Ponechať anonymné prispievanie?

Otázka:

anonymné prispievanie overovaním textu z obrázku nie je potenciálne nebezpečné - spamboti?

Teda, či sa osvedčilo, alebo to zatiaľ skoro nikto nevyužil...

Komentáře

• Už v začátcích fora, respktive v dobách jeho velkého rozmachu, jsme se shodli, že povolíme přispívat jen registrovaným. Anonymové mohou pouze číst. A tak jsem se to taky snažil nastavit. Ono se mi to nepovedlo? Nebo jak to myslíš? ;)

• Alek wrote:
    Už v začátcích fora, respktive v dobách jeho velkého rozmachu, jsme se shodli, že povolíme přispívat jen registrovaným. Anonymové mohou pouze číst. A tak jsem se to taky snažil nastavit. Ono se mi to nepovedlo? Nebo jak to myslíš? ;)

No, keď nie som prihlásený, tak môžem pridať odpoveď tak, že zadám svoje (nejaké) meno a overím to, že nie som spam, prepísaním textu z obrázku. Teda prakticky tak môže prispieť hocikto (neviem, či spamboty vedia obísť obrázkový test...).

• Aha, no je to možný, že jsem to tam povolil. Dokud se tu nezačnou obejvovat spamy, tak to tak necham. Za celou dobu existence fora, sem ale moc neútočili, párkrát vznikl nový podivný uživatel to jediný...

• Ok. I will be on the watch for The Others, brother 8)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi