Ninkwen Mimochodem, Sansa je jako postava super, když už jsem v tomhle vlákně. Tak nějak tajně doufám ještě i kvůli ní, že Sandor neumřel, jejich "vtah" byl hrozně romantický a super se ti četlo, vždycky jsem se těšila na nějakou společnou scénu.
Jak říkáš, moje slova. Je to zkrátka jako Kráska a Zvíře, romantika jak blázen, miluju jejich společné momenty.... :) Krom toho, když jste u Sansina vraždění (lákavá představa), tak na to by byli taky dobrej pár . Milenci pomsty, juchů :)))
Sansu přivede do hrobu její sestra, to ví přeci každý.
Nemožno. Přece by jedna z mých nejoblíbenějších postav nemohla zabít druhou z nejoblíbenějších. To ať si ani nezkouší! S pomíráním oblíbenců už jsem se smířila, ale vraždit se mi navzájem nebudou! Nebo je obě srovnám do latě! (I když netuším, jak to udělat. :)
Přemýšlela jsem, jestli to nehodit spíš mezi srandičky, ale... "Another drawing for the fictional high-magic "World of Westeros". Book 1 She has a small Direwolf. Harmed her father lost his head. Book 3 She lost her wolf. Twist off the head of a puppet. Book 7 Wolf return to her, She...
Just in someshark's mind, do not take it seriously!"
Komentáře
A teda, přát Sanse Sandora Elegána mi přijde jako hodně krutý zadupání jejích ideálů do betonu.
Krom toho, když jste u Sansina vraždění (lákavá představa), tak na to by byli taky dobrej pár . Milenci pomsty, juchů :)))
Navrhněte jednu humornou a jednu vážně míněnou variantu. (idea)
(Jako obě varianty- prý to na nás sedí. :)
Skleróza je silná!
a
Náš klid je jen zdánlivý
Dobré, ne? :-)
Napadají mě: "Odpouštět, ale nezapomínat." či "Nikdy neříkat nikdy." nebo už trochu s nadsázkou "Mezi prvními."
"Another drawing for the fictional high-magic "World of Westeros".
Book 1
She has a small Direwolf.
Harmed her father lost his head.
Book 3
She lost her wolf.
Twist off the head of a puppet.
Book 7
Wolf return to her, She...
Just in someshark's mind, do not take it seriously!"
:D
Pokračovat můžeme tady.
Chmur: To je pochmurný povzdech chovatele drobného domácího zvířectva? :-)