Vydání Hostiny pro vrány a Tance s draky

18911131420

Komentáře

• Obě verze Tance s draky už lze předobjednat.
  • Sakra, a já pořád nevim jakou :-) Raději bych paperback, ale ta obálka mě nějak odrazuje... počkám asi až to uvidím/omakám na živo.
  • Sakryš, to s tou cenou fakt už nemyslí vážně =D Už šest stovek za Hostinu mi přišlo dost a Tanec vyjde ještě dráž? Jestli s každým dílem pujde cena výš a výš, obávám se, že už mi nezbyde na jídlo... =))
  • Maliky: Na co jídlo, když budeš mít další díl ASOIAF :)))
  • Tak na Talpressu už je možné předobjednávat Tanec s draky!
  • zrovna včera jsem dočetl Hostinu takže se moc těším až mě přijde Tanec
  • Krisa: Když se nad tím teď zamyslím, něco na tom bude =)
  • Maliky napsal(a):

Krisa: Když se nad tím teď zamyslím, něco na tom bude =)

Hej, Theon ti dá návod na přežití hned v první svojí kapitole :D
  • Zaplaceno, jen mě štve, že to nejde poslat do PO boxu, zas na mě určitě pošťák nenarazí doma :/
  • Maliky napsal(a):

Sakryš, to s tou cenou fakt už nemyslí vážně =D Už šest stovek za Hostinu mi přišlo dost a Tanec vyjde ještě dráž? Jestli s každým dílem pujde cena výš a výš, obávám se, že už mi nezbyde na jídlo... =))

u nas je Hostina rovnako draha/lacna ako Tanec, cca 23 eur +- par centov
  • Hildegarda: Tak vyjde vás to zhruba stejně jak nás no. Ale já si říkal, že těch 600,- za knížku je tak horní hranice. Bohužel to je horní hranice jen pro mě v tom, do jaké částky jsem ochoten platit dobrovolně. Ale nutkání mít kompletní serii v knihovničce a dobře si přečíst je silnější než "zdravý" rozum.
    Doma mi při kupování knížek vždy říkali, že nekouřím, tak si to klidně můžu dovolit, ale ony ty knížky začínají vycházet dráž jak to kouření =D
  • tak si kup paperback a hornu hranicu jednej knihy neprekrocis :), bude vlk syty aj koza cela :)
    svagor vyfajci 50 eur mesacne a 50 eur - to uz je celkom slusna kniznica, ked to vynasobis 12timi, teda aspon policka :)
  • Hildegarda napsal(a):

tak si kup paperback a hornu hranicu jednej knihy neprekrocis :), bude vlk syty aj koza cela :)
    svagor vyfajci 50 eur mesacne a 50 eur - to uz je celkom slusna kniznica, ked to vynasobis 12timi, teda aspon policka :)

To je nějakých 1300x12 ... 15.600 Kč!
  • Jenže celkově paperback vyjde dráž a beru to jako jednu knížku, ikdyž je to rozdělený =) Ono kdyby šlo o tu jednu knížku měsíčně, tak neřeknu ani půl slova, ale já knížek kupuju docela dost. Při posledním nájezdu na knihkupectví jsem odešel s osmi knížkama =D
  • ja za knihu rád zaplatím. a asi za žiadnu radšej ako za ASOIAF.
  • tanec předobjednán :-)
  • Všechny dosavadní díly Písně ledu a ohně se daj na netu najít v elektronické podobě - a máte to satarmo ! (c) Přemek Podlaha ;-)
  • haladdin napsal(a):

Všechny dosavadní díly Písně ledu a ohně se daj na netu najít v elektronické podobě - a máte to satarmo ! (c) Přemek Podlaha ;-)

A nemůžete si na ně ani sáhnout, ani si k nim čichnout, listovat jimi, kochat se pohledem na ně, dělat si do nich poznámky a zaškrtávat náznaky všemožných teorií.... ;)
  • haladdin: to sice jo, ale není to ono... já jsem třeba "úchylnej" na hezkej pohled na knihovničku =))
  • Miss Utahraptor napsal(a):

haladdin napsal(a):

Všechny dosavadní díly Písně ledu a ohně se daj na netu najít v elektronické podobě - a máte to satarmo ! (c) Přemek Podlaha ;-)

A nemůžete si na ně ani sáhnout, ani si k nim čichnout, listovat jimi, kochat se pohledem na ně, dělat si do nich poznámky a zaškrtávat náznaky všemožných teorií.... ;)
    A podporujete pirátstvo doplním :))))

Teda ja mám pieseň stihanutú ale len ang. verziu (aj to si ju plánujem kúpiť) a z edukačných dôvodov...

Ale inak by som sa zastavil asi na druhej strane prologu, ak by som mal čítať z kompu.. Ja milujem vôňu a hmat a hrúbku a tvar knihy.... Som taký Bibliosexuál a Bibliofyl .D
  • Nemám nic co by četlo PDF či DOC a mohl bych to destruktivně tahat v aktovce XD

Takže pevná kniha forever :))
  • Ja čítam cez mobil a tam mám kŕče a svalovicu v prstoch na tej maličkej obrazovke, keď to musím furt prehadzovať - a ďalší riadok je ten najväčší zabiják :D
  • ... Teda ja mám pieseň stihanutú ale len ang. verziu (aj to si ju plánujem kúpiť) a z edukačných dôvodov...

Ale inak by som sa zastavil asi na druhej strane prologu, ak by som mal čítať z kompu.. Ja milujem vôňu a hmat a hrúbku a tvar knihy.... Som taký Bibliosexuál a Bibliofyl .D

Tak nějak. Přiznám se, že jsem vše četla poprvé v pdf a není to ono. V knihovně doteď nemají a vypláznout 500 za "zajíce v pytli" (i když nadějného) si dovolit nemůžu. Když teď vím, že se Píseň líbí, chystám se ji po kouskách nosit domů. Začínám s anglickými výtisky (včera jsem propašovala Střet :) a české si dokoupím nejspíš až vyjde celá sága a budu si vybírat každou knížku v tom hezčím vydání. :)
    Nevím jak překlady, ale anglické úžasně voní. ;D
  • Arianus napsal(a):

Nemám nic co by četlo PDF či DOC a mohl bych to destruktivně tahat v aktovce XD

Takže pevná kniha forever :))

Kindle má svý výhody. A dá se číst i v chytrých telefonech. Formát pdb
    Já mám taky radši knížky, jenže větší čtenář by utratil celej příjem, a další knihovna se mi už taky nevejde.
    A ty ceny knih ještě stoupnou......Po zvýšení DPH
  • Po písmenkách? :-)

dělat si do nich poznámky a zaškrtávat náznaky všemožných teorií.... ;)

Tak zrovna tohle se v Kindlovi dá. Ne, že bych to dělal, ale prej to jde.
  • haladdin napsal(a):

Miss Utahraptor napsal(a):

Technika. Vsadím se, že já bych to nezvládla. :D
    A pořád zůstává to nejhorší- absence příslušných hmatových a hlavně čichových vjemů.

haladdin napsal(a):

Miss Utahraptor napsal(a):

Technika. Vsadím se, že já bych to nezvládla. :D
    A pořád zůstává to nejhorší- absence příslušných hmatových a hlavně čichových vjemů.
    Myslíš, když čteš při jídle, a poliješ knihu svíčkovou omáčkou, nebo gulášem ? ;-)
  • no, je fakt, že knihy jsou to drahé, při tom jak "kvalitní" je to vazba a kolik chyb se v překladu vyskytuje...docela zajimavé srovnání cen ang. kompletu s tím českým:-) (i když se jedná o paperbacky, ty taky nebyli zrovna levné v českém vydání)
    Anglicky komplet v ČR
    ang. komplet
  • haladdin napsal(a):

Myslíš, když čteš při jídle, a poliješ knihu svíčkovou omáčkou, nebo gulášem ? ;-)

Myslím, když ráno sedím v autobuse, k smrti utahaná, neschopná udržet oči otevřené ale ani usnout- vytáhnu knížku a přejíždím po ní prstem- reliéf na obálce, struktura stránek uvnitř, jejich oddělování, když jimi listuji narychlo (to dělá i krásný zvuk), lehké škrábance a ano, i skvrny. Neskutečně mne to uklidňuje.
    A když strčíš čumák do knížky, zjistíš, že v každé části (jednotlivé stránky, hřbet ze strany a svrchu...) voní jinak. Zvolený papír, tiskařská barva, lepidlo či látka vazby... Pokud k tomu natrvalo přidáš i oblíbené jídlo, může kniha vonět i zajímavěji. ;)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů PřekladyKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi