FC NEVADA DRAGONS

1293032343570

Komentáře

• Ať vyhraje ČR nebo Slovensko - já budu mít stejnou radost, protože pro mne je to stejně jako jestli vyhrají Vítkovice nebo Třinec :-) Ať si chlapi říkají co chtějí :-p
  • Slovensko patří dlouhodobě mezi naše stálé dodavatele bodů ve vzájemných utkáních, takže bych v tom neviděl problém. :-)

Tohle nejsou nacionalistický kecy, tohle je normální přátelské sportovní popichování a navíc je to i pravda :-) Mně se nelíbí, co zaplaví net vždycky před zápasem (kdo komu co ukradl, kdo na koho doplácel, kdo byl vždycky gauner a kdo ještě větší... Je to jak na svatbě, když se horší část ženichovy a nevěstiny rodiny ožere:-)
  • A mne je to našťastie úplne jedno :D
  • Když jsme v tom sportovním nadšení dovolím si připomenout legendární fotbalový zápas Řecko vs. Německo, který zahýbal sportovními dějinami:
  • Ty jsi šťastná povaha, Gepeto. :-) Nebo jsi už povýšil na Illara?
  • Som Lord Gepeto z rodu Illarov, prvý svojho mena, Pán hlbokej čierňavy, vládca Druhej hôrky, Lord od Hľadihory až po Riekoslávu :)))
  • všetkého dočasu...
  • všetkého dočasu...

Já myslím, že je to krutě vyrovnaný. I ten postup byl podobný.
  • Tak Berdych s Nadalem prohrál. Ale vypadalo to na zajímavé utkání.
  • Rafa ho tradičně ukřičel.
  • Teď jsem si vzpomněla, jak v roce 1995 před finálem Švédsko - Finsko řekl finský trenér a bývalý švédský reprezentant Curt Lindstrom "Zítra bude v téhle hale deset tisíc Švédů, ale jen jeden se bude radovat." :-) A měl pravdu.

Tak doufám, že tentokrát to tak nebude...
  • A mne je to našťastie úplne jedno :D

Taky tak :)
  • O slovenskom "ceskom" komplexe pise kvazi vtipny slovensky spisovatel, ktory kedysi sutazil v Mlokovi s poviedkou o hypermarkete :)
  • O slovenském vítězství může psát jedině scifista. ;-)
  • Ja tipujem 3:2 po predlzeni, samozrejme pre nas :)
  • nech je pekný hokej, nech vyhrá lepší a nech obaja vyhráme zajtra!
  • 2:3 pro čechy :)
  • Pokud dneska bude hokej parádní, tak mi je i docela jedno kdo vyhraje. Hlavně abychom vyhráli oba týmy zítra.
  • Já jsem hlavně rád, že vyhráli Slováci nad Kanadou, protože od roku 1997 je to jediný tým, který opravdu nenávidím. Fandím každému, kdo proti těmhle šmejdům namachrovaným hraje.
    Takže jsem rád, že Slováci postoupili a budou našimi soupeři. Ať vyhraje lepší!
  • Go Russia :)
  • Cože? Fandíš Rusákům jo?
  • A proč ne? Cožpak nejsi ani trochu slavista? :-)
  • Dlouhodobě. I když tenhle zápas je to zvlášť těžké. Kromě našich jsou moje nejoblíbenější týmy právě Rusko a Finsko. Ale Rusům přeji o něco víc. Líbí se mi jejich hokej, mají skvělé hráče, prostě umí. Mám je ráda i jako národ (myslím tím obyčejné lidi).
  • Já, jak je známo, mám rád především jejich stíhací letadla :))
  • tak rusi ich prevalcovali. kliatba domáceho týmu pokračuje
  • Monty: Já Hlídce, zvláště druhému útoku Jon, Pyp, Grenn :)
  • Slovan jsem, ale v hokeji fandím jiným.
    Teda ale Finové už jsou pěkně v prdeli.

edit: 6:2 hehe, dneska bude v saunách hodně smutno.
  • Vyrovnáno, hip hip.

Ale musím říct, že mě tohle utkání baví o dost méně než Rusko-Finsko.
  • Je to boj. Škoda tých zranení.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi