Honor not Hodor! :D:D To je pravda, keď si predstavíš, že ich zrejme považovali za Hodorovcov, tak ich museli napomínať, že je to hoNor :D .D Podarené..
No... Keď sme pri tom Hodorovi tak mi to nedá ešte jeden maličký vtípek...
Stretne sa Hodor, Hodor a Hodor v lietadle. Hodor hovorí ,,Hodor!". Nato sa ho prekvapene Hodor spýta ,,Hodor?". A Hodor mu na to povie: ,,Počasie je mimoriadne priaznivé!"
To si určitě přečtu :-)) Mohlo by to být o tom, jak Daenerys zjistí, že jediný, kdo může přivést k životu zpět jejího spáleného syna není nikdo jiný než....***** na pět písmen :-))
Stannis má holt na ženské pech..... ....ale mi konečně něco došlo....tvoj otecko - stejně jako Oberyn má jenom dcery...ty jsi potomek Hodora, kterého mamičke podstrčili v porodnici výměnou za nejmladší dcérenku! Že mne to nenapadlo dřív!
Pobavil mě mod na Medieval II Total War - Westeros, je to dobře udělaný, převedený a začal jsem hrát za House of Stannis. Každý druhý tah mi hází Mellisandra audienci ze které dostanu zabijáka s plným počtem očí - shadow- čily má stoprocentní šanci zabít kohokoli až na ty nejvyšší figurky ve hře, House of Renly jsem vyvraždil všechny generály až na 1, kterého nemůžu najít. Asi se s vojskem schovává v královském lese :D
Z diskuze na CSFD :)) "Ale proč by ho chtel nekdo z te kralovske gardy zabijet toho trpajslika? A držte už hubu z knihou , knihy sem nikdy nevidel a ani mne nezajima pač knihy sou kraviny, a konečne už udelali poradnou bitvu, už mne to jejich preskakovani bitev pekne sralo, vypadalo to jako kdyby nemneli penize a sockarily"
Když to tak čtu tak bych si zase měl něco lepšího přečíst, protože tenhle "internet-style" psaní se mi krade to přednesu. Lidi mají čím dál tím menší slovní zásobu, to je tím že se málo čte, takže jdu louskat Tanec s Draky :D
Z diskuze na CSFD :)) "Ale proč by ho chtel nekdo z te kralovske gardy zabijet toho trpajslika? A držte už hubu z knihou , knihy sem nikdy nevidel a ani mne nezajima pač knihy sou kraviny, a konečne už udelali poradnou bitvu, už mne to jejich preskakovani bitev pekne sralo, vypadalo to jako kdyby nemneli penize a sockarily"
Zajímavý post (prosím tě neber si to jakkoliv ke své osobě, je to čistě vyjádření k postu a nemá s tebou nic společného ) a celkem vystihuje echm můj názor echm na nejmenovanou podmnožinu echm...mumlej mumlej...reprezentativní vzorek :-D
Zajímavý post (prosím tě neber si to jakkoliv ke své osobě, je to čistě vyjádření k postu a nemá s tebou nic společného ) a celkem vystihuje echm můj názor echm na nejmenovanou podmnožinu echm...mumlej mumlej...reprezentativní vzorek :-D
Náhodou Disneyovky jsou dobré pohádky! Díky bratránkovi mám sjetou spoustu pohádek a musím říci, že takový Maxipes Fík (ó, jak jsem ho milovala) taky není žádný terno :D.
Komentáře
Stretne sa Hodor, Hodor a Hodor v lietadle. Hodor hovorí ,,Hodor!". Nato sa ho prekvapene Hodor spýta ,,Hodor?". A Hodor mu na to povie: ,,Počasie je mimoriadne priaznivé!"
....ale mi konečně něco došlo....tvoj otecko - stejně jako Oberyn má jenom dcery...ty jsi potomek Hodora, kterého mamičke podstrčili v porodnici výměnou za nejmladší dcérenku! Že mne to nenapadlo dřív!
"Ale proč by ho chtel nekdo z te kralovske gardy zabijet toho trpajslika? A držte už hubu z knihou , knihy sem nikdy nevidel a ani mne nezajima pač knihy sou kraviny, a konečne už udelali poradnou bitvu, už mne to jejich preskakovani bitev pekne sralo, vypadalo to jako kdyby nemneli penize a sockarily"
http://9gag.com/gag/4318906
Například diznejovky jsou u nás těžce prohibited :-D
Díky bratránkovi mám sjetou spoustu pohádek a musím říci, že takový Maxipes Fík (ó, jak jsem ho milovala) taky není žádný terno :D.