Nemyslím si, že by šel seriál do háje, ale určitě ztrácí šťávu. To je ale podle mě problém všech seriálu, které se v podstatě nikam nevyvíjí - HIMYM, True Blood apod. Mně každopádně připadá tento seriál ve svém žánru jako docela dobrý a i u páté série se často zasměju.
5. už jsem nesledovala, protože mě 4. znechutila až moc, takže nedokážu posoudit. Ale podle reakcí lidí, kteří sledují dál a se kterými mám podobný vkus, se to pořád odvíjí ve stejném duchu a je to spíš tragédie (nebrat doslova). Od třetí série je to jiný typ seriálu. Z komedie o nerdech se z toho stala vztahovka s humorem založeným na trapnostech, s megaotravnou postavou Amy.
5.série je (podle mě) nejhorší ze všech! Já dávám seriálům velkou šanci (nekritizuji po pár slabších dílech - každý seriál má na ně právo), ale tohle se už fakt nedá. Ze začátku byli asociálové, kteří se k sobě neumějí chovat, ale teď jsou na sebe vyloženě hnusní (hlavně 1. polovina série). To už nebyla sranda, to bylo prostě smutný a ošklivý. HIMYM oproti tomu v poslední sérii zase chytil dech (je to na rozdíl od TBBT milý) a 4. série True Blood mi přišla nejslabší, ale oproti ostatním seriálům je na tom (u mě) ještě pořád hodně vysoko a těším se na další sérii.
No, 1. půlka, 5. série nebyla tak dobrá, jako druhá polovina, ale ty díly od ledna jsou fakt skvělé. I když... Bernardette je nejlepší postava v seriálu (vedle Howarda) a Amy je taky super. Hodně ty nové postavy pomohly, protože jinak by zůstali zaseklí někde před pěti lety... a to už by byla nuda.
celý turnaj je v prípade ČR tri zápasy, hej? (trollujem, ako odmena za špičkovanie pred hokejom :p)
každopádne budem fandiť, okrem vašich aj nemcom. nikdy v živote som sa k tomu neznížil :p, ale Ozil a spol hrali úžasný futbal v afrike, tak proste musím.
Všichni i media tak propírají českou účast na euru, já ve fotbalovym narodaku nevidim nejakou velkou nadeji. Schytaj pár porážek a bude konec. Tomu nezabrani ani peťa čech.
Alek: kazdopadne si vsadim, ze Rosa odpadne....vzdyt uz ted je chudak zase namozeny. Ten uz by ten fotbal mel ale vazne vzdat, nebo bude ve 40 na kriplkare
Díval jsem se na konečnou soupisku pro ME a jsem zklamaný, že se do týmu nedostal Jirka Štajner. Vím, že to nebude zcela objektivní, ale dle mého názoru odvádí lepší práci než většina nominovaných útočníku. Především Milan bude zřejmě "pilířem" nároďáků až do konce své kariéry.
Komentáře
Hele lidi, euro je za dveřmi. Věří tu někdo, že ho Rosický odehraje celý? A co Baroš? Převýší jeho počet gólů počet karet za simulování? :-)
Za offtopic se omlouvám, ani jsem si nevšimla, že jsme v FCND :)
každopádne budem fandiť, okrem vašich aj nemcom. nikdy v živote som sa k tomu neznížil :p, ale Ozil a spol hrali úžasný futbal v afrike, tak proste musím.
"Budeme hrát přesilovku, Čechmánek již spěchá na trestnou lavici". Poulíček (ČR-Rakousko).
"A góóól! 2:0, 3:0, tedy 4:0!" Poulíček (ČR - Rakousko)
"Národní reprezentace." Poulíček (neustále)
"No a jaká doba dělila oba góly? Na hodinách je 3:28, rozdíl si
spočítejte sami......" Poulíček (ČR - Japonsko)
"Čechmánek chytá..." Poulíček (téměř neustále v ČR - Rusko) Dávno nechytal..
"To je šokový úvod!" Poulíček (ČR-Slovensko, stav 0:2)
"Góóól! Radek Vlk (myšleno Dvořák) dává osmý góóól!" Poulíček (ČR - Švédsko)
"Branku bychom co nejdříve rádi viděli za zády Sala." Poulíček (ČR- Švédsko). Salo měl opravdu branku za zády po celý zápas.
"Tam jste viděli krásnou střelu Davida Výborného, ke které se nedostal," Tittelbach (ČR-Finsko).
"Tak tady vidíte naše manželky!", Tittelbach (ČR-Finsko). Kolik jich má? A byla tam snad jeho manželka?
" A to je paní Kaberleová", Tittelbach (ČR-Finsko). Čeština pláče.
" A nyní si jde kapitán Pavel Patera pro vítěznou trofej!", Tittelbach asi čtyřikrát, než k tomu v reálu došlo.
"Zlato budeme příątí rok obhajovat v Moskvě", Jiří Fryc (po příletu). Čert to vem, že se hraje v Jaroslavli a Petrohradu.
A Tittelbachův Icing