Já jim na to přece neskáču :-) Ani na chvilku nevěřím, že má v politice někod čisté ruky - ani náhodou - je to děsná svoloč...nikdo slušný se do vysoké politiky nedostal....ani se tam vlastně netlačí.
Už jenom samotná káča Němcová má plnou hubu toho, jak je takový jednání poslance odsouzeníhodný atd., ale já si moc dobře pamatuju, jak ona sama byla málem stíhaná za zpronevěru, když prostředky, který dostávaj poslanci ze zákona na úhradu vlastních výdajů spojenejch s výkonem mandátu, poskytovala svůmu synáčkovi na jeho podnikání...
Mne teď zajímá, jak to drátův sokolík zaonačí, aby ty kapříky dali drátovi....kdyby totiž tvrdili, že mu je někdo podstrčil, tak by mu je venrátili...a on je přece chce :-) Finist přece dostane polovic :-)
Nechceš nadpis předělat na "Zdravotnictví a úplatky" ? :-p
Vzhledem k tomu, jak se mýlovými kroky snaží naše politické představenstvo změnit úplatky ve zdravotnictví v zákonné poplatky/příplatky, tak vlastně proč ne :)
Dneska jsem při sledování jednoho MV slyšel Robba a jeho slova...platí i zde...
One victory does not make us conquerors. Did we free my father? Did we rescue my sisters from the queen? Did we free the North from those who want us on our knees? This war is far from over.
Jenže já nehodlám tleskat, když si cv koutku jiná ryba mne ruce jak je mazaná a jak jí na to skáčou. Nehodlám někomu bejt za vola :)
Však tím se taky pan hejtman hájí :-) Že to dělají všichni a zrovna jeho chytili... Což je fakt. Určitě za tím někdo je, to je jasné. Ačkoliv existuje malá pravděpodobnost, že policie skutečně začala vyšetřovat předraženou opravu zámku v Buštěhradě, o níž se evidentně mluvilo už dříve, a pak se na scéně objevil pan hejtman a už to nešlo stopnout.
flanker - já se vždy tetelím radostí, když se ryby žerou mezi sebou :-) V dobro a spravedlnost nevěřím...jen ve zlomyslnost :-)
Jen se bojím, aby ty velké ryby nevěřily taky ve zlomyslnost - ve zlomyslnost tzv. "lůzy" , kterou zároveň probudí a nasytí tím, že jí hodí řádně velké a tučné soustíčko, lidé se na ně seběhnou, začne národní oslava, a špína , která se začínala lepit na spoustu papalášů, potichounku uschne a opadá.
Jen pro zajímavost: Když ve slově VINO první písmeno nehradíme třemi jinými a poslední tři písmena přeházíme, dostaneme MILION... Tak se nedivme, že se to panu hejtmanovi popletlo. :o)
Komentáře
Nechceš nadpis předělat na "Zdravotnictví a úplatky" ? :-p
One victory does not make us conquerors. Did we free my father? Did we rescue my sisters from the queen? Did we free the North from those who want us on our knees? This war is far from over.
Akorát to mají vymyšlené chytře - když je nechytnou při činu, nic jim neudělají.
Když ve slově VINO první písmeno nehradíme třemi jinými a poslední tři písmena přeházíme, dostaneme MILION... Tak se nedivme, že se to panu hejtmanovi popletlo. :o)