Ehm, ehm. Už bylo zmíněný, že tvůrci seriálu s Martinem konzultovali, jakou roli budou postavy mít v posledních dvou knížkách - kdyby se totiž scénáristům zachtělo nějakou takovou postavu zabít. Takže nevím, proč by Martin přizpůsoboval tomu, že v seriálu maj problém obsadit Bryndena. Jeho problém to není.
Jen doufám, že Edmure bude divákům trochu představený. Že se nevyskytne jen stylem "Robbe, pozdrav svého strýce a šup na koně - pojedeme mu na svatbu."
Domnívám se, že delete tlačítko schválně chybí, aby se nemazalo - Alek na to má dosti uvážlivý a realistický názor. Ale možná to tlačítko vidí i heavy - třetí hlava admina zde již není :(
delete tlačítko není, protože to tak má nastavený tento redakční systém a mně se v tom nechtělo moc hrabat, bylo by s tím moc práce :-)
Vidím, že to proč jsem sem přišel, už jste zaznamenali, tak zase půjdu :-) A mám radost, že linie řekotočí se snad aspoň trochu uskuteční. Lewis by byl skvělý!
Bude Olena i Brynden! Jenom mě trochu překvapuje, že zachovají i Jojena. Nic proti němu nemám, ale jeho úlohu zčásti přebral Bran a zčásti Oša, takže jsem spíš čekala trochu starší Meeru (eye-candy, jestli si rozumíme) jako objekt Branova klukovskýho zabouchnutí.
To byla jen malá rolička, na kterou nebyl přímo klasický casting. Podobně nebyl obsazen třeba Tommen a Myrcella - ale ti přežili i do druhé série. Třeba přežije i ten Beric - pokud nebudou chtít nějaké větší jméno.
Jinak to potvrzuje mojí domněnku, že představení Oberyna (a Martellů?) se přesouvá do čtvrtý série. No asi je to tak lepší, už takhle tam zase bude novejch postav jak naseto... ale škoda. :/
Dario tam musí být!!!!! další legitimní sex jedné z hlavních protagonistek - přece si to nenechají ujít :-p já ho vidím jako toho otrapu v hlavní roli piráti z karibiku, které jsem taky neviděla :-p
Třeba přežije i ten Beric - pokud nebudou chtít nějaké větší jméno.
Beric přežije a přinejhorším má Thorose. Týpek z 1. série mi mimořádně seděl a vzhledem k jeho účinkování v knize to bude spíš záhul pro maskéry než nápor na herecký talent.
Komentáře
Vidím, že to proč jsem sem přišel, už jste zaznamenali, tak zase půjdu :-) A mám radost, že linie řekotočí se snad aspoň trochu uskuteční. Lewis by byl skvělý!
http://brunetteattack.tumblr.com/post/23799023122/casting-for-vargo-hoath-from-conversation-of
ANO!
Překvapuje mě, že bude i Queen of Thorns, myslela jsem, že její úlohu v seriálu převezme Margaery.
Achjo, ale bez Daaria bych se teda obešla! :P
Mám z toho radost, věřil jsem že Tullye ani Jojena neopustí. Oberyn do 4. série by byla logická volba.
Tak teď ještě, abychom konečně dostali toho Purefoye a hlavně Maggie Smith.
Jinak prosím o přesunutí debaty do novýho topicu, když si Alek dal tu práci.
EDIT: @Alek: to mi došlo :-)
Jen to ne! :-)
Lord Alek nemá rád Charlize Theron?