Twitter RP

2»

Komentáře

• Jj, už jsem to pochytil. Myslel jsem si, že to budete psát do nějakého speciálního vlákna.
    Ty postavy za které píšete jste si na twitteru vytvořili jako úplně nové účty?
  • Mohl bych se taky přidat? Mohl bych být třeba... Malíček?
  • Péťa napsal(a):

Mohl bych se taky přidat? Mohl bych být třeba... Malíček?

Neostýchej se a registruj, Petyre!
  • Už sa nám to poriadne rozbehlo, ale myslím si že tam treba dať nejakú časovú hranicu aby sa vyhlo nechceným spoilerom. Čo vy na to ?
  • Ja spoilujem skrze svoje vízie, pre mňa je to jednoducho danosť - aj keď myslím si, že väčšina z vás už je v knihe ďalej než ja.. :D
  • Lord Gepeto napsal(a):

Ja spoilujem skrze svoje vízie, pre mňa je to jednoducho danosť - aj keď myslím si, že väčšina z vás už je v knihe ďalej než ja.. :D

A víš aspoň, kdy umřeš? ;)
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Lord Gepeto napsal(a):

Ja spoilujem skrze svoje vízie, pre mňa je to jednoducho danosť - aj keď myslím si, že väčšina z vás už je v knihe ďalej než ja.. :D

A víš aspoň, kdy umřeš? ;)
    Viem, že to nebude dneska :D Lebo dneska je treska :D A tá je hodně hezká .D Ako ryba chvostom plieská... Aha, hviezda nebeská... A mne asi preská.. Kuje :D

A myslím, že to bude v tej jaskyni v DwD
  • Yop, skrývam to v metaforickom vyjadrení :)
  • Lord Gepeto napsal(a):

no ja som zatiaľ na začiatku Tanca, začal som čítať v angličtine a akosi som aj radšej prestal :)
    ale tak zatiaľ tie spoilery dobre maskuješ :D . Ale teraz ma tak napadá, ked si písal toto " Moje sny žiaľ tiene ohňa nevidia, len tiene dvoch rovnakých riek... *smutný pohľad* " nemyslel si tiene dvoch rovnakých viež ? ( aspoň ja som to tak pochopil )
  • Cmon, kde jste všichni, snad neumíráme!
  • Arianus, ja vlastne aj hej, keďže som Jojen :D

Inak stále na to zabúdam, už idem poodpisovať...
  • Lord Gepeto : tie metafory ti fakt idú :D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi