Sranda topič

16566687071117

Komentáře

• HP jen kouzla ;-)

• what r u afraid of? :)
  • Takze Arutha, vyhravas pivo! :)))
    Ale mas pravdu, asi som to mohol urobit tazsie a nedat tam Varysovo meno, ale len hladajte "clena Malej Rady" alebo "Chytraka z KL"... :)))
  • Někdo chtěl vědět, jak dopadne Tyrion...
    Bronn's a Smartass by bangalore-monkey
  • Dneska jsem obdržela SPAM: Chcete schudnúť 10 kil za 5 dní?

Napadlo mě, jak na to: pošlete mi to na účet (za pět dní to tam tak akorát dojde) :-)
  • ..

Game of Whores :D
  • Katy napsal(a):

LOL

Kil Bill :D
  • Tentokrát Robb :D

...
  • Další nové: Sansa, Arya a Tyrion:

Sansa

Arya

Tyrion
  • Katy: Ještě lepší! :D
  • Psychopat napustil peniaze jedom a rozdal ich do detskych domovov.
    Zomrelo 20 poslancov, 2 starostovia a 1 minister.
  • :D :D Ten minister školstva nám slovákom teraz robí nejaké problémy...
  • Hildegarda napsal(a):

Psychopat napustil peniaze jedom a rozdal ich do detskych domovov.

Aplikovat!!!!

edit - co to vůbec je za zprávu ? nápad? černá kronika? oslavná řeč? zbožné přání ?
  • Jarla napsal(a):

Hildegarda napsal(a):

Psychopat napustil peniaze jedom a rozdal ich do detskych domovov.

Aplikovat!!!!

edit - co to vůbec je za zprávu ? nápad? černá kronika? oslavná řeč? zbožné přání ?
    ja dufam, ze cerna kronika, ale manzel mi to hovoril ako vtip :)
  • :D :D Ten minister školstva nám slovákom teraz robí nejaké problémy...

no mne uz nie :)
  • Tak tebe nie, ale on chce schváliť povinnú maturu z matiky a jednej prírodnej vedy - akože on chce hodnotiť čo bol v škole ešte za dinosaurov... To ma tak vytáča...
  • tusim ti vadi matika :)
  • Hm tak tady už takový opruz proběhl....
  • :D Ja matiku jednoducho nemám rád, pretože viem sa naučiť pár vzorcov, no potom príde odvodzovanie, ktorému nechápem a nerýpem sa do toho. Ak chce niekto študovať matiku, IT, vedy a neviem čo - budiš nech si ju dá ako mat. predmet - predstav si niekoho, kto takto študuje chce matiku, tak mu stačí už len nejaká tá viedka napr. biológia či INF ak chce byť ITák, ale inak ako hádam nemá také mabície, aby mal viac predmetov. Takto aj ten, čo o matiku nezakopne musí ju mať a taký matikár si bude musieť dať jeden-dva zbytočné maturitné predmety naviac... Zbytočné.. A tá prírodná veda... To už ani nehodorím.. :/
  • ha holky blbnou se skořicí???
  • Odvážná, že do toho šla. A divím se, že se nepoblila.
  • A jeje, skořicová výzva :D Kvůli tomuhle na jedné škole v americe zakázali nošení vysokých kozaček. Protože v nich do školy pašovali skořenky. Samozřejmě to bylo až poté, co se jeden student tou skořicí málem udusil.
  • Zase něco co vůbec neznám. To je nějakej ustálenej zvyk nebo co?
  • Nene, to je novinka ze Západu. Popularitu to získalo poté, co se o to pokusila nějakácelebrita v přímém přenose nejmenovaného pořadu.
  • Pfff! To je toho! Podobnou zábavu zorganizovala babička před nějakými deseti a něco lety na Vánoce. Já, tehdá hloupé zvědavé děcko, našla bílou umělohmotnou šroubovací krabičku na větvi stromečku. S pěknou mašlí, mou jmenovkou a cedulkou "PROTŘEPAT, OTEVŘÍT, NADECHNOUT"... Jako správný blbec jsem vše do puntíku splnila a zbytek rodiny se mohl uchechtat.... >:D
  • Dobrý jsou taky srandy s Colou a Mentoskou. Přilepit nit a přichytit pod víčko ;-)
  • Pro vetšinu lidí je to nesplnitelné, neprodukují dost slin, aby šlo pozřít lžíci skořice. Pár lidí odvezla záchranka, když místo vyfouknutí přebytku se nadechli - to musí být bezva zážitek.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi