Sranda topič

16465676970117

Komentáře

• Jarla: proto je tam to v podstatě :)
  • Vše je otázka peněz, jako dnes ve všem. Osvojení i pěstounství si jde zařídit když jste sami, když víte kho zainteresovat, aby si všímal.

Ostatně i to umělé oplodnění není zas takový problém, když víte kam jít (na Ukrajině či v Bělorusku jsou i specializované kliniky pro "západní", kteří...mají problém se zákonou úpravou své domácí země.
  • Vidím slovo "česko" a chce se mi zvracet...vyslovit to nedokážu.....
  • Jarla napsal(a):

Vidím slovo "česko" a chce se mi zvracet...vyslovit to nedokážu.....

Jak bys to tu pojmenovala jednoslovně? :))
  • Arianus napsal(a):

Jarla napsal(a):

Vidím slovo "česko" a chce se mi zvracet...vyslovit to nedokážu.....

Jak bys to tu pojmenovala jednoslovně? :))
    Českárepublika. (Řešení průměrného žáčka prvního stupně základní školy. ;)
  • Proč jen jednoslovně?
  • Ariane - třeba Jugo :-)) Zkrátka název, který by nepreferoval pouze a výhradně jeden národ....Je U.K. nabo VB je Nizozemí.....ačkoliv se hovorově používá většina pro název celku - Anglie, Holandsko, tak to není oficielně košér....zatímco u nás se na Moravu a Slezko sere zvysoka oficielně....Bohemia bych brala. V názvu ČESKOSLOVENSKO si našinec představoval, že je někde mezitím...to šlo. Jakkoliv byli Slováci odstavováni prahou na vedlejší kolej, aspoň tohle se jim nechalo a půl hymny. Teď už jsou to jen češi a nikdo víc....proč ne Velká Morava ? Byla tu dřív než se češi na něco vzmohli....velkou Moravu bych taky brala - když ne češi, tak ani my - fajn - je to vyvážené....ale takhle - krá krá nevermore
  • ČESKOSLOVENSKO je rovnaké zlo ako Česko.
  • Jarlo, ani "Nizozemí" není úplně košér. :) To je název pro historické země pokrývající zhruba dněšní území Nizozemska a Flander.
  • Ještě horší než vítězství Slovenska nad Českem na MS v hokeji. :-)
  • o trochu :)
  • Arutha2321 napsal(a):

...Petra, 6 r.: Kurva je taká teta, ktorá pracuje iba večer, lebo vtedy chodia oteckovia z práce unavení, a ona s nimi debatuje... Aj ja by som chcela byť niekedy kurva...

:D chúďa dieťa, takéto ambície...

BTW: Kurva je Tá, ktorá zahýba, keby ste nevedeli :D
    Miss Utahraptor napsal(a):

Trochu drsnější humor ("Hry" pro zlobivé děti.). Nepamatuji si, že bychom někdy něco takového hráli, ale vysvětlovalo by to mou dětskou fóbii z táborů...

:D Chcem byť Sekerníčkem...

Neviem prečo, ale strašne mi to pripomenulo neslušnú nahrávku Detský kumbálik v Poluse... :D
  • Ako vznikla prezývka The Hound?

Joffrey: ,,Sorry..."
    Ohař: ,,Hovor psovi!"
    Joffrey: ,,As you wish..."

:)
  • Ako vznikla prezývka The Hound?

Joffrey: ,,Sorry..."
    Ohař: ,,Hovor psovi!"
    Joffrey: ,,As you wish..."

tak by to taky šlo :-D
    :)

• Jarla napsal(a):

Ariane - třeba Jugo :-)) Zkrátka název, který by nepreferoval pouze a výhradně jeden národ....Je U.K. nabo VB je Nizozemí.....ačkoliv se hovorově používá většina pro název celku - Anglie, Holandsko, tak to není oficielně košér....zatímco u nás se na Moravu a Slezko sere zvysoka oficielně....Bohemia bych brala. V názvu ČESKOSLOVENSKO si našinec představoval, že je někde mezitím...to šlo. Jakkoliv byli Slováci odstavováni prahou na vedlejší kolej, aspoň tohle se jim nechalo a půl hymny. Teď už jsou to jen češi a nikdo víc....proč ne Velká Morava ? Byla tu dřív než se češi na něco vzmohli....velkou Moravu bych taky brala - když ne češi, tak ani my - fajn - je to vyvážené....ale takhle - krá krá nevermore

Ach ti Češi na Moravě :))
  • Tak z tohohle nemůžu :D Mrkněte sem na ty e-maily :D Geniální :D:D:D
  • Jo, moc dobré! :-))
  • Zdravim vsetkych!
    Odporucam vam zhliadnut a pretrpiet tento trailer, ale kto mi prvy napise,v ktorej sekunde sa na scene objavi herec hrajuci Lorda Varysa, ma u mna pivko :)))...
    http://film.moviezone.cz/whole-lotta-sole/trailery/
    Enjoy!
  • Katy napsal(a):

Tak z tohohle nemůžu :D Mrkněte sem na ty e-maily :D Geniální :D:D:D

Nejlepší je ten první- Lyanna. :D
  • Fil: 0:41 Podle vzhledu bych ho jinak nespoznal, ale ten hlas je nezaměnitelný. :)
  • heavy_head napsal(a):

Elia. :-)

Ta je taková stručná, když píše. "BITCH". :D

edit: Haha- Davos Stannisovi "ps sry 4 any typos... no fingrs" :D
  • Jaime Lannister’s inbox

Jaime Lannister’s inbox
  • Arutha2321 napsal(a):

Fil: 0:41 Podle vzhledu bych ho jinak nespoznal, ale ten hlas je nezaměnitelný. :)

Nezaměnitelný? Mno, v tomhle traileru má ten chlapík minimálně dost podobný.
  • Jak to bylo s Lyannou:
    Lyanna’s Inbox
    A nej je kupodivu Stannis (PETA, Davos s Renlym)
    Stannis’s Inbox, circa Robert’s Rebellion
    Stannis’s Inbox, circa GoT and CoK

Nebylo by ještě něco, Katy? ;D
  • heavy: Myslel jsem to spíš tak, že když mi bylo řečeno, že mám hledat Varyse, tak jsem ho spoznal mnohem snáz podle hlasu než podle vzhledu.
  • Právě jsem zabil Rhaegara. (v příloze obrázek) :-)
  • heavy_head napsal(a):

Právě jsem zabil Rhaegara. (v příloze obrázek) :-)

A nejde to rozkliknout! >:(

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi