Mimochodem, viděli jste už někdo Dark Shadows? Na kolaborace Tima Burtona a Johnyho Deppa se nedá netěšit, ale dost mě odrazuje poměrně nízké hodnocení a neutěšený současný stav mého rozpočtu. :)
Viděla. Nenadchlo, neurazilo. Depp je jistota, Pfeiffer je taky výborná, Eva Green hraje v podstatě totéž, co v Camelotu (takže nic moc). Osudová láska hlavního hrdiny je taková mřenka nedomrlá, div že si jí vůbec všiml. Jsou tam dobré vtípky, některé scény jsou výborné, ale jako celek to moc nefunguje. Bizarní dům a rodina jsou zajímaví, ale skoro nic se z toho nevytěží. Ale já nejsem Burtonův fanda, takže pokud jsi z jeho filmů nadšený, tak si k tomu přihoď pár plusových bodů.
Tak nejsem fanoušek na život a na smrt, ale mám jeho filmy celkem rád, hlavně Sweeney Todd se mi moc líbil. Uvidím, pokud to po výplatě ještě bude v kinech, asi se půjdu podívat.
Hildegardo - napiš raději povídku o původu Jona Sněha :-)) A když to budeš mít hotové, tak napiš ještě tři další jiné v jiném stylu a jinou kombinací :-)) Přinejmenším zvýšíš šance na úspěch a někteří z nás budou mít co číst, když nebude do čeho žgnout :-))
Zlobivá Arya hodila své hodné sestře Sanse pomeranč přímo do obličeje a začala kolem ní radostně křepčit a poskakovat jako - aha, až teď jsem si uvědomil, že čučoriedka není veverka. :-)
som bola nedavno v obchode, predavacky som sa pytala, ci maju cucoriedkovy jogurt, ona, ze nie, iba boruvkovy, tak som si vypytala ten fialovy...holt bratri, chybite nam :)
Komentáře
Ale já nejsem Burtonův fanda, takže pokud jsi z jeho filmů nadšený, tak si k tomu přihoď pár plusových bodů.
tie by som mozno este dala, ale kozub !?!? :D
BTW když se říká borůvčí, jak se to řekne po slovensky?
dopln si makcene a dlzen :)
A je to něco slušného? :-)