Hra o trůny 2x09 - Černovoda

11820222324

Komentáře

• Hlavně do těch nekoukatelných sraček cpou miliony, zatímco zbytek světa...[moralizování o chudobě, životním prostředí apod.]
    Další důkaz, že naše civilizace už dlouho na špici nevydrží.
  • Neboj, na konci roku přejdeme do jiné dimenze a bude klid. :-)
  • Ben Nevis napsal(a):

Hlavně do těch nekoukatelných sraček cpou miliony, zatímco zbytek světa...[moralizování o chudobě, životním prostředí apod.]
    Další důkaz, že naše civilizace už dlouho na špici nevydrží.

Ehm, tak teď si LOL neodpustím já :)
  • Leckdo tvrdí, že i Píseň ledu a ohně je důkaz o rozkladu našíí civilizace :D
  • Tak pokud se budou nadále dělat takové fotomontáže jako nechvalně známá "sedmička", tak bych tomu i věřil. :D
  • heavy_head napsal(a):

Neboj, na konci roku přejdeme do jiné dimenze a bude klid. :-)

Přiletí pro nás Aštar Šeran :)
  • Pouze za předpokladu, že máš důkladně nasledovaného krtečka!!!
    (vzhledem k tomu, že doma krtkujeme do bezvědomí, tak budu v bussines class all inclusive :-p)
  • Třeba Krteček ve městě je můj oblíbenej :)
  • Nejlepší je Krtek chemikem. A pak Krtek a uhlí. :)
  • My zas sjíždíme krtek a orel:-)
  • My z krtka (kvůli hrozbě měknutí mozku z té kvantity) přešli na pana Krbce :-) Ale už mi to taky leze krkem....vymýšlím něco neočuměného (sjeli jsme kočičí a čmelíky a a je to by mohlo být příliš inspirativní :-p )asi mu vrátím malou čarodějnici než něco vymyslím :-)
    Těžko říct, jak to vezme Aštar Šeran ....
  • Asi mi z vás exploduje mozek... přesuňte se i s Krtečkem do jinýho topicu, pls :D
  • Jarla napsal(a):

My z krtka (kvůli hrozbě měknutí mozku z té kvantity) přešli na pana Krbce :-) Ale už mi to taky leze krkem....vymýšlím něco neočuměného (sjeli jsme kočičí a čmelíky a a je to by mohlo být příliš inspirativní :-p )asi mu vrátím malou čarodějnici než něco vymyslím :-)
    Těžko říct, jak to vezme Aštar Šeran ....

krtek mi uz lezie hore krkom, u nas je teraz hitom masha i medved
  • flanker.27 napsal(a):

Třeba Krteček ve městě je můj oblíbenej :)

To je ten, jak tam vykácí a vybagrují celý les. Postaví tam město jak z lega a zvířátkům udělají v paneláku nafukovací háj? To je také moje nejoblíbenější epizoda.

Jinak skvělá pohádka je O Makové panence.
    Emo Motýl Emanuel spadne do makového pole. Tam se sfrčí a zjeví se mu krasavice v červené sukýnce. Přiteplený Motýl je tak fascinován tanečnicí, že zapomíná na svou orientaci a snaží se panenku sbalit. To se mu však nedaří, neboť Maková panna je pěkná děvka a flirtuje kde s kým. Mnohem víc ji berou afričtí motýly a dokonce i jednou panu žaludovy pomáhala najít čepičku.
    Pohádku, ve které se sjíždí i sluníčko nenajdete na každém rohu. ;-)
  • Montezuma3 napsal(a):

Jinak skvělá pohádka je O Makové panence.
    Emo Motýl Emanuel spadne do makového pole. Tam se sfrčí a zjeví se mu krasavice v červené sukýnce. Přiteplený Motýl je tak fascinován tanečnicí, že zapomíná na svou orientaci a snaží se panenku sbalit. To se mu však nedaří, neboť Maková panna je pěkná děvka a flirtuje kde s kým. Mnohem víc ji berou afričtí motýly a dokonce i jednou panu žaludovy pomáhala najít čepičku.
    Pohádku, ve které se sjíždí i sluníčko nenajdete na každém rohu. ;-)

na karnevale som vzdy bola Makova panenka, najlahsie sa to mame silo :)
  • Tak motýl eunuch Emanuel fňukna první kategorie není to, co bych podstrkovala svému synovi :-)))
  • svoa00 napsal(a):

Add Vanessa Taylor... to, jak vedou dějový linie, je sice konsensus mezi scénáristama, ale její přínos byl leda v tom, že tam dostala víc násilí. Neumím to přesně vysvětlit, ale nejvíc mě iritovalo setknání Robba a Talisy. Ani jeden z nich se nechová realisticky. A kolikrát jste už ve filmu nebo seriálu viděli držkatou holku, která tou držkatostí kluka zaujme? Kdyby to tak fungovalo, tak se chlapi perou u mojich dveří. Takže sorry, Vanesska by měla dostat padáka.

sem s takovou dívčinou :-))
  • Můj bývalý se mě snažil zabít, když jsme se potkali, takže...já mám pro to též pochopení :))
  • skelet napsal(a):

svoa00 napsal(a):

Add Vanessa Taylor... to, jak vedou dějový linie, je sice konsensus mezi scénáristama, ale její přínos byl leda v tom, že tam dostala víc násilí. Neumím to přesně vysvětlit, ale nejvíc mě iritovalo setknání Robba a Talisy. Ani jeden z nich se nechová realisticky. A kolikrát jste už ve filmu nebo seriálu viděli držkatou holku, která tou držkatostí kluka zaujme? Kdyby to tak fungovalo, tak se chlapi perou u mojich dveří. Takže sorry, Vanesska by měla dostat padáka.

sem s takovou dívčinou :-))
    Je držkatá a držkatá....pohleďte na Byl jednou jeden král :-)) Scénář si psal Werich sám....a co Kateřina v Císařově pekaři, když ubalila tomu blběčkovi, co ji plácnul po zadku? A opět - Werich sobě sám.....
    A mimochodem - od 22 let jsem si nikdy na nedostatek ctitelů nemohla stěžovat, ba právě naopak....:(

edit - a co Čert a Káča? :-))
  • ve 22 si začala nebo přestala být držkatá? :-D
  • Jarla: Ve dvaadvaceti jsi šla na zvětšení prsou, že? :D
  • ve 22 jsem se rozhodla být sama sebou a nesnažit se zapadnout do davu :-))
  • Jarla: Ve dvaadvaceti jsi šla na zvětšení prsou, že? :D
    :D
    A mimochodem - od 22 let jsem si nikdy na nedostatek ctitelů nemohla stěžovat, ba právě naopak....:(
    Proč to zamračení? Jinak blahopřeji?
    Ve 22 jsem přestal kouřit:-) Blahopřeji Chmure
  • Ne co se týče prsou - vždy jsem si vystačila s jedničkama :-))
    Zamračení proto, že než jsem se je naučila rozhánět pometlem, tak se mi začali řezat a věšet a já to nedokázala ukočírovat a z toho je mi dodnes smutno :(
  • Chmur napsal(a):

Ve 22 jsem přestal kouřit:-) Blahopřeji Chmure

Já začal..
  • Jarla napsal(a):

Ne co se týče prsou - vždy jsem si vystačila s jedničkama :-))
    Zamračení proto, že než jsem se je naučila rozhánět pometlem, tak se mi začali řezat a věšet a já to nedokázala ukočírovat a z toho je mi dodnes smutno :(

treba sa naucit byt dostatocne odpudiva pre tych, o ktore zaujem nemas a extremne odpudiva pre tych, co chces, u mna to fungovalo na jednotku a teda ziadna Bardotka zo mna nie je
  • Taky jsi na to přišla :-))
  • Zamračení proto, že než jsem se je naučila rozhánět pometlem, tak se mi začali řezat a věšet a já to nedokázala ukočírovat a z toho je mi dodnes smutno :(
    Pořád píšeš o prsou? :-)
  • Jarla napsal(a):

Ne co se týče prsou - vždy jsem si vystačila s jedničkama :-))

Sama sobě si vystačit není žádnej problém, jde o to , jestli s tím vystačili i jiní..... ;-)))
  • Sama sobě si vystačit není žádnej problém, jde o to , jestli s tím vystačili i jiní..... ;-)))
    Tak Jarla tvrdí, že se na ni staly fronty:-) Tak zřejmě stačily.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů 2. řadaKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi