Za ty rádobychytré postřehy typu "Chára je teď na ledě s českou extraligou." To, jak už poněkolikáté upozorňuje, že Slováci tam mají dost hráčů z české EL, je hodně trapné.
Hildegarda: To je Trolling a cernocernej radobyhumor, i když mám černej humor rád, tak na fb to prostě řídí lidi kteří jdou do extremu a myslí si že tím pobaví, a blbci se přidaj. Tohle prostě není humor, není to vtipný, chtěj vyprovokovat,. u někoho se jim to daří.
K hokeji: Je vidět co dokáže dobrý trenér, minulý rok (a předminulý) ač slováci moc chtěli doma vyhrávat, tak pod Hanlonem, který neznal jejich styl a náturu nedokázali nic. Vůjtek našel přednosti a dokázal toho využít. Bohužel češi neměli letos tak sehraný tým jak by si přáli aby mohli vytvořit stabilní tlak na beton jako rusko.
Doufám, že jsi nezkoušl ten otřesný dabing....na stupnici kvality dabingu zkus vzít Červeného trpaslíka jako skvost a Big bang jako nehorší šunt....netuším, co tak mizerným dabingem sledují ? Odradit co nejvíce lidí ?
Bohužel jo... Sice se mi TBBT válí první série na disku asi dva roky, ale pořád jsem se k tomu nedostal. Je to prostě tím, že já z proncipu seriálů sleduju minimum.
Komentáře
od lidí, co ho znali, jsem slyšela, že to byl bezvadnej chlap...
K hokeji: Je vidět co dokáže dobrý trenér, minulý rok (a předminulý) ač slováci moc chtěli doma vyhrávat, tak pod Hanlonem, který neznal jejich styl a náturu nedokázali nic. Vůjtek našel přednosti a dokázal toho využít. Bohužel češi neměli letos tak sehraný tým jak by si přáli aby mohli vytvořit stabilní tlak na beton jako rusko.
"Jsem slovanka jsem - mám ráda svoji zem"
(Miroslav Šimek)