Ben Nevis - přesně a ještě lepší je najít si chlapa, kterému se protiví líčidla :-D (na ty jsem kupodivu měla vždy štěstí. Jak bratřík říká "nejraději se k ženě prokousávám nánosy šminek, když ji chci políbit - hned si připadám jak Indiana Jonas")
vo firme sme mali akciu ku dnu matiek - nejaka nobl hobl vecera, preslov, ze by sme sa uz z tej materskej mohli vratit a nakoniec nas licili make-up artistky ci ako sa tomu dnes nadava, aby sme boli krasne a dokonale matky roka :). Ked som prisla domov a usmiala sa na manzela, co povie na ten moj novy ksicht, tak sa mu rozziarili ocka a vyslo z neho: Jeeeej, ty mas novy uces?! Tak asi tak...
Jó, ten zlom si taky pamatuju... Když se mě před dvěma lety poloslepá prodavačka z kauflandu zeptala "už vám bylo osmnáct", zatvářila jsem se tak potěšeně, že pochopila, že už velmi velmi velmi dávno. (Seběhlo se to tak, že jsme vypili ségře s mamkou a tátou láhev vína, s tím, žeji dokoupíme, a já jsem si na to vzpomněla, když jsem k nim jela, vetěla jsem do kauflandu, popadla jen to víno a běžela ke kase. A protože máme za barákem velký hotel, kam jezdí omladina z celého světa, která se tu ráda ztříská a jejich učitelé si pak do Kauflandu chodí stěžovat, mají prodavačky za úkol se ptát. A já vypadala podezřele.)
mne sa to iste pytali v kauflande pred mesiacom...hmm, asi maju kvotu na slepcov :)
Ben Nevis - přesně a ještě lepší je najít si chlapa, kterému se protiví líčidla :-D (na ty jsem kupodivu měla vždy štěstí. Jak bratřík říká "nejraději se k ženě prokousávám nánosy šminek, když ji chci políbit - hned si připadám jak Indiana Jonas")
vo firme sme mali akciu ku dnu matiek - nejaka nobl hobl vecera, preslov, ze by sme sa uz z tej materskej mohli vratit a nakoniec nas licili make-up artistky ci ako sa tomu dnes nadava, aby sme boli krasne a dokonale matky roka :). Ked som prisla domov a usmiala sa na manzela, co povie na ten moj novy ksicht, tak sa mu rozziarili ocka a vyslo z neho: Jeeeej, ty mas novy uces?! Tak asi tak...
:-D:-D:-D K takovému podujatiu jsem se taky nechala jednou nahučkat a výsledek jsem kosmetičce zhodnotila, že vypadat o deset let starší není mým cílem :-))
Nevím :-)) Došlo mi to téměř vzápětí, co jsme zamítla striptéra - proto jsem psala o tom můstku a hořkosti při placení (na druhou stranu nemám ponětí kolik můstek stojí, páč takovou nemovistost nevlastním)
Já a štrptejs :-DDDDDD Tak to bys zcela určitě nechtěla vidět :-)))))))))
Jééé, konečně někdo použil "poplužní dvůr". Na to jsme narazili s manželem, když jsme se probírali nějakými starými dokumenty. "Poplužní dvůr byl emfyteutizován .-)" Moje oblíbená věta.
Nééé! :D Stačí, že už mě v obchodech apod. neoslovujou "slečno", ale "(mladá) pani"!! Teď už jsem v očích nejmladší generace dokonce strašně stará... achjo.
Faelivrin: ani nevim, že nějaká nová učebnice vyšla. :) Mrknu se na to.
Viděla jsem ji v Luxoru, je to taková další z edice učebnich pro samouky...ve stylu angličtiny, finštiny, portugalštiny a tak....CD s klíčem, myslím i slovníčkem a učebnice...Jsem zvědavá na tvou recenzi... :)
Krisa: No, je to docela jedoduchý, když máš trošku praštěný rodiče, který nudí normální jména...byly doby, kdy jsem svoje jméno vážně nesnášela :)
Komentáře
(špatně hledal - o mé přemoudřelé pindy se tu zakopává všude :-p)
K takovému podujatiu jsem se taky nechala jednou nahučkat a výsledek jsem kosmetičce zhodnotila, že vypadat o deset let starší není mým cílem :-))
Tak to bys zcela určitě nechtěla vidět :-)))))))))
Vážně, vážně?!
Já taky!!! ;D
Krisa: No, je to docela jedoduchý, když máš trošku praštěný rodiče, který nudí normální jména...byly doby, kdy jsem svoje jméno vážně nesnášela :)