Konečně jsem se na ně taky dostala a toto klidně podepíšu. Miluju Avengers! Řadím je mezi nejvíc nejlepší komiksové filmy, co jsem kdy viděla. Okamžitě všichni mazejte do kina :)))
Konečně jsem se na ně taky dostala a toto klidně podepíšu. Miluju Avengers! Řadím je mezi nejvíc nejlepší komiksové filmy, co jsem kdy viděla. Okamžitě všichni mazejte do kina :)))
Mně jak se docela líbil spiderman tak mne ty komiksové záležitosti začínají dost unavovat a odpuzovat... Ale docela se těším na Man in Black III a Diktátora ( Chaplinova Diktatora to sice asi nepřekoná), ale prý je to psina...
Před Avengers šel trailer na nového Spidermana a očekávám, že fanoušci tohoto komiksu se z toho asi opupínkujou. Doufám, že jsem to špatně pochopila, ale vypadá to, že úplně změnili příběh - PP se nestane Spidermanem po kousnutí pavoukem, ale má v tom prsty jeho otec, jehož odkaz bude hledat a bojovat s jeho bývalým kolegou.
A vy jste to četli někdy jako komix? já jsem četl jen Asterixe a Obelixe, čtyrlístek a Kačera Donalda :D Tyhle americky-patriotický záležitosti mi docela unikaj a nijak mne to nemrzí..
Hele jak je to teda v marvel originalu se spidermanem. Kousne ho zmutovanej hajzlovej pavouk nebo si vyrobi uniformu a takový věci na vystřelovani pavučin... nebo obojí ?
Já jsem přesvědčená, že ho hryzl pavouk, ale ruku do ohně za to nedám :). Komiks jsem nečetla, ale jako malá sjížděla animovaný seriál. Klasické komiksy (sešitky) nevlastním, pouze Asterixe, pár Kačerů, Road to Perdition, Vránu, 300 a 6 dílů Sin City. Ráda bych víc, ale to řeším vždycky v knihkupectví - chtěla bych regál od levýho rohu nahoře po pravej dole :)))
My na to koukali na Primě (nevím, jak se dřív jmenovala, ale myslím, že to Prima nebyla - Premiéra?). Ukázky si pamatuju, ale ty příšerné hlasy vůbec :)
Spiderman nebyl špatný, ale X-mani a kluci z Avengers mu nakopávají slušně zadek :). Mocmě nabavil Superman (ani nevím, kolik dílů už je) a Daredevil + film o paní z Daredevila bylo přímo utrpení.
Jo Elektra se to jmenovalo. Na Catwomen jsem úplně zapomněla - o co tam vůbec šlo? Z puťky se stala sexy bojovnice, která nakopala zadky těm, kteří s ní zametali, nebo v to bylo něco víc?
První díl X-Men byl úžasný. Vzpomínám jak jsem to poprvé viděl. Na Nově v zimě a zrovna jsem zdobil perníky. Tak teď každý rok v zimě když zdobím perníky pustím si k tomu X-Men. Loni jsem dal všechny tři díly. Pak letos na jaře Wolverina ale nevím nevím jestli se kouknout na First Class. Příběh by měl být dobrý ale nějak se mi u filmů všeobecně nelíbí mladí herci / herečky. Tak co myslíte? Má cenu se koukat na X-men: První třída?
First Class se prvním a druhým X-Menům minimálne vyrovnává. Vaughn to skvěle zrežíroval a Singer si to z pozice producenta ohlídal. Blockbuster, ale sakra chytrej blockbuster. Jinak trilogie Spiderman se dnes v porovnání s top comicsovkami jeví poněkud ... dětská.
Tak koukám, že mám jako obvykle několik let zpoždění. X-men je jeden z mála filmů tohoto typu, co se mi líbil, 2ka ještě o něco víc. Když jsem pak viděl to, co udělali z 3ky..
X-men jsou taky můj nejoblíbenější filmy podle komixů. Ale bez Pickarda to nebylo až tak úplně ono.
Nevada: nemůžu se Jackmana nabažit :D + se mi líbil i příběhově. Jediné, co mi tam vadilo, byla ta holka s blond melírem v černých vlasech (jméno si fakt nepamatuji, už je to roky, co jsem viděla X-Meny naposledy...
Komentáře
Hmm aha super - remake ne pokračování :-(
Klasické komiksy (sešitky) nevlastním, pouze Asterixe, pár Kačerů, Road to Perdition, Vránu, 300 a 6 dílů Sin City. Ráda bych víc, ale to řeším vždycky v knihkupectví - chtěla bych regál od levýho rohu nahoře po pravej dole :)))
Ten zdivočelí hmyz je třeba odstranit bleeee!! :D
Spider-Man se Maguirem mě moc nebavil. Takový zoufalý průměr.
Komiksové filmy já mám hodně ráda.
Iron Man je moje srdcovka, nejen kvůli mému druhému nejoblíbenějšímu herci RDJ :)
(Sorry Aleku, zase Reflex :) )
Jinak trilogie Spiderman se dnes v porovnání s top comicsovkami jeví poněkud ... dětská.
Diktator je naprosto perfektni!!!!
Ja se nejvic tesim na Hobita:DD
Musím si sehnat dikátora, vypadá to zase na cohenuv masterpiece, borat by super, bruno slabsi, diktator me hodne láká :D