Sranda topič

16263656768117

Komentáře

• :D Nesníva sa ti náhodou o ďaábelských kosačkách?

BTW: Už idem... Nieže sa zajtra vrátim a bude tu na mňa čakať armáda 113-tich komentov :D
  • Jarlo, :D :D To naštěstí neznám, na koleji nám kosí až popoledne, a doma mám naštěstí ohleduplné sousedy. Ale umím si představit, že je to vopruz.
  • Jarla napsal(a):

Arutho - jsem doma a všude kolem našeho domu zní na plné kule "sekačky na trávu". Každý den od rána do večera...vždy se najde dost debilů, co na nich blančí.....nejmíň 3x týdně každý...ten kretén přes cestu jezdí na tom traktorku i v zimě a "kosí" asi pár vloček na mrtvé vydřené trávě.....okna se dají otevřít jen v noci, když nikdo nekosí...ale jeden blb šikmo přes cestu má soustruh, co pouští i v 5 ráno a dva jiní zde mají cerkulky, které taky rozezvučí v každé volné chvilce....celé dny sním s otevřenýma očima o nabité kulovnici!!!!!

Takže to u vás po ránu vypadá asi takto :))) není nad poklidný život na venkově!
  • Snívá se mi o wolwerinovském nehtovém studiu :-D

Dreamer - promiň, já to přes ten kravál zvenku neslyším :-p
  • Jarla napsal(a):

flankere - pravdu díš - to je atmosféra neskutečná :-) to je tak dobrá adaptace jako kniha, i když tam samozřejmě taky něco chybí...
    a pak se mi ještě líbí tohle v podání Rosůlkové - Mrňous a čarodějnice

Jo, sem se jako malej bál už skoro jen těch rukou :)
    BTW na chatě občas též kosím trávu, ale my nejsme šílenci a jednou za měsíc to stačí :)
  • Kdo to spí a kdo bdí?
    Ten maličký ještě nespí!
  • A co ti mám dát abys usnul
  • Maminka mi vždycky uvaří vajíčko :-p
  • Já mám ráda malé děti
  • Arutha2321 napsal(a):

Tohle je pecka jak drží a nepustí :D http://i.imgur.com/ICtAb.gif

tohle je pecka:
  • Montezuma3: Jak říkává moje máma: "Sportem k trvalé invaliditě." :)
  • Opýtali sa detí, čo znamená slovo "kurva"...

Estera, 8. r.:Kurva je tá, ktorá nevie zaparkovať. Aspoň podľa ocka...

Miško, 6 r.: Kurva je Sparta, lebo otec vždy hovorí: "Kurva Sparta, kurva Sparta", hoci neviem, čo je to Sparta, ale asi tiež nejaké neslušné slovo...

Žofka, 6 r.: Kurva? To je neslušné slovo, čo vyslovuje otecko, ak mu nejde počítač.

Peťo, 7 r.: Kurva je taká teta, ktorá spáva s takými ujami, ktorí nedokážu spať sami, lebo sa boja tmy.

Zorka, 6 r.: Kurva je tá, ktorá je veľmi vymaľovaná a nemá peniaze na šaty, preto stojí pri ceste a od ujov šoférov si pýta na šaty peniaze.

Petra, 6 r.: Kurva je taká teta, ktorá pracuje iba večer, lebo vtedy chodia oteckovia z práce unavení, a ona s nimi debatuje... Aj ja by som chcela byť niekedy kurva...

Milan, 4 r.: Kurva je pes u susedov, lebo šteká nadránom, oco je nazlostený a vravieva, že zavraždí toho kurva psa. Podľa mňa kurva je nejaký pes, ako napríklad fúzač, len je hlučnejší...

Brigitka, 7 r.: Kurva je taká teta, ktorá sexuje za peniaze. Viem to, lebo som sa opýtala otecka. Ale neviem, čo to je a ako treba sexovať, lebo ocko mi to už nepovedal...

Vierka, 5 r.: Kurva je naša teta, lebo mamička vravieva, že už zase príde tá kurva si požičať peniaze, a vtedy vždy príde naša teta..
  • A má recht - Sparta je taky neslušné slovo :-D
  • Arutha: :-))
    Už jsem se lekl, že sprostí sú len ockovia a mamičky nie, ale ten poslední příspěvek to zachránil. :-)
    Sad but true but fun.
  • Jestli bych se neměla optat dcerky :-)) Z domu to nezná. Tu se říká "doprkýnkaježkovyočijetovháji" :-)) Ale dozajista slyšela jinde :-))
  • Trochu drsnější humor ("Hry" pro zlobivé děti.). Nepamatuji si, že bychom někdy něco takového hráli, ale vysvětlovalo by to mou dětskou fóbii z táborů. :D

Máte hodně zlobivých dětí a nevíte co s nimi? Učíte bandu řvounů, jež nejdou uklidnit? Chcete být táborovým vedoucím, na kterého jeho vzteklí svěřenci do smrti nezapomenou? Mám pro Vás tři skvělé hry:

Okoun
    pomůcky: malá temná místnost, vidlička pro každého hráče
    Každé dítě dostane vidličku. Naženou se do místnosti, ta se pečlivě zavře a pak se jen čeká, dokud ruch uvnitř neutichne. Otevřou se dveře a začne jednoduché vyhodnocování- hráč s nejvyšším počtem zbývajících očí je OKOUN a vyhrává!

Sekerníček
    pomůcky: malý omezený prostor (ohrádka), sekera
    Divočící skupinka se zavře do ohrádky, nad ně se vyhodí sekyrka. Komu se zasekne do hlavy, vyhrává a stává se SEKERNÍČKEM.

Kladivoun
    Obdoba Sekerníčka.
  • Miss Utahraptor: To znám z verze od Rudy z Ostravy. :) http://www.youtube.com/watch?v=xb4qB7d98Cc
  • Miss Utahraptor: Proč to začerňuješ? Tady už nemůžeš nikoho překvapit. To přece víš. :-)
  • Arutha2321 napsal(a):

Miss Utahraptor: To znám z verze od Rudy z Ostravy. :) http://www.youtube.com/watch?v=xb4qB7d98Cc

Toho chlapa nemám ráda. >:( Nás tím krmí spolužák-táborový vedoucí. :D
  • Hm akorát ten, kdo by mluvil v běžném životě takovým silným přízvukem by nikdy nekvoknul :-)) zkrátka by u OKOUNA to "v" před to nedostal :-))

(situačka na benzínce ve Frýdku - stojí tam auto s pražskou značkou a posádka láduje bagety, dojede embéčko, vystupí "Gorol iz Gorolie" - obejde tankovat a houkne na spolujezdce "Ty přivři mi tych dřvi, bo mi ich kerysi chachar urazi"......osádka z čech přestala žvýkat, jak morčátka...z jedné bagety vypadla okurka, z druhé vajíčko)
  • heavy_head napsal(a):

Miss Utahraptor: Proč to začerňuješ? Tady už nemůžeš nikoho překvapit. To přece víš. :-)

Pro případ náhodného výskytu milovníků a obhájců "živějších" dětí. Místních se nebojím. ;)
  • :-) myslíš kategorii "opatrné mamky" - bič a řemen, řemen a bič a řezat hlava nehlava i s jejich ratolestmi :-p
  • Neboj. Kdo sem nakoukne, ten rychle uteče.
    Kdo neutekl dodnes, ten zůstane navždycky. :-)
  • Jarla napsal(a):

:-) myslíš kategorii "opatrné mamky" - bič a řemen, řemen a bič a řezat hlava nehlava i s jejich ratolestmi :-p

Ano!
    A "Fanoušek za to přece nemůže! On je takový živější.", "Oni mu PAK taky ubližovali!" nebo všechny ty s "volnou výchovou" , co jim to dítě pak i skáče po hlavě...
  • S dětma je to těžký, malý propadnou roštem a velký se nevejdou do kotle
  • Raptorko a to chtějí šaškovat s nějakýma zákonama, že jim nesmíš nařezat...to zas bude...pravděpodobně skončím v kriminále ještě týž den....
    Spousta lidí si totiž plete výchovný liskanec přes paklu s plínou s řezáním do krve...ale co za magora by svému děcku skutečně přitlo tak, aby ublížili a třeba něco zlomili ?
    Jak hlásila dcera ve školce - "maminka jednou říká a podruhé liská"
  • Jarla: by tě hned nabonzovala :)
  • Jarla napsal(a):

Raptorko a to chtějí šaškovat s nějakýma zákonama, že jim nesmíš nařezat...to zas bude...pravděpodobně skončím v kriminále ještě týž den....

Jo, tenhle vtip už tu prý párkrát byl (i když ne "potvrzený" zákonem. Je to blbost.
    Já bývala rapl a když to nešlo, tak jsem prostě dostala přes prdel (Nejvtipnější je, když babička vypráví, jak mě jedinkrát doopravdy zflákala a pak to ještě obrečela. Já si to vůbec nepamatuji. :). Žádné následky z toho nemám a troufám si říct, že je ze mě poměrně slušný člověk.
    Teď máme doma výše naznačovaný exemplář- osvojený desetiletý zmetek z nefunkční rodiny a ještě nefunkčnějšího děcáku, vychovávaný v představě, že všechno může, všechno se mu odpustí a nikdo se ho nesmí ani dotknout. Tluče spolužáky a spolužačky, lže, krade, žebrá, u úkolů sedí třeba x hodin ("Nebudu to dělat!") a co si dovolí k dospělým... Nejlepší je, že v případě výhrůžky výpraskem prohlásí "To si zkuste- řeknu to pani cociálce!" (Jediná věc, kterou se zvládl dobře naučit a to ani ne u nás.). Za dva roky co ho máme se jeho chování nijak nezlepšilo.
    Ještě horší je fakt, že takových exemplářů je dost i v "běžných" rodinách. A napomínání na ně nemá žádný vliv.
  • Raptorko...prosím tě, proč něco takového doma pěstujete ? :-o !!!!!

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi