Hra o trůny - obsazení

1515254565765

Komentáře

• Je fakt, že tihle lidé byli svéráz. Moje máma vzpomíná na svojí bbabičku z otcovy strany, jak mámě a její sestřenici projevovala lásku, je vždycky popadla do medvědího objetí se slovy "vy moje malý kurvy"...
  • flankere - na toto téma si přečti Obléknu si půlnoc - tam Kantůrek pod čarou vysvětluje, že význam slova se posunul...u vás asi krajově přetrval déle a jestliže jí samé tak láskyplně říkali její prarodiče, tak to babička zjevně používala stejně citově zabravené, ne :-)
  • Třebas u prababiček mělo slovo kurva jinej význam.
  • flanker.27 napsal(a):

Je fakt, že tihle lidé byli svéráz. Moje máma vzpomíná na svojí bbabičku z otcovy strany, jak mámě a její sestřenici projevovala lásku, je vždycky popadla do medvědího objetí se slovy "vy moje malý kurvy"...

"kurva" bola v preklade Tá, ktorá zahýba - preto je trebárs zákruta po nemecky die Curve a aj v angline je pár odvodených slov a je to už aj z latiny prerbraté, ale mnoho rokov predtým to mohlo znaenať úplne čosi iné .)
  • Jarla napsal(a):

Ne, ale její hlas byl počut přes dvě dědiny - jestli to stačí :-D

:D :D
  • Samozřejmě, jde o to citový zabarvení. V naší rodině se málokdy řekne já tě tak miluju, ty jsi krásnej pes apod., ale naopak já tě vůbec nemám rád (doprovázené cituplným objetím), ty si ten nejošklivější čokl (opět doprovázené muchlováním) atak dále a tak dále.
  • Neví někdo, kdo hrál Aerona Greyjoye ve 3. epizodě druhé série?
  • Hanka92 napsal(a):

Neví někdo, kdo hrál Aerona Greyjoye ve 3. epizodě druhé série?

Evidentne to nebol Aeron, nikde sa nepíše k nemu herec a na Wiki píšu k Aeronovi ako "unseen character", asi to dali tak, že to bol hocktorý ďalší kňaz potopeného boha... Oficiálne ho, ale neuvádzajú akokonrétne Aerona..
    A Drowned Priest appears in the second season but has been confirmed as not being Aeron, who may be cast for later seasons.
    Ale toho kňaza hral vraj Jonathan Ryan
  • Lord Gepeto: Aha, moc děkuji :)
  • bude casting na Edmura Tullyho. tak bez toho by snad ani třetí série nešla. hmm tak kdo by ho tam mohl hrát?
  • Hildegarda: Ty toho Erica Stoltze chceš fakt hodně, že :)
  • Krisa napsal(a):

Hildegarda: Ty toho Erica Stoltze chceš fakt hodně, že :)

Blby rooter, ako sa to maze?
  • Alekovou myškou :-)
  • Takže to bude přesně jak jsem si myslela - Řekotočí bude až ve třetí sérii jako nová lokace a přinejmenším Edmure (předpokládám už jako pán Řekotočí) jako nová postava. Jako Edmure by se mi docela líbil Damian Lewis.
  • Tak ho hned aj prosim, nech sa v buducnosti posnazi dat delete tlacitko, nech zo seba nerobim blba :)
  • svoa00 napsal(a):

Takže to bude přesně jak jsem si myslela - Řekotočí bude až ve třetí sérii jako nová lokace a přinejmenším Edmure (předpokládám už jako pán Řekotočí) jako nová postava. Jako Edmure by se mi docela líbil Damian Lewis.

Na mna je Damian prilis vyrazny. Edmure sa v podstate len nechava unasat udalostami, ak ich rovno nepohnoji.
  • Domnívám se, že delete tlačítko schválně chybí, aby se nemazalo - Alek na to má dosti uvážlivý a realistický názor. Ale možná to tlačítko vidí i heavy - třetí hlava admina zde již není :(
  • Tretia hlava by mala byt vzdy :). Tak ak nie delete, tak napr funkciu, ktora ocheckuje, ci je predchadzajuci koment rovnaky a ak ano, tak novy vymaze. Aspon ja som to tak vo VBA robila a Alek je podla mna vacsi macher ako ja :)
  • sova: jo Damian Lewis by byl fajn, už v Bratstvu jsem si ho oblíbila a vůbec by mi v GoT nevadil.
  • Sakra HBO, dejte mi i Bryndena Tullyho, mám i dobrýho kandidáta ;)
  • Bryndena mám moc ráda, ale představuji si ho krapet jinak :-)
  • Tak ten skautík tam na tom odkazu je přesnej, ale Bryndena jsem si taky představovala jinak a mladšího.
  • Právě - když je tak fyzicky zdatný, jak se inzeruje v knize, tak o něco mladší a svalnatější - podsaditější. Vlasy teprve prokvétající a hlavně oči - když se směje, tak i očima, když má plán, tak jiskří a když se naštve, tak děsí....tak vidím Bryndena já :-)
  • Scorsby z Golden Compass :D
  • Damian Lewis je moc vyrazny. A pochybuji, ze by mel cas a predevsim potrebu objevit se v takto male roli. Navic HBO uz nema potrebu obsazovat zname tvare. Serial je popularni a divaci se szili se soucasnym obsazenim. Ocekavam tedy nekoho neznameho. Aspon se usetri prachy na CGI, ktere neuvidime :)))
    Bryndena bych taky uvital. Pokud nebude, tak asi muzeme zapomenout na jeho pripadny dalsi vliv na deni v knize.
  • To je to, čeho se nejvíce obávám - že Martin půjde s proudem a vykašle se na Bryndenovu linii, i když předtím do něj vkládal potenciál a Černá ryba skončí jako nezvěstné žrádlo pro ryby :(

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi