Hlasování pro dámy

179111213

Komentáře

• Nevada: Já neříkám, že bych jím nenakrmila ryby v okolí Štítu, ale asi ne okamžitě.
    Jinak jsem tu kdysi psala možná jakési nesmysly o Lorasovi, ale teď je mého srdce šampion Oberyn a Jaime. (A tam nejde jenom o vzhled.)
  • Nevada napsal(a):

Ne, pořád nic. Kromě touhy vydloubnout mu i to druhé oko a poslat ho na lávku spojující věže Štítu.

Euron má obě oči, ne? Jedno "vraní" (pod páskou) a druhé modré.
    Lady Thaeresa napsal(a):
    Jo, na to se kouká hezky... >:)
  • Na mě to na tělesné rovině zabírá, ale stejně je to parchant křivej vyžírkovitej... Takže maximálně na jednu noc, pak bych mu vydloubla druhé oko a šla dál :-) Ne vážně, já nějak nemůžu železné a jejich životní styl vydýchat.
  • Jamie-herec má moc hezký úsměv...
  • Ben Nevis napsal(a):

flanker.27 napsal(a):

Ben Nevis napsal(a):

Dneska si ženská uděla platiku a je hned mladší. Takže je třeba dívat se na ruce a dekolt, viz Helenka Vondráčková.
    Asiati vypadají na svůj věk mladě, tam bych věk neuměla hádat.

Kyselé hrozny? :)
    Psí víno. :-)
    Můj vzhled by vylepšilo našití nového obličeje, a tak už nemá smysl ani závidět. Mumii už vůbec ne. :-)
    Kyselý hrozny :)
    Susanna Hoffs je opravdu stěží typ Vondráčková, protože 30 let vypadá prakticky stejně :)
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Nevada napsal(a):

Ne, pořád nic. Kromě touhy vydloubnout mu i to druhé oko a poslat ho na lávku spojující věže Štítu.

Euron má obě oči, ne? Jedno "vraní" (pod páskou) a druhé modré.
    To je fuk, klidně bych ho připravila i o tři, pokud by je měl ;)
    Lady Thaeresa napsal(a):

Nevada: Já neříkám, že bych jím nenakrmila ryby v okolí Štítu, ale asi ne okamžitě.
    Jinak jsem tu kdysi psala možná jakési nesmysly o Lorasovi, ale teď je mého srdce šampion Oberyn a Jaime. (A tam nejde jenom o vzhled.)

U Jaimeho Tě naprosto chápu. Zvlášť u seriálového. Toho knižního jsem pasovala na ideální jednorázovku už v počátcích tohoto topicu :)
    Ale Oberyn je pro mě už za hranou. Toho ani náhodou.
  • Tyna napsal(a):

Jamie-herec má moc hezký úsměv...

jj :)
  • Ale Oberyn je pro mě už za hranou. Toho ani náhodou.
    Proč? Co se týká charakteru, tak je to určitě kladnější postava než Jaime.
  • Chmur napsal(a):

Ale Oberyn je pro mě už za hranou. Toho ani náhodou.
    Proč? Co se týká charakteru, tak je to určitě kladnější postava než Jaime.
    Řekla bych spíš není tak špatný jako Jaime. Ale sympaticky na mě nepůsobí.
  • Nevada napsal(a):

Tyna napsal(a):

Jamie-herec má moc hezký úsměv...

jj :)
    Vysoký a zářivě zlatý, s lesknoucíma se zelenýma očima a úsměvem, který se do člověka zařezával jako nůž.

Dobrej casting ;)
  • flanker.27 napsal(a):

Ben Nevis napsal(a):

flanker.27 napsal(a):

Ben Nevis napsal(a):

Dneska si ženská uděla platiku a je hned mladší. Takže je třeba dívat se na ruce a dekolt, viz Helenka Vondráčková.
    Asiati vypadají na svůj věk mladě, tam bych věk neuměla hádat.

Kyselé hrozny? :)
    Psí víno. :-)
    Můj vzhled by vylepšilo našití nového obličeje, a tak už nemá smysl ani závidět. Mumii už vůbec ne. :-)
    Kyselý hrozny :)
    Susanna Hoffs je opravdu stěží typ Vondráčková, protože 30 let vypadá prakticky stejně :)
    Tak to jo, na tu jsem vůbec nereagovala (je fakt pěkná). Některé ženské vypadají fakt dobře dlouhou dobu. Některé zestárnou rychle. Třeba moje oblíbená Jodie Foster. :-(
  • Řekla bych spíš není tak špatný jako Jaime
    Co udělal špatného?
  • z té trojky "zlých kluků" jsem taky pro Bronna. Euron je mi neskutečně nesympatický a Daario mi připomíná zmalovanějšího Deppa z Pirátů.
    Oberyn dobrý, ale Jaime je přesně ten typ záporáka, jaké mám obzvlášť v oblibě.
  • Chmur napsal(a):

Řekla bych spíš není tak špatný jako Jaime
    Co udělal špatného?
    Tenhle rozhovor už jsme tady vedli před rokem.
    Řekněme, že někdo, kdo otráví jedem soupeře během souboje, mě přitahovat nebude a ani si ho nedokážu oblíbit. Ale je toho víc. Prostě tak, jak je vylíčen v knize mi připadá spíš odpudivý a v reálu bych se mu asi vyhnula obloukem.
  • Řekněme, že někdo, kdo otráví jedem soupeře během souboje, mě přitahovat nebude a ani si ho nedokážu oblíbit
    A to tě s tím ani trochu nesmiřuje fakt, že ten někdo znásilnil a zavraždil jeho sestru zatímco měl na rukách mozek jeho synovce, kterého jí coby miminko oderval od prsu a mrsknul s o zeď? Oberyn bral souboj jako možnost dostat se k Horovi s tím jedem. On ho nechtěl jen zabít, chtěl aby před smrtí strašlivě trpěl. A kvůli ségře a vzpomínce na ni riskoval vlastní život. Mně to připadá dojemný...
  • No ale on pouzival jed uplne bezne, nie iba v tomto suboji
  • jasně, byl to nadaný chemik .-) to není zločin...
  • Proti gustu... ;)
  • moc chlastá - ale třeba kdyby se zamiloval a usadil...
    Tahle věta stála víc životů než "zleva dobrý..."

Victarion Greyjoy za manžela, Malíček za přítele... ty máš normálně sklony k sebevraždě :-)))

• Tyna: Malíčka ne za OPRAVDOVÝHO přítele. Spíš jako na zajímavé rozhovory, ze kterých bych se mohla poučit. Má dost přesnej odhad na lidi, bryskní mysl apod. Jinak je to samozdřejmě slizák největší, proti tomu žádná...
  • Proč by měl být Victarion Greyjoy sebevražda? Ta bejvalka mu zahejbala, já bych nezahejbala... asi :))))) Krom toho ji měl fakt rád a že udělal to co udělal ho pěkně poznamenalo. Udělat to nechtěl... No, když o tom tak přemýšlí, tak ve Hře o trůny ve skutečnosti není zrovna moc ideálních manželů , otců dětí a pod...
  • Ještě přeba Jorah Mormont - to by byl dobrý manžel, takový hodný a ochranitelský... V knížce ho žeru, ve filmu moc ne...
  • Ahoj holky, jste pěkně ostrý, takže mi to nedá nepřidat se do diskuze :)
    Milenci na 1 a více nocí :
    1. místo Sandor Clegane - milenec, nikoli manžel (moc chlastá - ale třeba kdyby se zamiloval a usadil... ;) ) Je vysoký, svalnatý, má dobré a jemné srdce, které schovává za brutální zevnějšek a drsný kecy. Ale jenom proto, protože si nedovolí odhalit své pravé já. (To by odhalil jen mně, jako své jediné vášnivé lásce samozdřejmě) (piss off Sansa !!!)
    2. místo - Areo Hotah (kapitán stráží od Dorana Matrella, ta jeho sekyra... :D
    3. místo - Benjen Stark - taky milenec (má přísahu chudáček) - je tajemnej, tichej a 1. průzkumník, takže taky drsoň a k tomu je to Stark, takže není co řešit
    4. místo Jorah Mormont - zkušený pracovník, svést , užít si a ... a pak se uvidí, třeba si ho nechám ...
    5. místo Khal Drogo - ach ty SVALY !!!
    6. místo Hodor - ach ten ... !!! :D

Manžel:
    Jednoznačně 1 . místo NED Stark- já ho tak miluju, ještě teď roním slzy...
    2. místo možná Benjen Stark
    3. místo Victarion Greyjoy - ale to by se ještě vidělo, co by se z něj vyklubalo, ale dle knížky na mě hluboce zapůsobil, bych si ho trochu opracovala :) ...
    4. místo Jon Snow - až trochu vyroste..

kámoši do hospody:
    Tyrion, Samwell Tarly, Bronn, Joren, Robert Baratheon, Areo Hotah, Oberyn Martell, Euron Greyjoy. A vůbec, asi by mě bavilo chodit pařit ke klukům z Noční hlídky ; )
    na soukromé přátelství: Tyrion, Varys, Tywin, Malíček (ale to bych si musela dávat pozor na pusu :) )
  • Řekněme, že někdo, kdo otráví jedem soupeře během souboje, mě přitahovat nebude a ani si ho nedokážu oblíbit
    No mně to přišlo jako dostatečný trest za to, co Hora provedl jeho rodině. Pokud někdo dokáže vzít kojence a prásknout s ním o zeď a pak navrch znásilní jeho matku, tak si nezaslouží nic mírnějšího. Oberyn je trochu prostopášný, na druhou stranu se na rozdíl od Roberta o své bastardy snažil postarat a s Ellarii jim to asi celkem klapalo.

Phoebe: Hodor jako milenec? :D Tak to je dobrý. Chápu, že na velikosti záleží, ale ty ostatní nedostatky to podle mě vyvážit nemůže. I Robert Rosenberg má vyšší inteligenci a bohatší slovní zásobu:-)
  • Chmur: Hodor jako milenec? :D Tak to je dobrý. Chápu, že na velikosti záleží, ale ty ostatní nedostatky to podle mě vyvážit nemůže. I Robert Rosenberg má vyšší inteligenci a bohatší slovní zásobu:-)
    Na inteligenci a slovní zásobě nězáleží, když jsi potomek obrů, cha chá. (pokud jde jen o sex) Ale to vy chlapy nemůžete pochopit. Vy, kteří trvdíte, že i s malým kašpárkem se dá zahrát velký divadlo. (No, divadlo možná jo, ale to je tak všechno :D )
  • No ja som asi divna, ale za manzela by som si s laskou vzala Tyriona....a milenca popri tom Jaimeho. Stale by mi bol nablizku, verny az za hrob a este by vsetko zostalo v rodine, takze podobnost deti by bola opodstatnena a nedwarfizmus deti by som si tiez obhajila :)
  • Hildegarda: takze podobnost deti by bola opodstatnena a nedwarfizmus deti by som si tiez obhajila :)

No jasně, prostě bys jim řekla, že achondroplázie je autozomálně dominantně dedičná nemoc, takže máš 50% normálně vysokých potomků. To by museli pochopit :)

Co furt všichni vidíte na tom Jaimem ...
  • Vy, kteří trvdíte, že i s malým kašpárkem se dá zahrát velký divadlo. (No, divadlo možná jo, ale to je tak všechno :D )
    :-) Nu, proti vkusu žádný dišputát. Pokud jde jen o velikost, možná by nebylo od věci prozkoumat Horu.
    No jasně, prostě bys jim řekla, že achondroplázie je autozomálně dominantně dedičná nemoc, takže máš 50% normálně vysokých potomků. To by museli pochopit :)
    Pokud se jedná o autozomálně dominantní chorobu a jedinec bude v příslušné alele homozygot, tak bude dítě postižené ze 100%. I když to nemá smysl vlastně řešit, protože Martin na genealogii chorob moc nehledí. Není možné, aby dítě zdravých rodičů trpělo v příslušném genu AD chorobou.
  • Chmur: Pokud se jedná o autozomálně dominantní chorobu a jedinec bude v příslušné alele homozygot, tak bude dítě postižené ze 100%.
    To máš pravdu, ale to by se mohlo stát jen kdyby měl Tyrion dítě s jinou achondroplastičkou. Pak by měli 25% zdravých dětí, 50% malínkých a 25% mrtvých, protože homozygoti se roděj mrtvý, heterozygoti (protože je to dominantní) jsou postižení, no a zdraví jsou zdraví :)
    chmur: Není možné, aby dítě zdravých rodičů trpělo v příslušném genu AD chorobou.
    Může, pokud vznikne mutace de novo, jako tomu bylo u Tyriona (dítě zdravých rodičů).
    Ale dost genetiky :D
    Topic je: s kým , kde, co , jak často a proč :)
    Takže : Sandor a tak často jak to pude :D
  • To máš pravdu, ale to by se mohlo stát jen kdyby měl Tyrion dítě s jinou achondroplastičkou
    To není pravda. Pokud je Tyrion nemocný homozygot (AA) a žena zdravá - recesivní homozygot (aa, jinak to u AD chorob nejde), vždy budou mít nemocné dítě (heterozygota, Aa).

Sandor? Psychicky nemocný jedinec, s obličejem pokrytým vulkanickým pohořím a sklony k alkoholismu:-)???

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi