óch. ách. a citoslovcia mi došli. toto bolo jediné fórum, ktoré som prečítala do polky. od začiatku. a hlavní zástancovia Sansy pomaly prezliekajú kabáty? že vám citrónové zákusky nezabehli! í, či aj tie ste zradili? :(:D:D
Sophie Turner tu opravdu předvádí skvělý výkon a v devátém dílu byla naprosto úžasná.
Sleduješ stejnej seriál jako já?:-) Asi jo. Kdo podle Tebe předvádí špatný výkon, když i Sophie v tvém měřítku hraje skvěle?:-)
Možná jsem to s tím nadšením trochu přehnal, každopádně, kdo předvádí špatný výkon je jednoznačně Melisandra, té ohnivou kněžku vůbec nevěřím, a taky trochu Stannis. Jinak je taky pravda, že to zas až tak "úroveň herectví" neřeším, takže to můj názor je velmi subjektivní.
Podľa mňa tiež Sophie hrá Sansu skvele. Prvú sériu to bolo také suché, ale v tej druhej je vynikajúca, vôbec tá scéna so znásilňovaním, to tak jednoduché zahrať určite nebolo a k tomu všetkému aj tie jej sladučké rečičky, podľa mňa je výborná :)
Podľa mňa tiež Sophie hrá Sansu skvele. Prvú sériu to bolo také suché, ale v tej druhej je vynikajúca, vôbec tá scéna so znásilňovaním, to tak jednoduché zahrať určite nebolo a k tomu všetkému aj tie jej sladučké rečičky, podľa mňa je výborná :)
Souhlasím. Já už jí chválila někde po těch prvních dvou. Přijde mi dost vyděšená a jak hezky přednáší ty "slovíčka, co jí septa naučila...". :)
Presne, aj keď ju bili, tak sa tak trocha traisla ako ju brali preč a naozaj tam vyzerala tak vydesene (človek by povedal, že ju prodcenti zbili, aby to hrala lepšie :D ), nie som profesionálny kritik, aby som sa tomu rozumel, ale podľa mňa to bolo zahrané dobre...
Presne, aj keď ju bili, tak sa tak trocha traisla ako ju brali preč a naozaj tam vyzerala tak vydesene (človek by povedal, že ju prodcenti zbili, aby to hrala lepšie :D ), nie som profesionálny kritik, aby som sa tomu rozumel, ale podľa mňa to bolo zahrané dobre...
Ja, ja. Zatím jediná TOPscéna druhé série- ztlučení Sansy v 02×04. (Teda ještě máme desátý extradíl před sebou a na pořádné hodnocení Černovody se ještě necítím. ;)
Já jí ráda mám. Jenom oceňuji herecký um všech zúčastněných. ;) Copak můžu za to, že nejlepší části bývají ty nejvyhrocenější? Co taková RW v knížce?! Taky působí takřka dokonale a nikdo mne snad nepodezřívá z toho, že bych neměla ráda Robba, Dacey nebo Greatjona... (Snad jen Cat, ale ta stejně podvádí... >:( )
zdravím, chcem vám dať do pozornosti a uviesť toto malé fanart-videjko, ale aj seba :d ;) možno ste to už videli, ale pre istotu :
btw.vačšinu tých pics som tiež nevidel, nevíte kde by sa dali nájsť v HQ a stiahnuť ?
a čo sa mňa týka - práve som si rozmyšlla, kt.policku vyhradím pre *"G.R.R.Martina (ano, neco jako "druhý,další Tolkien" ;d ) a jeho Píseň Ledu a Ohne* :o :P;) ..jako další fanušik nielen tejto sagy, ale fantasy(/scifi/hist.dráma) vobec
Čím to, že tolik lidí nesnáší Sansu, ale zároveň má rádo vztah SanSan?
Protože máme rádi pejska ;)
"Fuj, to je hnusnej plyšák, hned bych to vyhodila..." Přiběhne huňaté psisko, jazyk vyplazený, popadne zrůdičku do tlamy a začne si s ní pohazovat. "Jo, to je Tvoje, jó? No, dej to sem! No! Dáš sem plyšáčká.... Že si ho vezmu! Takovou pěknou hračku ještě nemám!"
To video se Sansou je pěkně staré. To pamatuje ještě doby, kdy když jste do googlu napsali jméno postavy, tak vám vyskočila hromada pěkných obrázků a né mozaika jednoho seriálového ksichtu ze všech možných úhlů.
Miss U: já právě ne, já mám sansu rada, ona je vážně takový ztracený ptáček. Ale jak jsem si tak četla tuto diskuzi, tak ji prostě hrozně moc lidí nesnáší, ale všichni mají rádi SanSan
esed: Taky jsem ji neměla ráda. Dokud se mi věci nerozležely v hlavě, nezačala jsem přemýšlet o příčinách a důsledcích a všímat si detailů. U téhle diskuse jsou úžasné ty ódy na Sansu na začátku. Strašně jsem se bavila, když jsem je četla poprvé. :D
Komentáře
hm..ešte by sa zišlo vymazať ten nápis "earagon 2cd edicia v avatare :o
Heavy: Kde je tu FAQ?
Ale Dacey mi bolo ľúto. Ak už máme stratiť Robba, aspoň Dacey nám mohol nechať. Taká švírna dievčina, čo vie bojovať. :/
možno ste to už videli, ale pre istotu :
btw.vačšinu tých pics som tiež nevidel, nevíte kde by sa dali nájsť v HQ a stiahnuť ?
a čo sa mňa týka - práve som si rozmyšlla, kt.policku vyhradím pre *"G.R.R.Martina (ano, neco jako "druhý,další Tolkien" ;d ) a jeho Píseň Ledu a Ohne* :o :P ;)
..jako další fanušik nielen tejto sagy, ale fantasy(/scifi/hist.dráma) vobec
Přiběhne huňaté psisko, jazyk vyplazený, popadne zrůdičku do tlamy a začne si s ní pohazovat.
"Jo, to je Tvoje, jó? No, dej to sem! No! Dáš sem plyšáčká.... Že si ho vezmu! Takovou pěknou hračku ještě nemám!"
Nějak takhle? ;D
Počkej, až se "husa" naučí syčet a štípat. :D
U téhle diskuse jsou úžasné ty ódy na Sansu na začátku. Strašně jsem se bavila, když jsem je četla poprvé. :D