Kolikokoli: Ve Wolverinovi? S blond pramenem vlasů si pamatuju jen Rogue v X-Menech. S Jackmanem souhlasím. Je to jeden z herců, na které se dá koukat téměř ve všem. Třeba nedávno jsem viděla Real Steel, a ač je to klišovitá limonáda, tak jsem se docela bavila. Nebo jeden jeho starší australský snímek, kde hraje řidiče kamionu, který napsal romanci a vydal ji pod jménem kamarádky. Snímek taky průměr, ale viděla jsem ho na Hallmarku třikrát :o))
U nového Bonda (DC) jsme si musela chvíli zvykat, že má neustálý duck face. Ale musím říci, že nové Bondovky už vypadají jako akční filmy a ne jako komédie (James Bond ujíždí se sličnou čelistkou sněžným skůtrům na futrálu od violoncella).
U nového Bonda (DC) jsme si musela chvíli zvykat, že má neustálý duck face. Ale musím říci, že nové Bondovky už vypadají jako akční filmy a ne jako komédie (James Bond ujíždí se sličnou čelistkou sněžným skůtrům na futrálu od violoncella).
prave som tu scenu pozerala a na tom "futralu" utekal zo Slovenska do Rakuska :D
Tak koukám, že mám jako obvykle několik let zpoždění. X-men je jeden z mála filmů tohoto typu, co se mi líbil, 2ka ještě o něco víc. Když jsem pak viděl tu hrůzu, co udělali z 3ky..
prave som tu scenu pozerala a na tom "futralu" utekal zo Slovenska do Rakuska :D
Stále si stojím za Connerym :D I když Cassino Royal byl supr :) Výbornej záporák, snad nej jaky tam kdy byl :) Ten druhý díl s ním byl už jak zorro/batman.
Prave sme sa nedavno bavili o tom s kolegami (rocnik 80-83). Nikdo nevedel nazov filmu ani preco si vobec taku blbost pamata, ale vsetci si dokazali nan spomenut. Akoby nieco podprahove... Opis filmu: Chalan vosiel do strasidelneho domu a vypadali mu vsetky vlasy. Nejaka babizna mu poradila na ne hnusnu brecku a zacali mu rast vlasy neuveritelnou rychlostou. Niekto potom vyrabal z jeho vlasov kuzelne stetce a tusim to nebolo z jeho vlastnej vole.
Prave sme sa nedavno bavili o tom s kolegami (rocnik 80-83). Nikdo nevedel nazov filmu ani preco si vobec taku blbost pamata, ale vsetci si dokazali nan spomenut. Akoby nieco podprahove... Opis filmu: Chalan vosiel do strasidelneho domu a vypadali mu vsetky vlasy. Nejaka babizna mu poradila na ne hnusnu brecku a zacali mu rast vlasy neuveritelnou rychlostou. Niekto potom vyrabal z jeho vlasov kuzelne stetce a tusim to nebolo z jeho vlastnej vole.
Miyazakiho filmy si teď zrovna dávám jeden za druhým. Před pár dny jsem viděl Laputu (zámek v oblacích) a potom Howl (pochodující zámek). A v uTr balík dalších filmů. Ale ty dva filmy na které odkazuješ nejsou od něho, ani od ghibli ne? Mimochodem, máš radši japonský nebo anglický dabing?
Ne, ty odkazované nejsou od mistra ani od jeho studia. To byla jen další ukázka japonské geniality :) Howla i Laputu mám taky moc ráda. Oba mají taky pěkně romantické linky (i když v tom druhém případě je to láska dětská). A u Cesty do fantazie a Princezny Mononoke ani nemluvě :) Před pár dny jsem viděla Ponyo, a i když je to hodně dětský film, tak se mi tady docela líbil. Jazykovou verzi jednoznačně japonskou. Anglické dabingy u asijských filmů jsou snad ještě větší zlo než ty české. Jen Akiru mám jen v angličtině a tam mi to kupodivu moc nevadilo. Ale možná to bylo tím, že jsem to moc chtěla vidět :))
Komentáře
S blond pramenem vlasů si pamatuju jen Rogue v X-Menech.
S Jackmanem souhlasím. Je to jeden z herců, na které se dá koukat téměř ve všem. Třeba nedávno jsem viděla Real Steel, a ač je to klišovitá limonáda, tak jsem se docela bavila. Nebo jeden jeho starší australský snímek, kde hraje řidiče kamionu, který napsal romanci a vydal ji pod jménem kamarádky. Snímek taky průměr, ale viděla jsem ho na Hallmarku třikrát :o))
SKYFALL - Official Teaser Trailer
dovolím si povedať, že s Watchmanmi a s TDK je X2 najlepší komiksový film.
Opis filmu: Chalan vosiel do strasidelneho domu a vypadali mu vsetky vlasy. Nejaka babizna mu poradila na ne hnusnu brecku a zacali mu rast vlasy neuveritelnou rychlostou. Niekto potom vyrabal z jeho vlasov kuzelne stetce a tusim to nebolo z jeho vlastnej vole.
Pamatate si niekto?
Howla i Laputu mám taky moc ráda. Oba mají taky pěkně romantické linky (i když v tom druhém případě je to láska dětská). A u Cesty do fantazie a Princezny Mononoke ani nemluvě :)
Před pár dny jsem viděla Ponyo, a i když je to hodně dětský film, tak se mi tady docela líbil.
Jazykovou verzi jednoznačně japonskou. Anglické dabingy u asijských filmů jsou snad ještě větší zlo než ty české. Jen Akiru mám jen v angličtině a tam mi to kupodivu moc nevadilo. Ale možná to bylo tím, že jsem to moc chtěla vidět :))