Jejich (téměř) poslední slova

12346

Komentáře

• GemSignor napsal(a):

To je pravda, takovej Pan Drápek dokáže nadělat pěknou paseku:
    http://www.giantitp.com/comics/oots0780.html
    :)

Ano, přesně na toho jsem myslela, jen mezi Tomenem a Belkarem Hořkým lístečkem vidím drobet rozdíl :-D
  • Robb Stark: Walder, toto asi nebudú profesionálni hudobníci, myslia si, že na kušiach ide hrať.
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Rhaegar: Mám novou holku. A nové brnění. Z mithrilu, od nějakého Tolkiena. Je to lepší než valyrijská ocel, jen si zkus bouchnout, Roberte!

Ohař: Ptáčku!

Bran: Hodore, a proč máš tak modré oči?

Robert Strong: *šplouch, šplouch, cák*

Qyburn: Ono to žije!

Tommen: Schovejte ty meče, nebo na vás pošlu Pana Drápa!

Bran xD xD

Qyburn - asi ako vo Van helsingovi :D Iba tu by to bolo s Horou namiesto Frankyho
  • Robb Stark: ,,Neznášam modernú hudbu" :D
  • Robb Stark: ,,Neznášam modernú hudbu" :D

Tak to je řízné :-D
  • Definujte "řízné", prosím... :)
  • řízné - má to říz....asi jako když chválíš pivo....prostě má to šmrnc, je to trefné a do černého (utíkajícího a kličkujícího:-))
  • Aha, ďakujem :D Dvakrát :D
  • Kdokoli: Sandore, rozdělej oheň.
  • :D :D
    To sa dá brať aj ako kolikoli - chudák, budeš nám chýbať...
  • :D Super, určite ďalší vzťah, ktorý budú musieť tvorcovia demonštrovať aj v scénke ako LaR... No nič..

Nemrač se a nehněvej, budeš míti vrásky,
    Zkus to se mnou, s Tyrellem,
    Dám ti hodně lásky! :D
  • Arianus napsal(a):

:D Super, určite ďalší vzťah, ktorý budú musieť tvorcovia demonštrovať aj v scénke ako LaR... No nič..

Práve som si spomenul, že mám nejaký obchod v Ašaji... Je niečo ešte viac na východ od Vysokej záhrady a KL? :D
  • Arianus napsal(a):

:D Super, určite ďalší vzťah, ktorý budú musieť tvorcovia demonštrovať aj v scénke ako LaR... No nič..

Quarth :D

Práve som si spomenul, že mám nejaký obchod v Ašaji... Je niečo ešte viac na východ od Vysokej záhrady a KL? :D
  • Vanessa Taylor k fanouškům: GRRM je břídil, vůbec nerozumí spisovatelskému řemeslu. Ještě že jsem vymyslela Ross, divácky vděčnou postavu. Poté, co se rozvede s Joffreyem, pošleme ji za moře, kde jí napíšu super scény s Danaerys.
  • Ben Nevis napsal(a):

Vanessa Taylor k fanouškům: GRRM je břídil, vůbec nerozumí spisovatelskému řemeslu. Ještě že jsem vymyslela Ross, divácky vděčnou postavu. Poté, co se rozvede s Joffreyem, pošleme ji za moře, kde jí napíšu super scény s Danaerys.

:D
  • Arianus napsal(a):

Arianus napsal(a):

Quarth :D

čoby, Káááárf je západnejšie než tieňozem.. :D
  • :D :D Posledné slová pred smroť - Vanessa Taylor: Dostala som na starosti celú tretiu sériu... :D Predstavujem si tie davy, čo by ju upaľovali... :D
  • :D :D Posledné slová pred smroť - Vanessa Taylor: Dostala som na starosti celú tretiu sériu... :D Predstavujem si tie davy, čo by ju upaľovali... :D

Zpráva, po které by i Ohař vzal do ruky pochodeň. ;D
  • :D :D Ohař by bol medzi prvými... A viedol by ich GRRM :D
  • M.U. To totálně zabila :D
  • Aegon V.: Takhle ty draky oživím, za to dám ruku do ohně...
  • Theon: Ty znáš moje jméno!
  • Quentyn: On je rovno za mnou, však?
  • Anglachel napsal(a):

Quentyn: On je rovno za mnou, však?

To by mohlo skoro platit i pro Jona...:) :(
  • Dúfam, že nie, ja stále verím, že by to nejako mohol zvládnuť. Koniec koncov, mohlo ísť len o bezvedomie.
  • Anglachel napsal(a):

Dúfam, že nie, ja stále verím, že by to nejako mohol zvládnuť. Koniec koncov, mohlo ísť len o bezvedomie.

No to já taky ;)
  • No, bola by si zradkyňa svojho profilového obrázku, keby nie :D
  • Anglachel napsal(a):

No, bola by si zradkyňa svojho profilového obrázku, keby nie :D

Ne, ne, Krisa je podle testu Robb :D
  • "We're too far from the gates. That fire...their archers...hundreds will die!"
    "Srry, no cash, no hope, no jobs.." :))
  • Kevan: Dokelu, zima prišla. To už horšie ani byť nemôže.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SpekulaceKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi