Premiéra 2. řady Hry o trůny 1. dubna 2012

12345679»

Komentáře

• Když nemá Tyrion řetěz z ruček kolem krku, tak nemůžete čekat ani ten velký. Ale čert vem nějaký řetěz. Já jsem se dosud nevyrovnal s tím, že Dany nemá dračí korunu.
  • Montezuma3: Čert vem korunu! S tou nebude nikdo nikoho škrtit!!! ;)
  • Tohle mě právě taky štve, protože v knize byl Tyrion velkým přínosem pro Královo přístaviště (i když lid to v něm neviděl). Nakonec si však odnesl "cenu" jen za ten ukovaný řetěz, zbytek zásluh padlo Cersei. A taky se mi nelíbí, že nápad s dračím ohněm byl v seriálu Cerseinin.
  • paul-cz: Pravda, že největší zásluhu na obraně měl Tyrion. Ale nápad s dračím ohněm měla i v knize Cersei, Tyrion ho jen převzal a dotáhnul, alespoň myslím.
  • sederik: no pokud si dobře pomatuju, tak Tyrion dal rozkaz ať pyromanceři pastaví na hradby ty hlíněné hrnce. Ale je pravda, že už si nepomatuju kdo přišel s nápadem použít dračí oheň první....
  • Cersei zadala pyromancerům úkol vyrobit x hrnců dračího ohně, potom šel do jejich cechu Tyrion a vlastně nad tím převzal kontrolu. Takže ten nápad pocházel od Cersei, ale nechat to na ní, tak asi spíš shoří celé město.
  • sederik napsal(a):

... Takže ten nápad pocházel od Cersei, ale nechat to na ní, tak asi spíš shoří celé město.

Čímž by krásně uctila památku svého bývalého potenciálního tchána a splnila tak jeho poslední přání. :D
  • sederik: pravda, už si vzpomínám :)
  • MU: Šílená je na to dost a jak se později v knize ukáže, zálibu v žhářství má také. ;-)
  • Jarla napsal(a):

Jo a kdo nevěří, tomu se postaví na jednu stranu obrazovky sarven na druhou Krisa a hádejte co budou držet natažené přes monitor :-D

Teším sa na sarvena a Krisu, ako držia reťaz... tak trocha predstava typických dvoch modeliek, čo je skoro v každej relácií a držia niečo s obrovským úškrnom :D
  • Jarla napsal(a):

Jo a kdo nevěří, tomu se postaví na jednu stranu obrazovky sarven na druhou Krisa a hádejte co budou držet natažené přes monitor :-D

Teším sa na sarvena a Krisu, ako držia reťaz... tak trocha predstava typických dvoch modeliek, čo je skoro v každej relácií a držia niečo s obrovským úškrnom :D
    Nechci Sarvena nijak urazit, ale my jsme typický modelky :D:D:D
  • Tohle je modelka dle mého gusta :-)
    Blackwater
  • Co to je? To je Černovoda?
  • Alek: Letíš na cynické neoholené žoldáky? :)
  • Je to Černovoda, Teď jsem si toho teprve všiml. Se mi snad ani nechce věřit, že to bude tak epic.
  • :-)

jj, to by měla být černvoda, první ofiko obrázek.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi