všichni zachovali ... :x
Proč se na to všichni vykašlali? Jediný důvod - nebavilo je to... Nic složitějšího bych v tom nehledal. Léto a heavy_head sice s velkým třeskem odešli za zvuku zuřící sopky uražené ješitnosti, ale úplně na spod je vždycky jenom ta nuda. Turnaj byl na konci, nové spekulace už se nikomu nechtělo rozebírat a příspěvky se čím dál tím víc zvrhávali v pouhé předvádění vlastní výřečnosti. Chce to chvilku pauzu. Snad bude krátká.
Já myslím, že těch důvodů je spousta. Asi se nakombinovalo více věcí dohromady....špatné vztahy, nuda, uražená ješitnost, docházení dechu co se týká nových nápadů,.....
Mě osobně to dost mrzí. Zdá se mi, že nikdo nemá chuť nic napsat.
A monolog mě vést nebaví. Ale asi to tak mělo dopadnout. Sám jsem zvědavý, kam se to posune. Ale začínám být pesimistou. :?
Asi si pustím nejlepší film o naději co znám - Útěk z věznice Shawshank:-)
Já jsem se neurazila a rozhodně jsem se nenudila. Naopak. Pořád sem chodím a těším se na DwD atd. Přibrzdila jsem proto, že jsem si ke zdejšímu fóru a jeho uživatelům vytvořila trošku moc silné citové vazby :wink: a nějak mi vypadlo z hlavy, jak ošidná umí elektronická komunikace být. Prostě jsem nedokázala odhadnout, kdy nevinné špičkování, které bylo kořením zdejšího fóra, přešlo v něco jiného. Nemám chuť to zažívat znova.
To jste teda hodně slušná komunita, že rozebíráte příčíny hádek. Znám fórum kde hádky a urážky nejhrubšího zrna jsou na denním pořádku :?
Jj, já taky znam tyhle fora, kde to jiskří jízlivostí a nadávkami, kde jsou různé tábory apod. Takže na jednu stranu jsem snad radši, že to dopadlo, jak to dopadlo, a ne takto. No, ale teď se mi opět zastesklo po těch časech, kdy jsem nestíhal ani pročítat všechny aktivní diskuze. To bylo fakt zběsilý tempo...koukám, že se blížíme k 5000 příspěvkům...no když k tomu připočtem diskuzi na webu, vlastně už jsme určo přes...;) Na tak malou komunitu, je to fakt slušný a to nás ty lepší zítřky teprv čekaj, že? ;)
Alek: O to bych se vůbec nebál 8) Jakmile se objeví ta dlouho očekávaná zpráva, že je DwD venku, až se na HBO objeví první promo shoty z chystaného seriálu, až o jednom či druhém přijdou nějaké první hutnější zkazky... tak si je sem většina lidí určitě zajde probrat... Už, aby to bylo, hrome... :roll:
Dávám bolševikovi (teda Martinovi) rok, maximálně dva. ;)
Zrovna včera jsem zas brousil po zahraničních forech a vypadá to, že v první polovině příštího roku by to mělo prasknout obojí - jak promo shoty (ale jen ty, jinak to vypadá na ostrý vysílání prej až na 2009 nebo2010), tak vydání DwD v orginále (někdo tam tvrdil, že se tak vyjádřili aj v nakladatelství).