Jj, už jsem to pochytil. Myslel jsem si, že to budete psát do nějakého speciálního vlákna. Ty postavy za které píšete jste si na twitteru vytvořili jako úplně nové účty?
Ja spoilujem skrze svoje vízie, pre mňa je to jednoducho danosť - aj keď myslím si, že väčšina z vás už je v knihe ďalej než ja.. :D
A víš aspoň, kdy umřeš? ;)
Viem, že to nebude dneska :D Lebo dneska je treska :D A tá je hodně hezká .D Ako ryba chvostom plieská... Aha, hviezda nebeská... A mne asi preská.. Kuje :D
Ja spoilujem skrze svoje vízie, pre mňa je to jednoducho danosť - aj keď myslím si, že väčšina z vás už je v knihe ďalej než ja.. :D
no ja som zatiaľ na začiatku Tanca, začal som čítať v angličtine a akosi som aj radšej prestal :) ale tak zatiaľ tie spoilery dobre maskuješ :D . Ale teraz ma tak napadá, ked si písal toto " Moje sny žiaľ tiene ohňa nevidia, len tiene dvoch rovnakých riek... *smutný pohľad* " nemyslel si tiene dvoch rovnakých viež ? ( aspoň ja som to tak pochopil )
Komentáře
Ty postavy za které píšete jste si na twitteru vytvořili jako úplně nové účty?
A myslím, že to bude v tej jaskyni v DwD
ale tak zatiaľ tie spoilery dobre maskuješ :D . Ale teraz ma tak napadá, ked si písal toto " Moje sny žiaľ tiene ohňa nevidia, len tiene dvoch rovnakých riek... *smutný pohľad* " nemyslel si tiene dvoch rovnakých viež ? ( aspoň ja som to tak pochopil )
Inak stále na to zabúdam, už idem poodpisovať...