Hlasování pro dámy

1568101113

Komentáře

• Výborně, takže se pomalu dopracováváme k závěru, že Theon svůj původ používal zejména ke svádění neurozených žen, což je podlé a zavrženíhodné. Je tak? :-)
  • ... Potom tam bola druhá žena, ktorá obľubuje všetky jedlá, má rušnejší život, moderuje reláciu o varení - a bola pekná a hladovovyzerajúca, ...

:-O
  • :D nedes, som sa šiel pozrieť, či tam nemám chybu

Ale skôr to bude v tej plastike než v hladovke - chirurgia dnes dokáže spraviť z komára somára :)
  • Výborně, takže se pomalu dopracováváme k závěru, že Theon svůj původ používal zejména ke svádění neurozených žen, což je podlé a zavrženíhodné. Je tak? :-)

Ha, už si vzpomínám. Tuhle hru už jsme jednou hráli a pokud vím, byla jsem v jejím závěru obviněna, že jsem málem ...no, děva hehčích mravů... Takže tudy už nejdu.

Zpět k mému původnímu tématu - Theon je v knize popsán jako pohledný kluk, v seriálu ho hraje pěkný šereďák :-)
  • Ne, tam šlo o Theona, ne o tebe. A pokud si vzpomínám, napadlo to tebe, ne oponenturu. :-)

K původnímu tématu bych podotkl snad jen to, že když má někdo úspěchy u žen, nemusí být nutně pěkný. Jsou i jiné kvality, které dívky u mužů oceňují. A to je zřejmě Theonův případ. Že? (twisted evil) :-)
  • Ben Nevis napsal(a):

Dneska si ženská uděla platiku a je hned mladší. Takže je třeba dívat se na ruce a dekolt, viz Helenka Vondráčková.
    Asiati vypadají na svůj věk mladě, tam bych věk neuměla hádat.

Kyselé hrozny? :)
  • Když má někdo úspěchy u žen, nemusí být nutně pěkný. Jsou i jiné kvality, které dívky u mužů oceňují. A to je zřejmě Theonův případ.
    Theon z knihy je pohledný a ještě má jiné kvality, ten ze seriálu má jen ty jiné kvality, které poněkud sráží to, že je dost ošklivý :-)

• Theon z knihy je pohledný a ještě má jiné kvality,
    Těmi jinými kvalitami myslíš původ a střelbu z luku:-)?
  • Inu. Bavíme sa v hypotetickej rovine. Ako tak nad tým uvažujem, zisťujem, že som v hypotetickej rovine značne promiskuitná :D poradie je bezpredmetné, všetko by to boli jednorázovky, ale keby motyka vystrelila :D Sandor( jazva cez tvár, je silný, má rád malé vtáčiky), Petyr Baeliš( ale no ták, intrigán so sviežim dychom, navyše určite vrtký, prešibanec jeden) Jaime( až vďaka hercovi. ten má ale úsmev) Jon( je to Jon :) ) ser Jorah (tiež vďaka seriálu, ale je cca oddaný, tzv medveď) Eddard( čestný, milujúci otec, verný, dobrý...) Robb( Starkovské semä je silné a pohľadné :D ) Oberyn (ten má už niečo za sebou) Robert( za mlada) Renly(mladšia verzia Robba) Benjen( to, že je v čiernom a nemôže, leb dal sľub, nič neodolatelnejšie ani nie je, ďalší Stark) a čert to ber Mance( popísaný bol dobre, vedel hrať na hudobný nástroj, navyše bývalý čierny havran) asi zhruba všetko.
    Kto by bol parťák do dažďa- Robb, Tyrion
  • Těmi jinými kvalitami myslíš původ a střelbu z luku:-)?

Spíš jeho původ, jak jsme to řešili s headem. i když sportovní obratnost asi taky působí eroticky .-)
  • No jo, tedy Ianu Glenovi je před padesát, tak to je ještě starší než můj otec, to jsem se celkem utla. jenže když mi v tom seriállu přijdou všichni divní (a v knize je zas vnímám většinou jako děti, co jsou tak minimálně o deset let mladší než já), navíc, mám takový pocit, že Glen mi malinko připomíná mého manžela - jo, pokud bude takto vypadat v padesáti, tak juchů:)
  • Marci pan: Kdepak hypotetická rovina :-) Ti starší mi moc neříkají, asi nejsem na charisma... kromě Oberyna, to je chodící charisma,tam bych neodolala .-)
  • Oberyn byl opravdu sekáč. Škoda že ho zabil přebytek sebevědomí:-) a Hora. A jak se vám líbí "zlí kluci"? Daario, Euron nebo Bronn?
  • kdyby víc poslouchal bráchu..., ale to by zas neměl to charisma.

Já se u "zlých mužů" prostě neumím oprostit od toho, že to jsou zákeřní bastardi. Kdybych nebya šťastně vdaná a měla zálibu v jednorázovkác, tak by s nimi mohla být asi zábava, ale jinak to jsou chladnokrevní vrazi bez dobrých vlastností, což mi prostě nějak neimponuje.
  • Je fakt, že Oberynovi jsem hrozně fandila, prostě postava, co měla šťávu. O to víc mě dostalo, jak rychle to zabalil:(
  • Nějak nevím, kdo je Daerio. Jelikož jsem nečetla Tanec, Euron se zatím nijak zvlášť neprojevil a Bronn má super smysl pro humor.
  • Daario vystupuje už v Bouři. Tyrošan co se líbí se Daenerys.
  • Daario byl už v Bouři mečů. Ten žoldák, co se motal kolem Daenerys.
  • Jo ten - no tak chlap s modrými vlasy mě nějak nebral - neměl náhodou i zlaté zuby? už se nepamatuji - no v každém případě, jak tak byl popsaný, tak se mi absolutně nelíbil:)
  • Jo měl zlaté zuby a to ani nebyl z Ukrajiny:-)
  • Ben Nevis napsal(a):

Dneska si ženská uděla platiku a je hned mladší. Takže je třeba dívat se na ruce a dekolt, viz Helenka Vondráčková.

Ruky, krk a kolena, tam sa neda velmi carovat, treba nosit satky, rukavice a dlhe nohavice. Aj v lete :)
  • Chmur napsal(a):

Oberyn byl opravdu sekáč. Škoda že ho zabil přebytek sebevědomí:-) a Hora. A jak se vám líbí "zlí kluci"? Daario, Euron nebo Bronn?

Ja som iba na dobrych, ale neboj, niekoho si najdes :D
  • Já už našel:-)
  • Chmur napsal(a):

Oberyn byl opravdu sekáč. Škoda že ho zabil přebytek sebevědomí:-) a Hora. A jak se vám líbí "zlí kluci"? Daario, Euron nebo Bronn?

Bronn ako jediný. Ten áno. Ten zvyšok sa mi nepozdáva :D
  • Tyna napsal(a):

Marci pan: Kdepak hypotetická rovina :-) Ti starší mi moc neříkají, asi nejsem na charisma... kromě Oberyna, to je chodící charisma,tam bych neodolala .-)

;) Holt, ja musím za seba povedať, že skôr trochu staršie ročníky. Ok, Jon mal okolo 15, keď kniha začínala (sa mi aspoň marí) ale v seriály ani jeden nevyzerá tak mlado ;) Oberyn a jeho konečný boj. Česť sestry na prvom mieste :) Yep, niečo na tom je. Preto je v zozname hypotetických jednorázoviek :D
  • Chmur napsal(a):

... A jak se vám líbí "zlí kluci"? Daario, Euron nebo Bronn?

Bronn se mi líbí od první knihy. Z výše psaných kategorií by připadl do té "na jedno použití" (chudák Lollys, že ho- zatím- má "natrvalo" ;).
    Euron nevypadá špatně, ale je to megaloman a Železný k tomu. Obávám se, že bych ho spíš zabila, než cokoli jiného.
    Daario mi od začátku přišel jako pestrobarevný slizoun. Na toho bych nesáhla ani pětimetrovou tyčí (pokud by na jejím konci nebyl pěkný ostrý hrot).
  • flanker.27 napsal(a):

Ben Nevis napsal(a):

Kyselé hrozny? :)
    Psí víno. :-)
    Můj vzhled by vylepšilo našití nového obličeje, a tak už nemá smysl ani závidět. Mumii už vůbec ne. :-)
  • Lady Thaeresa napsal(a):
    Ne, pořád nic. Kromě touhy vydloubnout mu i to druhé oko a poslat ho na lávku spojující věže Štítu.
  • Chmur napsal(a):

Taky jsem na ty hodné.
    Nikdy se nechci řadit mezi fňukny, na které ve třiceti nezbyl "hodný" muž a "hajzl" je opustil s mladší.
    Z té trojice je nejzajímavější Bronn "Nezabil bych dítě bez otázky". Má smysl pro humor.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi