Hra o trůny 2x08 - Princ ze Zimohradu

Theon na Zimohradu přijímá návštěvu. Arya si žádá splacení posledního dluhu Jaqena a její žádost ho nepotěší. Robb je zrazen.

Tyrion a...

Číst celý článek zde
«13456714

Komentáře

• Kdo si myslíte že bude poslední jmenovaný??? Už ani nevím kdo to byl v knížce ale stejně pochybuju, že to nebude totožná osoba...
    A docela by mě zajímalo co bude tím společným zájmem.
  • U toho společného zájmu se trochu bojím, jestli jsem to správně přeložil. Tak prosím s rezervou...
    Tyrion and Varys find common ground.
  • Ne, ne a ne! Třetí smrt musí zůstat! Takový roztomilý fígl nám přece nemůžou sebrat! A chci vidět Jaqena, jak se bude tvářit. :D
  • Alek napsal(a):

U toho společného zájmu se trochu bojím, jestli jsem to správně přeložil. Tak prosím s rezervou...

Tyrion and Varys find common ground.
    Ja čo som to videl na jednej stránke som to tiež bral ako spoločný záujem, respektíve spoločnú pôdu :D
  • V knižke to bol Jaquen sám a keďže ho to nepoteší, toto predpokladám nezmenia :)
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Ne, ne a ne! Třetí smrt musí zůstat! Takový roztomilý fígl nám přece nemůžou sebrat! A chci vidět Jaqena, jak se bude tvářit. :D

Nepoteší ho to, takže je takmer jasné, že to nezmenia :))) A tiež sa teším na ten výraz
  • V knižke to bol Jaquen sám a keďže ho to nepoteší, toto predpokladám nezmenia :)

Fakt??? To si vůbec nevybavuju ale myslím, že to bude Tywin a Jaquena to nepotěší, protože nebude způsob jak to udělat...
  • Durexxx napsal(a):

V knižke to bol Jaquen sám a keďže ho to nepoteší, toto predpokladám nezmenia :)

Fakt??? To si vůbec nevybavuju ale myslím, že to bude Tywin a Jaquena to nepotěší, protože nebude způsob jak to udělat...
    Vždycky je způsob, sám Jaqen to říkal- za týden, za měsíc, za rok... Tywin by "dar" dostal.

Durexxx napsal(a):

V knižke to bol Jaquen sám a keďže ho to nepoteší, toto predpokladám nezmenia :)

Jasný já to ale bral tak, že to není možné v danou chvíly...
    Vždycky je způsob, sám Jaqen to říkal- za týden, za měsíc, za rok... Tywin by "dar" dostal.
  • Vím, že budu pičovat, ale... v češtině je to Princ ze Zimohradu ;)
  • Arya povedala Jaquenovi jeho meno a on jej potom pomohol oslobodiť severanov radšej, než by mal zabiť sám seba - a MUSEL by to spraviť. Potom sa ho spýta, či má ešte to tretie meno a on jej ukáže mŕtvoly strážnych - Tam je trětí... A tam čtvrtý... A páty, šestý, sedmý... A potom sa zmení sa odíde. Myslím si, že to zmenia len mierne, pretože tu je pár dosť kľúčových momentov a myslím s, že by to riadne pokazili, ak by tretí dept zmenili...
  • náhodou dobře ty, já to hledal, ale jen zběžně a nenašel...
  • svoa00 napsal(a):

Vím, že budu pičovat, ale... v češtině je to Princ ze Zimohradu ;)

Prince OF Winterfell...

To by bola Hra z trónov .D :)

EDIT: Jáj oficiálny názov, sory beriem späť som nepochopil ja blb .)
  • "Robb je zrazen". Muze mi to nekdo pripomenout? Nejak si nevybavuju jak ma byt zrazen. Jestli se tim nebere Theon.
  • Možno myslia Rooseho... Neviem teraz :/ A možno sa teraz naštvú Freyovia, čo bolo až v tretej knihe... Alebo Jaimeho útek ?!
  • Catelyn a její propuštění Jaimeho, imho
  • No, já myslim, že tou zradou je míněno Jaimeho propuštění od Catelyn
    Nebo taky starej Karstark sejme pár zajatců, jako v knize, případně uraženě odpochoduje doprčic..
  • Martas napsal(a):

"Robb je zrazen". Muze mi to nekdo pripomenout? Nejak si nevybavuju jak ma byt zrazen. Jestli se tim nebere Theon.

Já myslím, že tím „Robb bude zrazen“ se blížíme k brutální scéně z knížky, kdy došlo k mému emocionálnímu vypjetí, jelikož Robbovy jsem fandil. Tady musím říci, že jsem Martina nenáviděl a až do konce série jsem čekal, zda-li se Robb nevrátí Každopádně se na to moc těším. je to jeden ze strhujících okamžiků série. :-)
  • pavel k napsal(a):

Martas napsal(a):

"Robb je zrazen". Muze mi to nekdo pripomenout? Nejak si nevybavuju jak ma byt zrazen. Jestli se tim nebere Theon.

Já myslím, že tím „Robb bude zrazen“ se blížíme k brutální scéně z knížky, kdy došlo k mému emocionálnímu vypjetí, jelikož Robbovy jsem fandil. Tady musím říci, že jsem Martina nenáviděl a až do konce série jsem čekal, zda-li se Robb nevrátí Každopádně se na to moc těším. je to jeden ze strhujících okamžiků série. :-)
    A nebo to bylo až ve třetí sérii? Já teď nevím.
  • Jestli myslíš Rudou svatbu, tak ta je až ve třetí knize a pravděpodobně tím bude končit třetí série.
  • Aha, tak jsem si to spletl, sorry za zbytečný příspěvek. :-)
  • No, tak se nejspis nechame prekvapit, co tam vymysli :-)
  • Ohledně názvu epizody - Theon se v překladu tituluje tak, jak jsem to napsala, jestli to v českej HBO přeložili jinak, tak se omlouvám.

Robb je zrazen - zvedám taky ruku pro to, že je tím myšlená akce Catelyn. Nebo se nějak projeví ta úplně cizí ženská :p
  • svoa00: S ňou sa ešte ani nevyspal a už ho zradí :D. Ale tak, ako sme si mohli všimnúť - producenti vždy vymyslia niečo, čím nás prekvapia :D Podľa mňa ho zradí Stará chůva :D
  • HBO překlad neznám (na webu nemají aktualizované epizody už od té minulé), takže je mi to vcelku jedno :-)
  • svoa00: S ňou sa ešte ani nevyspal a už ho zradí :D. Ale tak, ako sme si mohli všimnúť - producenti vždy vymyslia niečo, čím nás prekvapia :D Podľa mňa ho zradí Stará chůva :D

Vyleze z hrobu a představí se jako Velký Jiný! :D

svoa00: S ňou sa ešte ani nevyspal a už ho zradí :D. Ale tak, ako sme si mohli všimnúť - producenti vždy vymyslia niečo, čím nás prekvapia :D Podľa mňa ho zradí Stará chůva :D

Vyleze z hrobu a představí se jako Velký Jiný! :D
    Áno! Veď toto tu hovorím už neviemod kedy, že ona bude VJ a AA bude Hodor :D Všetko to do seba zapadá ako Bran z veže :D
  • K tomu Robbovi...myslím si taky, že se jedná o to že zjistí, že Talisa je Jeyne...
  • Durexxx napsal(a):

K tomu Robbovi...myslím si taky, že se jedná o to že zjistí, že Talisa je Jeyne...

Řekne mu "Pojď na mou hruď, ty můj chudáčku" a pak ráno "Hej, šlechtična, co ty na to?" Ups :D
  • Co se zrady týče, řekl bych že se jedná o Boltony a další dění kolem Zimohradu.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů 2. řadaKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi