Sranda topič

16061636566117

Komentáře

• Honor not Hodor! :D :D To je pravda, keď si predstavíš, že ich zrejme považovali za Hodorovcov, tak ich museli napomínať, že je to hoNor :D .D Podarené..
  • BTW: Ak chcete, môžeme spolu natočiť vylepšenú verizu seriálu Tudorovci - Hodorovci :D
  • Hodore, pardon....Gepeto - dívat se na svět tvýma očima :-))))
  • No... Keď sme pri tom Hodorovi tak mi to nedá ešte jeden maličký vtípek...

Stretne sa Hodor, Hodor a Hodor v lietadle. Hodor hovorí ,,Hodor!". Nato sa ho prekvapene Hodor spýta ,,Hodor?". A Hodor mu na to povie: ,,Počasie je mimoriadne priaznivé!"
  • Jarla napsal(a):

Hodore, pardon....Gepeto - dívat se na svět tvýma očima :-))))

Môžem napísať svoju vlastnú autoPOV :D
  • To si určitě přečtu :-)) Mohlo by to být o tom, jak Daenerys zjistí, že jediný, kdo může přivést k životu zpět jejího spáleného syna není nikdo jiný než....***** na pět písmen :-))
  • Počkať ot viem.. to viem.. už to mám na jazyku... HODOR! .D
  • To je Horor, not Hodor
  • :D :D Hodor, bez Honor vám ukáže, čo je to Horor... A Melisandra sa bojí nejakých trápnych nocí :D
  • To se bojí nocí bez Hodora nebo nocí s Hodorem ? :-o
  • Jarla: Nocí bez Hodora? Akože rada robí veľké tiene s tvarom Hodora, ktoré Hodorujú falošných kráľov? :D A vraj že ten tieň bol Stannisov
  • Stannis má holt na ženské pech.....
    ....ale mi konečně něco došlo....tvoj otecko - stejně jako Oberyn má jenom dcery...ty jsi potomek Hodora, kterého mamičke podstrčili v porodnici výměnou za nejmladší dcérenku! Že mne to nenapadlo dřív!
  • :D Hm... Toto ma nenapadlo... Idem kontrolovať sám seba, či som nejaké gény nepodedil.. Ale či je to pravda, to ani Hodor netuší .D
  • Blackfish: Už jsem to čet, je to sranda, i když samozřejmě je to dost nadsázka. Podobnej elaborát by se dal sepsat skoro o každý zemi :)
  • Pobavil mě mod na Medieval II Total War - Westeros, je to dobře udělaný, převedený a začal jsem hrát za House of Stannis. Každý druhý tah mi hází Mellisandra audienci ze které dostanu zabijáka s plným počtem očí - shadow- čily má stoprocentní šanci zabít kohokoli až na ty nejvyšší figurky ve hře, House of Renly jsem vyvraždil všechny generály až na 1, kterého nemůžu najít. Asi se s vojskem schovává v královském lese :D
  • Jarla, Gepeto : No, to byl teda rozhodor na úrovni :)
  • Z diskuze na CSFD :))
    "Ale proč by ho chtel nekdo z te kralovske gardy zabijet toho trpajslika? A držte už hubu z knihou , knihy sem nikdy nevidel a ani mne nezajima pač knihy sou kraviny, a konečne už udelali poradnou bitvu, už mne to jejich preskakovani bitev pekne sralo, vypadalo to jako kdyby nemneli penize a sockarily"
  • Inu diskuze plná odborníků :) Přejet ho autem a ještě zacouvat :D
  • Tomu se řekne názor člověka na úrovni. :D
  • Podle stylu psaní je vidět, že knihy nejsou oblíbenou kratochvílí, bohužel :(
  • Když to tak čtu tak bych si zase měl něco lepšího přečíst, protože tenhle "internet-style" psaní se mi krade to přednesu. Lidi mají čím dál tím menší slovní zásobu, to je tím že se málo čte, takže jdu louskat Tanec s Draky :D
  • to bude někdo ze základky kdo by na to podle číslíčka v kolečku správně vůbec neměl koukat :). Má to úplně zasekaný hrubkama.
  • Riziko u medoviny je boží :D
  • Nevada napsal(a):

Z diskuze na CSFD :))
    "Ale proč by ho chtel nekdo z te kralovske gardy zabijet toho trpajslika? A držte už hubu z knihou , knihy sem nikdy nevidel a ani mne nezajima pač knihy sou kraviny, a konečne už udelali poradnou bitvu, už mne to jejich preskakovani bitev pekne sralo, vypadalo to jako kdyby nemneli penize a sockarily"

Zajímavý post (prosím tě neber si to jakkoliv ke své osobě, je to čistě vyjádření k postu a nemá s tebou nic společného ) a celkem vystihuje echm můj názor echm na nejmenovanou podmnožinu echm...mumlej mumlej...reprezentativní vzorek :-D
  • Jarla napsal(a):

Nevada napsal(a):

Z diskuze na CSFD :))

Zajímavý post (prosím tě neber si to jakkoliv ke své osobě, je to čistě vyjádření k postu a nemá s tebou nic společného ) a celkem vystihuje echm můj názor echm na nejmenovanou podmnožinu echm...mumlej mumlej...reprezentativní vzorek :-D
    Jsou to i tvoje děti tvých dětí! :D
  • Ariane - zatím ne-e-é :-) Jedno sleduje Červeného trpaslíka a druhé Ruprechta a pana Krbce :-)
    Například diznejovky jsou u nás těžce prohibited :-D
  • Goal Celebrations FX
  • Náhodou Disneyovky jsou dobré pohádky!
    Díky bratránkovi mám sjetou spoustu pohádek a musím říci, že takový Maxipes Fík (ó, jak jsem ho milovala) taky není žádný terno :D.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi