Sansa, ach, ta naše malá Sansa!

11516171921

Komentáře

• Head: Přesně tak...
  • No já jsem původně četl něco jiného, takže mě to docela uklidnilo. :-)
    (Pochmurný povzdech našich fotbalových reprezentantů:-)
  • heavy_head: Já Ti nevím, zvenčí se tváří jakože jo, ale zevějšek přeci může klamat... :)
  • Já myslel, že ta vpravo je Daenerys. ;-)
  • Na první pohled ano, ale té Malíčkova hlava do ruky nepatří. A nemrtvovlk taky ne. ;)

edit: Dalo by se to brát jako předpověď událostí budoucích- Daenerys možná do Západozemí nedorazí, ale východní móda ano. :D
  • Vzhledem k té oděvové posloupnosti bych rád viděl obrázky č. 4 a 5. :-)
  • 4: fíkový list
    5: Vivat nudismus! ;)
  • Nebo zachumlaná v těžkém plášti, protože Zima se blíží!
  • Není ta třetí model odvozen od nějaké postavy z Wowka? Protože na jiném obrázku z World of Westeros je třeba Jon jako Lich King coby Velký Jiný,...
  • Heh, ked som tak zbezne preletel tento topic tak sa mi zda ze Sansa je o dost kontroverznejsia ako som si myslel ked som cital knihy......nikdy by som nepovedal ze prave ona dokaze sposobit taku kontroverziu:)
  • Pali: Sansa není kontroverzní. Jen někteří čtenáři si to stále ještě neuvědomili a opěvují nesprávné postavy. ;D
  • Raptorko, s tou "postavou" to je spíš ta trefa do černého :-))
  • Já myslim, že je to pěkná postava...
  • Oh neberte to zle, ja mam rad Sansu (ja vlastne mam rad vsetky "dobre" postavy), ale myslel som, ze vseobecne bude viac rozruchu okolo Cersei (kde je otazne do akej miery za jej psychotizmus moze vychova), Joraha (ktory Dany zradil ale aj nezradil) alebo Roberta (na jednej strane osloboditela od sialeneho krala na druhej velmi zleho panovnika). O Sanse som si myslel ze tak ako vsetkym Starkom vo vseobecnosti priane prezitie celej sagy :D
  • Sansa má holt pěknou "postavu" :-))
  • Pali: Třináctiletej holce přirozeně všichni přejeme nějakou hodně zajímavou a brutální smrt :D
  • svoa00: Tak ja dufam ze prezije do konca :) Podla mna ma celkom peknu linku ako sa stava z maleho umrncaneho decka silna zena. Ale tak chapem ze vyzradenie Nedovych planov Cersei je dost hrozne a tazko sa prehryzne. Predsa len, Eddarda mal kazdy rad.
  • Pali: Však já jí taky nic špatnýho nepřeju, byť jako dědičku Zimohradu bych ji viděla opravdu nerada. To by musel Martin opravdu poskočit o pár let v čase. Ani šestnáctiletí Robb a Daenerys na takovou odpovědnost nebyli/nejsou dost zralí. Popravdě mě nenapadá, co s ní Martin plánuje. Kdyby ji provdal, tak by to rozhodně bylo za někoho, kdo jí není rovný původem nebo povahou a u Martina si tipnu, že by to bylo obojím.
  • Vyhrocená diskuze je vždy u postav, kde 50% ji zbožňuje a 50% nenávidí. Další taková je Dany.
    Cersei je nejhorší Martinova postava (ne povahou, ale nejhůř napsaná, obzvláště v hostině), a u chlapů se vesměs neřeší, jestli je milujeme a jací by byli v posteli (ale topic tu je). :-)
  • Ten topic bych si rád přečetl. Jde o uživatele, že jo? :-)

Velká, širá, rodná Sansa! (volně podle J. V. Sládka)
    :-)
  • svoa00: No ja predpokladam ze Zimohrad nakoniec dostane Rickon.........aj ked teda neviem kde to chlapcisko je a ci z neho doteraz nie je Tarzan (som este len v polovicke Hostiny). A mas pravdu, momentalne asi nie je nikto z dost velkeho rodu, ktory by bol pre nu dost vhodnym kandidatom. Mozno Quentyn Martell.........ale to len hypoteticky - je z velkeho rodu a pravdepodobne by bol vekovo aj celkom v pohode.
    Ben Navis: Hmm.....mozno na tom nieco bude. Od Cerseinych kapitol v Hostine som cakal ze urobia s nou to co spravili s jaimem v Bouri. Avsak Cersei nie je ani sympatickejsia ani ludskejsia ani z jej vlastneho pohladu. Jedine co viem povedat ze je paranoidna a hystericka........nie prave najlepsia kombinacia na panovnicku. Uvidim co sa s nou stane do konca hostiny. Predpokladam ze v 5-ke ju asi velmi neuvidim, kedze postavy su rozdelene.

A kedze je to Sansin topic dodam, ze dufam ze sa Sanse nejako podari zabit Cersei. Zo vsetkych POV postav si myslim, ze si to zasluzi najviac. A dufam ze to nebude rychle ani bezbolestne........muhahaha
  • Ten topik(Ben Nevis a heavy) tu je, protože jsem ho kdysi z hecu založila :-p :-))
  • Hmmm... Quentyn.... Hahaha... Ideální manžel, vezmu-li v úvahu stav "nevěstiny" matky.... ;D
  • heavy_head napsal(a):

Ten topic bych si rád přečetl. Jde o uživatele, že jo? :-)

Myslím ten topic, kde se řeší nejlepší manžel, milenec apod. :-)
  • No a co tam o mně tedy píšete? :-)
  • No určitě že jsi úžasný manžel, dokonalý milenec a že máš rád Sansu :-)
  • Že jsi kovboj se šťastnýma neteřema? :-))
  • Ano, to jsem asi já. :-)
  • No určitě že jsi úžasný manžel, dokonalý milenec a že máš rád Sansu :-)
    Určitě jsi člověk, který má rád Sansu:-)
  • A ještě pořád ti Sansa připadá sexy? :-))

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi