Fanouškovská fikce

1356753

Komentáře

• Prečo? Veď Ned môže zdrhnúť pomocou Varysa :D A žiadna vernosť - vojna
  • Tak to by mohla bejt zase jiná realita :D Mě napadlo zrovna tohle
  • A možná by se to naše psaní na etapy ani moc netlouklo. :-)
  • Možná, že společné psaní je pro začátek až příliš obtížná disciplína.
    Ale co kdyby se vyhlásila soutěž o povídku na dané téma?
    Byl by někdo ochoten se případně zúčastnit?
  • Proč malá? Já bych se nebál označit to za velkou výzvu. :-)
  • Když téma vyhlásíte před víkendem, tak možná :)
  • Dobrá, takže je to spíš taková malá výzva. :-) O nic nejde. (Ale Alek přislíbil hodnotné ceny! twisted evil)
  • Challenge Accepted.. Ja idzem do teho :D
  • Jarla: Samozrejme, ja sa vtlačím všade, aj tam, kde ma nechcú :D Takže *zdvíha rukavicu ala scéna Stannis X Kastelán Búrliveho konca* War is Coming :D
  • Výborně, tak už je nás 4. :-)
  • Môj spolužiak raz povedal.. ,,Á, mám štyri................ Ešte päťdesiat..."

:D
  • 5 :) Já se rád přidám
  • Já bych se přidal taky, ale ze slohových prací jsem měl na škole vždycky čtyrky. Tak vám to radši nebudu kazit. :D
  • Výborně, Monte, takže 6, píšu si tě. :-)
  • Aj heavy už má svoj zoznam :) Koľko myslíš, že je na takú súťaž potrebných min?
  • myslím, že by se nemusela účast hlásit předem, prostě když někdo chytne slinu, tak napíše a pošle - otevřeno všem zájemcům :-)
  • BTW bude to na téma Píseň nebo volné?
  • Jasně, není to nic závazného. Prostě kdo bude chtít, tak může něco napsat. Žádný seznam nebude. Čím víc lidí, tím větší to bude zábava.
    No, mohlo by to být na nějaké dané téma z Písně.
  • Nějaké širší téma, které skýtá hodně prostoru pro teorie očima autora :-)
  • Jen aby to nezahrnovalo proroctví, já si je nepamatuju :)
  • Čo takto téma: Hodor a jeho púť :D Alebo Hodor a Zimohrad :D Alebo Hodor a Hodor :D Vbyerte si, ale hlavne to berte s Hodorom
  • Očima autora :-) Takže žádné - tahle teorie se mi nelíbí, tak to nebylo,...hodnotit se bude povídka a celkové pojetí a dojem - to je myslím dobrá zásada, ne ?
  • A soutěž by byla anonymní, aby se nehodnotilo podle jména, ale podle toho, jak se dílko bude líbit ostatním.
    Takže se nikdo nemusí ničeho bát a může to směle zkusit. ;-)
  • Přesně:-) Celý měsíc můžete psát a odesílat na stanovený mail - Alekovi, který pak 16. června vyvěsí všechny povídky očíslované bez jména autora - aby se dobře hodnotilo....na přečtení bude třeba taky nějaký čas - třeba týden - podle účasti - a pak se bude hodnotit. Može byť ?
  • Yop, už len sa spýtať lorda Aleka, či by s tým súhlasil..
  • Gepeto - echm....to už snad heavy zařídil :-)) my to tu jen podáváme po kapkách :-D
  • Nedávejte mu to po kapkách, řekněte rovnou, že už jíme druhý týden na dluh :)
  • heavy - vyklop téma :-))
  • Myslím, že téma Původ Jona Sněha je dostatečně volné a široké téma, které si každý může vyložit po svém. Můžete spřádat nevídané teorie, napsat epickou poému, psychologické drama, humornou frašku, akční thriller, pohádku, básničku, povídku, prostě každý podle sebe. Fantazii se meze nekladou.
  • :O Taká téma ma troška vydesila... Nevadí, aspoň čosi skúsim vyčarovať...

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi