Anotácie (súhrny) kapitol - AGOT, ACOK, ASOS, AFFC

1356789

Komentáře

• Tak sarven se v zájmu urychlení Dany vzdal. Takže se o ní asi s headem podělíme. Arya prý bude co nevidět, pravil sarven. ;)

Pro ACOK je rozvrh následující:

JON (8), TYRION (15) - Joe (tomu řikam porce ;) )

SANSA (8), CATELYN (7) - head

BRAN (7), DANY (5), DAVOS (3) - Alek

ARYA (10) - sarven?

THEON (5) - nějakej dobrovolník? No nechme ho zatim bejt, uvidime, kdo se bude flákat. ;)

• Hehe, Tyrion začína byť mojím obľúbencom... teda okrem Jona.

Vzhůru k lepším... včerejškům?

• Alek wrote:

THEON (5) - nějakej dobrovolník? No nechme ho zatim bejt, uvidime, kdo se bude flákat. ;)

O jednom kandidátovi bych věděl. Nerad bych to zakřikl, ale meteorologové hlásí na září příchod babího léta. :wink:

• A já myslel, že si konečně přibereš do svého harému chlapa. ;) No tohle je každopádně zajímavá zpráva, už se moc těšim...

• Poslušně hlásím, že Matka draků, Nespálená, za bouře zrozená královna Daenerys Targaryen je zesumářena!

Už nemám sílu to sem kopírovat, počkejte si na výsledný článek na webu. ;) Zítra si to ještě projdu a dopřipravím to na web. Kvůli sarvenovi to už brzdit nebudu, takže to zveřejním asi po víkendu. Arya se tam případně dodá pozdějc...

• Gratuluji k zesumáření naší malé Dany! (zní to velmi sexisticky :twisted: ) Bránila se moc?

Já s prologem ještě nezačal. :roll:

• Ani se nebránila...znáš to, jak prolomíš ten prvotní odpor, máš ji v hrsti. I když, teda ke konci v sobě zas našla odvahu a trochu jsem se zasek...;)

No jo vlastně, my nečekáme na sarvena, ty jsi ta brzda! ;)

• Zasek? To zní zlověstně... :D

Momentálně nemám knihu na dosah, ale jakmile se mi dostane do rukou, je to otázka deseti minut. K večíru by měl být v cajku.

• Nie len Alek pracuje, je nás tu viac, severanov... 8)

• No to je dost! ;)

• Dobrých průzkumníků není nikdy dost. :wink: Právě jsem se vrátil na Zeď z dalekého severu. Byla to dlouhá a strastiplná výprava, jednou vám o ní budu vyprávět, bratři. Nalezl jsem ztraceného Benjena Starka, dokonce jsem s ním promluvil pár slov, ale nepodařilo se mi ho přimět vrátit se zpátky mezi lidi. :(

Zpět k brusu!

• Babí léto se nevrátí? Jaká škoda! Tak komu frknem toho Theona? Snad chápete, že takovejhle hnusák by mi zkazil lajnu klaďasů. ;)

• Oh, není to tak, jak si možná myslíš, dobrý sere Aleku ze Slaného vršku. :) Ale tak trochu to tak možná asi bude. Uvidíme. Theona bych zatím nechal viset ve vzduchu, třeba po něm nakonec někdo sáhne.

• Aaa, že už bych slyšel trávu růst? ;) prej vršku, my jsme spíš ďolík a bohužel po slánském pramenu, z kterého pili dávní čeští králové, už není ani památky...

• A jestlipak víš, lorde Aleku ze Slaného ďolíku :D , že se kvapem blíží jedno významné výročí týkající se tohoto fóra? Nebylo by hezké, kdybychom si dali nějaké to předsevzetí? :wink:

• Teda, koukám, že se head jede na dvou frontách. V klidnějším období by to jistě bylo inspirující, ale teď má holt škola přednost. Nicméně já měl s Davosem trochu aděláno, tak hezky pracuj, bratře. Btw, nepotkal jsi při toulkách sarvena? Ten kluk je horší jak Arya, pořád se toulá, místo aby vyšíval sumáře. ;)

• He he, aj ja by som si mal znovu k tomu sadnúť, což?

He he.... no chvíľu vydržíte ;) keď už toooooooooooooooooooľko čakáme na DWD :mrgreen:

• V době zákeřné choroby (záhadná vnitřní hniloba :roll: ) je spousta času na zásadnější věci. :wink: Počítám, že bych do konce týdne mohl být se Střetem králů hotový.

• heavy_head wrote:
    Počítám, že bych do konce týdne mohl být se Střetem králů hotový.

Are u crazy? Ako sa máme cítiť my, pracujúci ľudia? :roll:
  • Věřím, že tě budu mohutně inspirovat. :wink: Do konce roku by to mohlo být celé na d20, což?

• heavy_head wrote:
    Věřím, že tě budu mohutně inspirovat. :wink: Do konce roku by to mohlo být celé na d20, což?

Ktorého priateľu, ktorého... toť životná otázka jest! :mrgreen:
  • No já měl chuť to mít hotový do vyjití Tance a to vypadá čím dál tím nadějněji. ;)

• Je záhodno, abych plynule pokračoval v sumáření Bouře mečů, nebo posečkáme na zpozdilé lordy? :?:

• No já se do svých tenhle víkend konečně pustim.

Co se týče předčasně hotovejch ;), můžeš směle pokračovat dál. Anebo se můžeš pustit do volného Theona a možná i do Aryi, která je chuděrka zanedbaná nejvíc. Akorát se bojím, co s ní provedeš. Doufám, že se k ní budeš chovat stejně láskyplně jako k její nepovedené vlčí sesttřičce. ;)

• Co bych s ní měl jako provádět? Jen ji vylíčím v pravdivých barvách, o mé nezaujatosti se vypráví u táborových ohňů... :) Jen aby mě pak sarven neubil lopatou nebo tak něco. :?: :|

• Strašpytle. Jestli se tak bojíš, tak mu pošli holuba. Ale počkej pár tejdnů až votevřou hranice. ;)

• Jestli to správně chápu, je hotová Hra o trůny a Střet králů. A potom už se nedělalo nic? :roll:

• Špatně to chápeš. AGOT je hotov (krom Aryi), ACOK je hotov jen z headovi strany, který nás s Joem zahanbil. Já měl ambici to stihnout o Vánoce, ale škola mě natolik zmohla, že jsem je proflákal. A teď jsem zas ve víru zkoušek, takže snad se k tomu dostanu v únoru. Nicméně pro dobrovolníky se nějaká postava vždy najde. Heslo: stručnost. ;)

• Stručnost? Ajajaj, to zřejmě nebude nic pro mě. :roll:

Ale zkusit bych to mohl, abych si pak na smrtelné posteli nevyčítal, že jsem něco v životě nezkusil.

Jaké postavy jsou tedy volné? Buď z ACOK nebo z ASOS, to už je jedno. :)

• Jejda, někde vejš jsem to sepisoval, myslim, že zbyl Theon a s Aryou nikdo nevime, měl ji mít sarven. Ale pokud bys chtěl, necham ti Dany. No dobře, ať nežeru, můžeš si vybrat z dvojice Bran - Dany. Takže je jasný, kdo mi zůstane. ;)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi