who is who

1101113151622

Komentáře

• Jarla: Tuazku, co polozil Jaime me docela zajima:) v kterem rocniku a jakeho zamereni?:)
  • Jarla je uz patrne absolventka :)
  • medzičasom odišla Tyna a niektorí ďalší
    Halooo, já jsem furt i po těch letech tady!

("Pane doktore, lidé mě ignorují." "Další, prosim!")
  • Jaime: To ja taky:-)
  • Ugla - to je mi líto. Já už si moc na jména nevzpomínám, ale který je to ten profesor, co se chlubí, jak si vyhořelým palivem v sudech vytápí chatu ? :-)
    A ne, nejsem jaderná fyzička - o tom nevím zhola nic, jen z přítelových příprav na zkoušky pár pojmů..... Echm já myslela, že každý poznal mé biologické zaměření :-D Já a fyzika a matika....to nikdy nefungovalo :-) Vdala jsem se za matematika, abychom se doplňovali :-) (poté, co jsem se rozvedla s genetikem :-p)
    Isca - šmankote proč zrovna ta? :-))) Nemohla bych být inkarnace Brienne? Ta je mi tam jediná sympatická (zatím) :-)
  • Tyna napsal(a):

medzičasom odišla Tyna a niektorí ďalší
    Halooo, já jsem furt i po těch letech tady!

("Pane doktore, lidé mě ignorují." "Další, prosim!")
    vitaj :)
  • Fascinující panoptikum fanoušků ... Původně jsem měl v úmyslu se opravdu nějak představit, ale po pročtení celého "Who is who" jsem se rozhodl pro minimalistickou variantu:
    Já jsem prostě Zylbrsztajn, tenhle nick používám ještě na jiných místech na webu, v "civilu" mi tak nikdo neříká. Podle toho, jak jste se tady představovali, patřím k nejstarší čtvrtině lidí (ale z toho si nic nedělejte, já mám pořád ještě pubertu, celý ty dlouhý roky). Ke Hře o trůny jsem se dostal přes TV seriál. Sleduji ho na PC, televizi nevlastním a chystám se přečíst i knihy. Taky se chystám na fanfiction, kterou tady doufám najít.
    Jsem strašně ukecanej, takže jak mně to chytne, dočkáte se od mne taky nějakých příspěvků v jiných kapitolách fóra.
  • Ááááááááááhóóóóój Zylbrsztajn... *typické ťahavé pozdravenie na protialkoholických stretnuiach, ak ste nepochopili s neverbálneho vyjadrenia :D*
  • Zylbrsztajn: Jak se ta přezdívka čte?
  • Monti - ja som ju skopčil - ty si mal túdvahu ju napísať alebo si tiež použil kúzlo CTRLCCTRLV :D
  • Montezuma: řekla bych, že "sylbrštajn" jako "ajnštajn" :D

Jinak moje přezdívka vznikla z prostého postesknutí nad češtinou, která má samé jakkoli, cokoli, kdokoli, kdykoli atd., ale pro množství ve významu "jakékoli množství" nemá nic :D.
  • :D However, whatever, whoever, whenever, everever... To majú aj iné jazyky...
  • Montezuma3 napsal(a):

Zylbrsztajn: Jak se ta přezdívka čte?

Normálně [zilbrštain] jako německý jméno Sielberstein, jen s polským pravopisem, obdoba anglického Silverstone.
  • Monti - ja som ju skopčil - ty si mal túdvahu ju napísať alebo si tiež použil kúzlo CTRLCCTRLV :D

Použil jsem ony magické klávesy.
    Zylbrsztajn napsal(a):

Montezuma3 napsal(a):

Zylbrsztajn: Jak se ta přezdívka čte?

Normálně [zilbrštain] jako německý jméno Sielberstein, jen s polským pravopisem, obdoba anglického Silverstone.
    Aha, takže ser Stříbrokámen :-)
  • Montezuma3 napsal(a):

Aha, takže ser Stříbrokámen :-)

Stříbrokamenovský :D
  • Eh, ser, no dobře, ale jestli s tím nickem máte nějakej problém, tak kámoši na jednom nejmenovaném serveru (abych nedělal reklamu), kde ho používám, to zkracujou na Zybly.
  • Tywin serie zlato, Zybly zase striebro.. ser Striebrokameň :D Bez urážky, len tak vtípkujem...
  • Vy koprofilové. Já měl na mysli rytířský titul :D
  • Presne ako ser Serwyn, Cersei, Viserys... :D Na koho som zabudol?
  • - Ako sa voláš, chlapček?
    - Ja som Serjoža.
    - Ty máš ruské meno?
    - To nie je ruské meno. Vždy keď som ráno na záchode, ocko na mňa kričí: "Ser, Jožko, ser, lebo zmeškáš do školy!"
  • :D :D To mi pripomenulo Samuel Vražda - Samo Vražda - aj to dávam do Sranda topič .D
  • Aha, takže když někomu děláš "Bitterbridge", tak bitter to je až u placení :-))
  • haladdin napsal(a):

Sakra , tak sjem tu asi nejstarší....
    ...
    Povolání - Jsem ten, co na něj i nejkrásnější ženské koukaj s otevřenou hubou, a studoval jsem v Holomúci.

Možná, jsi asi tak nějak okolo mýho ročníku ... a povoláním jsi teda ... zubař?
  • Olomouc? Tak jsem též studoval? Nostalgie
  • Už mě tu pár lidí přiřadilo k opačnýmu pohlaví, tak se asi musim taky představit. :D

Jsem holka z Kladna, za měsíc mi bude tolik, co Rhaegarovi na Tridentu (pokud Wiki nelže ;) ). Vedu nudný studentský život, ale tomu už asi bude brzo konec.

K ASoIaF jsem se dostala přes seriál. Pamatuju si, že jsem po dvou dílech první série pořád pročítala toho průvodce Westerosem na HBO a hrozně mě to chytlo. Po šestym dílu už jsem to nevydržela a začala číst.

Miluju Sever, proto taky studuju švédštinu na UK. V sáze samozřejmě fandím kriplům, bastardům a zlomeným věcem (Starkům), ale mám ve svym srdci i místo pro Targaryeny a Blackfyre(y) (hrozně se mi líbí povídky o Dunkovi a Eggovi).

Fórum sleduju už asi rok, takže vás tak trochu znám. :D Zvláštní pocit, zapojit se najednou do debaty...
  • Zylbrsztajn napsal(a):

haladdin napsal(a):

Sakra , tak sjem tu asi nejstarší....
    ...
    Povolání - Jsem ten, co na něj i nejkrásnější ženské koukaj s otevřenou hubou, a studoval jsem v Holomúci.

Možná, jsi asi tak nějak okolo mýho ročníku ... a povoláním jsi teda ... zubař?
    Bingo !
    1952
  • Sakra , tak jsem tu asi nejstarší....
    Rodák z Ostravy, kdysi ženatej na Slovensku, rozvod jsem stihnul ještě před Sametem, navrátilec na Moravu těsně ped koncem federace.
    Rozvedenej, dvě děti se slovenským občanstvím , jedno žije a pracuje v Brně.
    Párek vnoučat. Vztah ke Slovensku stále dobrý, včetně bejvalky :-)
    Všude se chlubím, že jsem šťastně a bohatě rozveden ;-)
    Co se týká dnešního školství - peněz je v něm celkově dost, ale neuvěřitelně se s nimi plýtvá.
    Ze své totalitní učebnice genetiky si pamatuju tvrzení, že VŠ studia je schopno 30 % populace , 6 % má schopnosti být velmi dobří, a 2 % vynikající.
    Pokud se na VŠ přijme polovina populace, a peníze jdou za studentem, škola se samozřejmě bojí někoho vyhodit, protože pak má míň peněz...
  • halladin: Tak teda gratulujem k okruhlemu jubileu, ja som dnes tiez mala jedno :)
  • Hildegarda napsal(a):

halladin: Tak teda gratulujem k okruhlemu jubileu, ja som dnes tiez mala jedno :)

Ejhle, Ty jsi mi změnila nick ze špatného na správný....:-))))))

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi