Sansa, ach, ta naše malá Sansa!

11517192021

Komentáře

• Dreamer: Samozřejmě, já s tebou naprosto souhlasím. Myslím jsem spíš lidi, kteří jsou např. celé dny na on line hrách a nedodělali školu, nenašli si holku apod. Prostě si kompenzujou reálný život tím imaginárním neskutečným..
  • Díky všem, že jste mne vyslechli, a že jsem o své lásce mohl někomu říct, hned je mi lépe. Ale nevím, co mám dělat, jestli se snažit zapomenout, či ji živit dál.
    Nejhorší je, že jsem z okolních lidí jediný, kdo k Sanse cítí něco jiného než opovržení (prý je to blbá kráva), nebo nenávist (zradila Eddarda).
  • Sansa je (byla) telátko. Krásné, roztomilé (staří Řekové nazývali Héru a Afrodítu lichotivě volooká) a naivní. Osobně se těším na její první vraždu - nebo na to, až ji přestane bavit být trpným objektem a začne se rvát o právo na vlastní život.
  • Myslím, že o tu první vraždu si koleduje Malíček. Vůbec bych nebyl překvapený, kdyby mu vrazila kudlu do zad...
  • Hádam Malíček neumrie, mám ho celkom rád
  • Je to má nejoblíbenější postava ze ságy (mimo Sansu, samozdřejmě), má všechno skvěle naplánované a vše mu klape jako hodinky - ale nepočítá s hrozbou z východu. Možná se mu podaří zničit Cersei a spol., ale tím pomůže jen Daenerys. Už se těším na Větry zimy, Sansa i Malíček mi v Tanci chybí.
  • I Malíček umře. A zrovna Sansa by mohla být tím posledním hřebíčkem šibenice (pár důvodů má už teď, a to ještě zdaleka neví všechno), na které ho oběsí - a kterou na žádost Daenerys (ta budemít těch důvodů ještě víc, jen otom zatím neví) jistě ochotně postaví Tyrion (na nebeské cely nejspíš nadosmrti nezapomene).

Sansa by jako prvního mohla poslat do věčných lovišť Lothora Jablkožrouta. Připomíná ji Ohaře a je Petyrovou mocnou oporou.
  • Tak jsem si pročítal nějaké kapitoly z předchozích knih. A v jedné říká Myranda Royce Sanse/Alayne: "Nebo někde existuje rozdychtěný mladý panoš snící o tvé přízni?"
    "Ne," odpověděla........... Kdyby tak věděla, že to z větší části není pravda :-(
  • Anebo by mohla zůstat nevinná (taková ta panna v zabíjení) a najmout si na vraždění Malíčka nějakého toho kolíka. Harry Dědic by se na to hodil. :-)
  • speedy: Jak se ti jeví představitelka Sansy v seriálu ? :-)
  • Nic proti ní nemám, docela se na Sansu hodí. Jen je trochu moc vysoká a mívá divné účesy :-).
  • To jsou ty jižanské účesy padlých žen.
  • V seriále jsou účesy celkově takové nic moc. Já si ji (a i většinu ostatních) tedy představuju s rozpuštěnýma vlasama, žádný spešl účes.
  • Slušelo jí to ve scéně, kde jí septa poslala pryč před lannistery - rozpuštěné vlasy a ne ty pytlovité šaty :)
  • Panny (neprovdané dívky) obvykle žádný speciální účes nemívaly - úprava vlasů (rouška atd.) se zásadně pojila s manželským stavem.
  • Citronový zákusek.

Citronový zákusek
  • flanker.27: Mňám! Když to tak vidím, hned bych si dala... :)
  • Aj ja .P Sa mi zbiahjú slinky
  • Na tom talířku chybí maso:-( :-)
  • Zrovna jím sušenky plněné citronovým krémem - ale tenhle zákusek, ten teprve musí být:)

Mimochodem, Sansa je jako postava super, když už jsem v tomhle vlákně. Tak nějak tajně doufám ještě i kvůli ní, že Sandor neumřel, jejich "vtah" byl hrozně romantický a super se ti četlo, vždycky jsem se těšila na nějakou společnou scénu.
  • Ninkwen:

Neviem, na ktorej knihe si, ale sú špekulácie, že Sandor je živý. Teda neviem, či špekulácie alebo potvrdené. Týka sa to Tanca.
  • Ninkwen:

Neviem, na ktorej knihe si, ale sú špekulácie, že Sandor je živý. Teda neviem, či špekulácie alebo potvrdené. Týka sa to Tanca.

Hostiny, ne?
  • MU: Neviem presne, ale v Tanci tiež čosi spomínali. Ale ber to s rezervou ja nie som ani na Hostine :D
  • Tanec jsem nečetla - spekulace mám ty stejné jako všichno ostatní - že je to ten hrobník na Ostrově tváří (tedy pokud si pamatuji dobře jméno). jinak jsem myslela, že se se spoileruje jen Tanec, tak doufám, že jsem něco nevyzradila - tohle není seriálové vlákno...
  • Ninkwen: Nevyzradila. :)
  • Mne si len zkonretizovala, čo som presne nevedel, ale mne osobne to nevadí :)
  • Ale je to jenom zbožné přání, ne fakt:)
  • Zbožně si ho přeje dost lidí na to, aby se Ó Velký smiloval a udělal z toho fakt... ;)
  • A pak zachrání Sansu před Malíčkem a odjedou spolu do západu slunce:))))
  • Ninkwen napsal(a):

A pak zachrání Sansu před Malíčkem a odjedou spolu do západu slunce:))))

Ne před Malíčkem, ale před následky Malíčkova vyhlídkového letu z Měsíčních dveří. (GRRM dej, ať je zima krátká!) :D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi