Jestliže je nemocný homozygot AA, tak je zároveň i mrtvý, protože se mrtvý narodil, takže nemůže mít děti (pokud to není Berik Donnarion nebo Catlyn) ty mě nečteš, hochu, a máš mezery v genetice :) A jak by asi tak mohl být Tyrion homozygot AA v mutované alele, když má rodiče aa + aa (zdraví) , kde by asi vzal to velý A ? To vzniklo de novo. Kdokoliv, kdo je Aa je trpaslík. Sakra se tu bavíme, jako by fakt žili... Sandor není psychicky nemocný, je to miláček a má jen trauma z dětství (a to by měl každej, kdo vyrůstá s Gregorem). Ale dokázal se z toho vyhrabat a získat náhled a stal se z něho silný jedinec (co Tě nezabije Tě posílí - a to se jen tak někomu nepovede). Ten obličej nevadí a sklony k alkoholismu má proto, že je nešťastný. Já bych ho obšťastnila, umožnila mu milovat někoho, kdo by to i oplácel, jéé :)
Jestliže je nemocný homozygot AA, tak je zároveň i mrtvý, protože se mrtvý narodil, takže nemůže mít děti (pokud to není Berik Donnarion nebo Catlyn) ty mě nečteš, hochu, a máš mezery v genetice :)
Čtu tě, ale to neznamená, že na vše budu kývat jako oslíček. U achondroplazie není nikde napsáno, že dítě bude ze 100% mrtvé, i když je homozygot. Tím netvrdím, že to není pravděpodobné.
A jak by asi tak mohl být Tyrion homozygot AA v mutované alele, když má rodiče aa + aa (zdraví) , kde by asi vzal to velý A ?
V pořádku, vždyť já uváděl, že to nesedí. Jen jsem psal, že kdyby byl hypoteticky AA, tak bude mít ze 100% postižené potomky.
Ale celkově uznávám, že jsi měla pravdu Ty a já ne! Vše co jsi psala sedělo.
Ale dokázal se z toho vyhrabat a získat náhled a stal se z něho silný jedinec (co Tě nezabije Tě posílí - a to se jen tak někomu nepovede).
Vyhrabal se z toho skvěle. Jediné na co myslí, je jak zavraždit bratra a volné chvíle vyplňuje zabíjením lidí na povel včetně dětí. Sandor je psychicky opravdu velmi silný:-) a určitě by se poté, co dostane dost lásky, usadil a stal se z něj skvělý partner.
chmur: Proč? Já nejsem cynický? Proč zrovna těláku?
A co ty cynický kecy o Sandorovi, králi mých milostných fantazií ? Mu akorát závidíš, bo nejsi učitel těláku :D (tělocvikáři maj jako jediní učitelé dobrý těla, i když ani to už není pravidlem)
A co ty cynický kecy o Sandorovi, králi mých milostných fantazií ?
Nu, takhle mě ještě nikdo nenazval, ale díky moc. Neboj, určitě se ti časem taky rozvinou a budeš snít i o jiných věcech než je velký bimbas mentálně postiženého muže:-))) a vypracované tělo psychicky nemocného alkoholika.
Mu akorát závidíš, bo nejsi učitel těláku :D
Mám ho jako lit. postavu velice rád, ale nějak zvlášť mu nezávidím. Jeho přednosti jsou dokonale přebity nedostatky. Nejsem učitel tělocviku a jsem rád. To není myšleno nijak pejorativně, ale v dnešní době to nemají lehké.
tělocvikáři maj jako jediní učitelé dobrý těla, i když ani to už není pravidlem
Ale dokázal se z toho vyhrabat a získat náhled a stal se z něho silný jedinec (co Tě nezabije Tě posílí - a to se jen tak někomu nepovede).
Vyhrabal se z toho skvěle. Jediné na co myslí, je jak zavraždit bratra a volné chvíle vyplňuje zabíjením lidí na povel včetně dětí. Sandor je psychicky opravdu velmi silný:-) a určitě by se poté, co dostane dost lásky, usadil a stal se z něj skvělý partner.
Lebo to bola/je taká doba. Blbý argument, ale... Je platený ako žoldák, osobný strážca. Keď pán prikáže zabiť, tak čo spraví? Áno. Zabije. Jeho brat bol tyran. Navyše Gregor nie je nevinná duša. Má svoju osobnú pomstu. Zabije dve muchy ranou- všetkými milovaného Horu, čo sa hýbe a brata, čo sa rád delí o hračky. Sám mu ide vzorom. Alkoholik. Jediný kto tam nepil bola Arya. Všetci pili jedna radosť. Nechcela som takto obraňovať Sandora, ale kurnik, keď sa niekto naváža do môjho amanta, nepáči sa mi to ;)
:-)) Však v poho. Užijte si to. Jak už jsem psal, je to i má oblíbená postava, ačkoliv když o něm nesním po nocích. Je to ztrápená duše s těžkým osudem, ale hluboko uvnitř se ukrývá i určitá laskavost. Ta je však např. jako u Jaimeho nebo Victariona obalena tvrdostí a někdy i krutostí. To není jen o tom, že musí zabíjet lidi, ale jeho to ve své podstatě uspokojuje. Chladnokrevný žoldák který zabíjí pouze pro peníze a výhody je pro mě Bronn, ne Sandor.
Všetci pili jedna radosť.
Blbost. Neumím si představit, že by Ned, Stannis, Doran, Areo, mistr Luwin nebo Syrio chlastali.
:-)) Však v poho. Užijte si to. Jak už jsem psal, je to i má oblíbená postava, ačkoliv když o něm nesním po nocích. Je to ztrápená duše s těžkým osudem, ale hluboko uvnitř se ukrývá i určitá laskavost. Ta je však např. jako u Jaimeho nebo Victariona obalena tvrdostí a někdy i krutostí. To není jen o tom, že musí zabíjet lidi, ale jeho to ve své podstatě uspokojuje. Chladnokrevný žoldák který zabíjí pouze pro peníze a výhody je pro mě Bronn, ne Sandor.
Všetci pili jedna radosť.
Blbost. Neumím si představit, že by Ned, Stannis, Doran, Areo, mistr Luwin nebo Syrio chlastali.
To bola narážka na to, ako veľmi pil. Áno pil. Všetci, ktorí pili- bolo to v znamení- vojaci a company.
Tak já bych si chlapa v těchto knížkách zatím nevybrala, možná ještě Martin přijde s někým zajímavým. Nicméně, kdybych fakt musela, tak rozhodně Tyriona. Přinejmenším by se s ním dalo dobře povídat a navíc myslím, že na rozdíl od jiných by mohl vydržet až do konce. :-D (aspoň doufám, fakt by mi chyběl)
Komentáře
A jak by asi tak mohl být Tyrion homozygot AA v mutované alele, když má rodiče aa + aa (zdraví) , kde by asi vzal to velý A ? To vzniklo de novo. Kdokoliv, kdo je Aa je trpaslík.
Sakra se tu bavíme, jako by fakt žili...
Sandor není psychicky nemocný, je to miláček a má jen trauma z dětství (a to by měl každej, kdo vyrůstá s Gregorem). Ale dokázal se z toho vyhrabat a získat náhled a stal se z něho silný jedinec (co Tě nezabije Tě posílí - a to se jen tak někomu nepovede).
Ten obličej nevadí a sklony k alkoholismu má proto, že je nešťastný. Já bych ho obšťastnila, umožnila mu milovat někoho, kdo by to i oplácel, jéé :)
Ale celkově uznávám, že jsi měla pravdu Ty a já ne! Vše co jsi psala sedělo. Vyhrabal se z toho skvěle. Jediné na co myslí, je jak zavraždit bratra a volné chvíle vyplňuje zabíjením lidí na povel včetně dětí. Sandor je psychicky opravdu velmi silný:-) a určitě by se poté, co dostane dost lásky, usadil a stal se z něj skvělý partner.
Miláček: Hodor.... :D
Ale zase to vysvětluje ten cynismus :)
Mu akorát závidíš, bo nejsi učitel těláku :D
(tělocvikáři maj jako jediní učitelé dobrý těla, i když ani to už není pravidlem)
Alkoholik. Jediný kto tam nepil bola Arya. Všetci pili jedna radosť.
Nechcela som takto obraňovať Sandora, ale kurnik, keď sa niekto naváža do môjho amanta, nepáči sa mi to ;)
Ta je však např. jako u Jaimeho nebo Victariona obalena tvrdostí a někdy i krutostí. To není jen o tom, že musí zabíjet lidi, ale jeho to ve své podstatě uspokojuje. Chladnokrevný žoldák který zabíjí pouze pro peníze a výhody je pro mě Bronn, ne Sandor. Blbost. Neumím si představit, že by Ned, Stannis, Doran, Areo, mistr Luwin nebo Syrio chlastali.
do zoznamu milenec pridávam, vďaka Hbo aj Ramsaya. ak vyzerá takto, nemôžem si pomôcť... :D