Nejdojemnější scéna

1235»

Komentáře

• Krisa: No, zas až takhle ne, ale maminka-můj otec byl rozdíl 21. Můj otec-má současná maceška necelých 40 (a jsou spolu šest, sedm let určitě), takže těch patnáct vážně nevidím nijak tragicky. :D
  • Takých scén je tam dosť. Tie, čo už boli, nedávam(ale jasné, že Tyrionova svadobná noc je asi the best).

Petyr:"Len Cat."(dúfam, že viete komu to hovoril, pri akej príležitosti a prečo ho odvtedy majú radi aj tí, čo ho dovtedy nemali :D )

Tywin:"Pusti ho. Nechaj ho ísť." - neviem prečo, ale toto ma dostalo

Aemon:"Tak ako musím ja." + celé odhalenie, kto to je

A asi najviac, čo mne teda prišlo: Keď ten putujúci septon hovoril Brienne o dezertéroch. Pripomenulo mi to Na západe nič nové, len stredovekú verziu.
  • MU: Ty jo, 40 let je už fakt dost, Ale proti gustu :). U "normálních smrtelníků" mi navíc větší věkový rozdíl nedělá takový problém (úšklebek), oproti zámožných starců a modelek :)))
  • Krisa: No, tak můj otec má do zámožného starce daleko a maceška taky není žádná botoxovo-silikonová vychrtlina. :D
  • Nevada napsal(a):
    Strašlivé. Příště přidej varování- málem jsem se zadusila čajem. ;D
  • Nevada: Takhle přesně si představuji UnCat!
    MU: Však jsem tvoji rodinu z otho nařknout nechtěla, proto ti "normální smrtelníci" :)
  • Krisa: Já to pochopila. To bylo jen potvrzení našeho prostého původu. :)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi