Jak já jsem proti představiteli Lorase v první sérii brblala, tak ve druhé sérii se mi líbí. Nevím jak toho dosáhli, ale je to jako u Renlyho. Najednou jsou z nich obou pohlední chlapi.
[ Z pohledu heterosexuální ženy souhlasím s prvním a třetím, co se týká khala Droga, tam mě příliš nesedí ta kombinace testosteronu s podmalovanýma očima :-/
u Droga se předpokládá znalost i neseriálových fotek, v seriálu souhlasím s podívnýma očima.
Robb a Jon jsou krásní kluci, Renly mezi sériemi taky výrazně zkrásněl, na chuť jsem přišla i Jamiemu. Gendry má krásné tělo, obličej už je horší. Loras je taky hezký, nicméně nesympatický. Droga je určitěkus chlapa, ale tihle barbaři Conani nejsou můj typ. Z mladých protagonistů mi připadá solehlivě nejošklivější Theon.
Z mladých protagonistů mi připadá solehlivě nejošklivější Theon.
Yara je zase z mladých protagonistek jedna z nejošklivějších. Možná bylo záměrem udělat Železné škaredými i fyzicky:-)To už je pěknější Brienne. V seriálu není moc opravdu pěkných žen. Nejhezčí je podle mě stále Daenerys (i když se mi už tolik nelíbí jako v první sérii), Cersei (Cersei i Dany vypadají v civilu o dost lépe než v seriálu) a něco do sebe má Ygritte (škoda té příliš výrazné brady). Z hlavních postav mi ostatní přijdou průměrné - Oša, Margaery, Sansa atd. Za ošklivé považuji Yaru a Šae.
Yara je zase z mladých protagonistek jedna z nejošklivějších. Možná bylo záměrem udělat Železné škaredými i fyzicky:-)To už je pěknější Brienne.
Souhlas, seriálová Aša je záměrně udělaná jako ošklivka. Asi aby byla Theonovi podobná :-)
Šae určitě není ošklivá. Ani Margaery a Sansu bych nepovažovala mezi běžnou populací za průměrné, když se podívám po ulicích :-) Naopak Margaery mi připadá jako nejkrásnější ženská v celém seriálu. i když rozhodně ne nevinná dívka :-) nijak zvlášť se mi nelíbí Catelyn.
Já teda při pohledu na Renlyho a Lorase (na jejich vzhled) od začátku seriálu trpím, tím masivním zkučeratěním to u Lorase teda ještě totálně dorazili. Nejhezčí podle mě je Jon a Drogo.
Komentáře
flankere - ještě by mohli přijít do módy kentauři - to by bylo teprve zajímavé :-D
Jediný upír okrem Regise, který mi nepřijde komický, je rumunský operní zpěvák Attila Dorn :-)
Ps. krásný Loras by byl z Michaela Drawa :))
Šae určitě není ošklivá. Ani Margaery a Sansu bych nepovažovala mezi běžnou populací za průměrné, když se podívám po ulicích :-) Naopak Margaery mi připadá jako nejkrásnější ženská v celém seriálu. i když rozhodně ne nevinná dívka :-) nijak zvlášť se mi nelíbí Catelyn.