Anotácie (súhrny) kapitol - AGOT, ACOK, ASOS, AFFC

1234579

Komentáře

• Velice se hanbím, zatím stále na Skřeta nebyl čas, alespoň jsem pročetl kapitoly a sesumíroval si v hlavě hrubou verzi. Snad zítra bych mohl napsat první dvě.

• Jen klid, zas to všechno chtějí hodit na nás. 8)

Sansa ani Jaime se nedají uspěchat. Než vypustit nějaký nedodělek, to raději nic! :idea:

Ach, ta děcka... :wink:

• šak to, ten čas keby sa našiel... tiež musím prelúskať kapitoly najskôr...aspoň si ich občerstviť...

• Aaa, pardon, já věděl, že tam budou chyby v počtech...já to totiž nepočítal, zkopčil jsem jen Létovo počty a doplnil, co jsem si zrovna pamatoval. Ale tim líp, tak je toho dokonce víc! Takže šup šup, ať už to je. :-)

• A než se ten z řetězu utržený kantor vrhne i na mě, dovolím si upozornit, že moje počítání je poněkud staršího data. :wink:

Vnesme do toho trochu soutěžního ducha. :idea:

"Kdo dosumáří jako poslední, je smradlavý záprdek!" :twisted:

• Jak říkal Lister zbavený strachu.

To ale není poctivé, někteří toho mají více a méně času, který dobrovolně obětují v zájmu veškerého Západozemstva a ještě se jim dává přídomek Zpozdilý? Někdy je lépe přemýšlet, než být Hasty. :lol:

• dobre hovoríš, človíčku. my enti nemáme radi ľudí, ktorí sú uspechaní... :)

• Quote:
    A než se ten z řetězu utržený kantor vrhne i na mě, dovolím si upozornit, že moje počítání je poněkud staršího data. :wink:

No jo, vzdyt já ti to nevyčítám, jen mě to nebavilo počítat, tak jsem to otipoval.

Quote:
    dobre hovoríš, človíčku. my enti nemáme radi ľudí, ktorí sú uspechaní... :)

Ajaj, tak to asi umřu, než to dokopem. Ale třeba bych vás mohl namotivovat. GRRM se tajně prokecl, že to tu sleduje a četl o našem předsevzetí, že bychom mohli souhrny dokončit před vydáním ADWD. No a on ted to velký ohlášení pozdržuje právě kvůli nám, abychom to stihli. Tak kdy že to bude hotový??! :-)))

Předpokládám, že si svoje postavy rádi doděláte sami a pomoc nechcete, takže já se asi pomalu vrhnu na Hostinu...

• Teď to vypadá, jako bychom s Alekem uplatňovali taktiku "zlý policajt - hodný policajt". :D

Ještě mě napadlo, že bychom vás mohli motivovat roztleskávačkami. :idea:

My zlovlci taky nemáme nějak zvlášť rádi lidi. Ale když ze severu vanou studené větry a břicho škemrá hladem, nelze si moc vybírat. 8)

Tím zběsilým kantorem jsem myslel mistra sarvena a jeho "pätorky". :wink:

• Ano, přimlouvám se za roztleskávačky.

• Viděl bych to nějak takto. :P

• Vypadá trochu jako Lady během svých studií na Sorbonně! :lol:

• Ještě Nymerii a budu plně spokojen.

• cez víkend pridám nové posty k Aryi. na moje slovo sera/kantora/mistra z Citadely

• Zjistil jsem, že předsevzetí nebo veřejně dané sliby mají pozoruhodnou motivační schopnost.

Takže tento víkend zveřejním další sumář.

Jestli Sansy nebo Jaimeho, to ještě nevím. Možná obou. :!:

• Tak se nám blíží druhé výročí existence. Samozřejmě již tradičně to oslavíme na Hradě, ale možná by to chtělo u té příležitosti nějak oživit ty naše souhrny a dokopat aspoň tu Bouři. Tož nabízím pomocnou ruku těm, kteří si vzali příliš velké sousto. ;)

• Jen klid, já to dodělám. Nevím, jestli to stihnu do 28., ale do konce roku to bude.

Ale zeptej se sarvena. :)

• dajte mi dátum a dovtedy to bude.

• Mno, o víkendu bych mohl začít pracovat na Brienne. Tedy na jejím sumáři, vy zvrhlíci.

• Aleku, řekni do konce týdne. :twisted:

Proč zvrhlíci? Já dělám na Sanse průběžně. :o

• datum? já myslel, že jsemt to řekl jasně...28.řijna 2008 :-)))

Ba ne, na ultimáta já nejsem. Já jsem spíš na ty dobrý příklady, ale vzhledem k tomu, že JÁ mám hotovo, tak už to nejde moc používat. Ale během listopadu by to bylo fajn. ;)

• Nebudete-li pilně summářit, přijde Pörröturkki. :!: :o :arrow:

• Neumím sice mongolsky, ale vytušil jsem z toho silnou hrozbu. :shock:

• No vida, výhrůžka zabrala, alespoň na majstra sarvena. Příště budu vyhrožovat Létem, svým vykonavatelem. ;)

• Tipuju, že je to něco finského. Něco jako Joulupukki (asi to nepíšu správně, ale nevadí).

• Ano, něco jako Joulopukki, ale ještě o chlup drsnější.

Jak rašple, pánové! :twisted: 8)

• Já si teda na rašple nikdy nepotrpěl. Vždycky radši pěkně tvarovaný.

• Flanker wrote:
    Já si teda na rašple nikdy nepotrpěl. Vždycky radši pěkně tvarovaný.

A líbí se ti drsné, husté černé chlupy a hluboké zelené oči? :idea: :)

Alek wrote:
    Příště budu vyhrožovat Létem, svým vykonavatelem.

To ale není v souladu s tradicemi Prvních lidí! Jakže to říkal lord Eddard? "Když udělíš jinému člověku ban, jsi povinován pohlédnout mu na avatar a přečíst si jeho poslední příspěvek. A pokud nejsi schopen udělat to, pak si ten člověk možná ani nezasluhuje dostat vyhazov. Admin, který se skrývá za placenými moderátory, brzy zapomíná na to, jaký je banán."

• Ty jsi ještě moderátor? :-)

Tak dobře no, nebudeš mým vykonavatelem, ale jen nástrojem mé zloby...a rovnou mám pro tebe první úkol. Všem ožužlej konečky prstů, aby nedošáhli do adresního řádku a nemohli odsud odejít. A kdybys neměl tak citlivý čenich, moh bys jim ožužlat i chodidla, já bych ti pak říkal familiérně Kozo. :-)

• Léto wrote:
    A líbí se ti drsné, husté černé chlupy a hluboké zelené oči? :idea: :)

Hluboké zelené oči? Může být. Husté černé chlupy? Náš pes je bílej s tmavejma skvrnama. :wink:

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi