Má vůbec Martin nějaké děti nebo kamarády, kteří by to za něj dopsali?:-)
Já pevně věřim, že nějakej závěr je už někde pěkně připravenej v trezoru a případně by to někdo dopsal...
Jasně, nebo ještě líp. Budou ještě tři knížky. Dopsané byly už před vydáním Tance a teď si dřepí v několika dobře hlídaných trezorech, minimálně ve třech kopiích. A Martin se houpe v křesílku u počítače, prsty mele mlýnek a směje se diskusím nedočkavých fanoušků (které VÁŽNĚ VŮBEC nečte ;). Sem-tam napíše něco jako "dalších sto stránek hotových" a dumá nad tím, jestli oznámit osmou knihu těsně před Vichry, nebo až po nich. ;D
A Martin se houpe v křesílku u počítače, prsty mele mlýnek a směje se diskusím nedočkavých fanoušků (které VÁŽNĚ VŮBEC nečte ;). Sem-tam napíše něco jako "dalších sto stránek hotových" a dumá nad tím, jestli oznámit osmou knihu těsně před Vichry, nebo až po nich. ;D
Občas se bavím představou, jak bysme Píseň museli shrnout, kdyby už další díl nevyšel. Takže zhruba takhle:
-oba Boltoni si hřejou zadky na Zimohradu a ještě se všem vysmějou -Stannis je mrtvej -Jon je mrtvej -Jaime bude mrtvej, protože potká Lady Stoneheart a Martin je mistr laciných smrtí -Arya je bez rodiny, prostředků, morálního kompasu a brzy zdá se i bez identity a živit se bude jako nájemná asasínka -Na trůně sedí Tommen, ale brzy skončí s podříznutým krkem ve škarpě. Aegon Targaryen (už jsem ale zmínila, že ve skutečnosti se narodil někde v Bleším zadku?) se ožení s Myrcellou... nebo tak něco. -Cersei ze všech těch pravdivých obvinění vyseká ten jejího srdce šampión. Ta ženská má odolnost švába a přežije i atomovej výbuch. Nejspíš ještě dokáže odkráglovat i Písečný zmije a Margaery. -Daenerys je nakažená morem a právě potkala Dothraky, se kterýma není zrovna kamarádka. Ale nebrečte, stejně už začínala podlíhat rodovýmu šílenství -Tyrion bude co - žoldák nebo atrakce v panoptiku?
George Martin to zase dokázal a všechny totálně nas...l :D
zdravim, lidi ať hledám jak hledám, tak nikde nemůžu najít v češtině, Tanec s Draky ke stažení, nejlíp v pdf... nevěděl by někdo? :)
Ty jsi ale číslo :-D Ještě to ani nevyšlo česky, takže nebyl čas, aby to někdo naskenoval, převedl pomocí OCR do texťáku, a Ty bys už to chtěl stahovat z netu :-))))))
beru co je a nestěžuju si :-)) mám doma tuny knih papírových, ale spoustu mám i v ebooku, protože se tak líp pracuje s textem, když ho k něčemu potřebuji nebo dohledávám. a mám raději když si to mohu stáhnout než když to musím scanovat. nepotřebuji nějaké opičky kol a kol....
Já smajly strašně dlouho nepoužíval. než mi došlo, že v normální komunikaci je víc jak 50 % informací, který člověk přijímá, z nonverbální komunikace, a psanej text bez emočního vyjádření někdy působí úplně jinak než je myšlenej
mam spoluziacku vydatu za Japonca a tie kulturne rozdiely sa zacinaju prejavovat...vobec nechapem jej smajlikom!!! (^O^☆♪ (*^o^*) alebo toto: 素敵><!!!綺麗☆
Komentáře
A Martin se houpe v křesílku u počítače, prsty mele mlýnek a směje se diskusím nedočkavých fanoušků (které VÁŽNĚ VŮBEC nečte ;). Sem-tam napíše něco jako "dalších sto stránek hotových" a dumá nad tím, jestli oznámit osmou knihu těsně před Vichry, nebo až po nich. ;D
-oba Boltoni si hřejou zadky na Zimohradu a ještě se všem vysmějou
-Stannis je mrtvej
-Jon je mrtvej
-Jaime bude mrtvej, protože potká Lady Stoneheart a Martin je mistr laciných smrtí
-Arya je bez rodiny, prostředků, morálního kompasu a brzy zdá se i bez identity a živit se bude jako nájemná asasínka
-Na trůně sedí Tommen, ale brzy skončí s podříznutým krkem ve škarpě. Aegon Targaryen (už jsem ale zmínila, že ve skutečnosti se narodil někde v Bleším zadku?) se ožení s Myrcellou... nebo tak něco.
-Cersei ze všech těch pravdivých obvinění vyseká ten jejího srdce šampión. Ta ženská má odolnost švába a přežije i atomovej výbuch. Nejspíš ještě dokáže odkráglovat i Písečný zmije a Margaery.
-Daenerys je nakažená morem a právě potkala Dothraky, se kterýma není zrovna kamarádka. Ale nebrečte, stejně už začínala podlíhat rodovýmu šílenství
-Tyrion bude co - žoldák nebo atrakce v panoptiku?
George Martin to zase dokázal a všechny totálně nas...l :D
Ještě to ani nevyšlo česky, takže nebyl čas, aby to někdo naskenoval, převedl pomocí OCR do texťáku, a Ty bys už to chtěl stahovat z netu :-))))))
lot
of
laugh
(tedy tak mi to tvrdil bratr před lety :-)
před šestnácti lety jsme taky čuměla co to je dvojtečka pomlčka závorka :-)), ale po čase mi to došlo samo :-))
(^O^☆♪
(*^o^*)
alebo toto: 素敵><!!!綺麗☆
:)