S variantou: Mamí, proč ti lidé utíkají? Nekecej a nabíjej.
Ještě si vzpomínám na jeden Lannisterskej. Brácha se ségrou v posteli, nejvyšší vypětí a ségra vydechne: "Víš, že jsi v posteli lepší než táta?" "No, máma to taky říká."
jaký kořeny, proboha? :-))) To je jen jedna černá ovce :-) Její syn, děda, se zodpovědně přesunul do středních čech ke zbytku mé rodiny žijící ve stínu Měst pražských.
A já jsem vládkyně všech moří, kněžna sedmi pekel a dědička trůnu z dračích kostí :-p
Stále mám viac titulov.. Já, Robert Baraheon, král Sedmi království - vždyť ty víš jak to pokračuje - tímto ustanovuju svého pobočníka lorda Eddarda Starka - tituly tituly tituly.. Jedna z najlepších scénoch seriálu prvej série :D
Komentáře
Ale jedno dítě v šesti popelnicích, to už je morbidní humor.
:-o
ja som ešte rozmýšľal aký humor je toto:
šesť popelnic v jednom dieťati :-O
Černý humor - dítě v popelnici
Brutální humor - deset dětí v jedné popelnici
Morbidní humor - jedno dítě v deseti popelnicích
Nekecej a miř.
S variantou:
Mamí, proč ti lidé utíkají?
Nekecej a nabíjej.
Ještě si vzpomínám na jeden Lannisterskej. Brácha se ségrou v posteli, nejvyšší vypětí a ségra vydechne: "Víš, že jsi v posteli lepší než táta?"
"No, máma to taky říká."
Rodové slova: Dračí silou
Vojenská síla: 6 tisíc pěších 300 jezdců
Rodová slova: Hear me MEOW!
Military strenght: Two cute kittens, one King, and effeminate heir of the title and lands with love for prepubescent squires :))
House Illar
- Lord Master of The Dark Knowledges, Placekeeper and Governor of The Riverfame, Lord of The Watchtain, Emperror of The Lone Warlocks
Maester of House: Lord Gepeto Illar, called The Key of Peace
Words: As you sow, so you reap
Military Strenght: Noone
Miracle Strenght: Power of Necromancerism
:P
slova: Chodíme včas.
Slova: Infirmus Mori.
Popřípadě snadněji a česky: Neser Boha.