Mam 37 a zbývá mi: Chlápek v kazajce, h2o, chlap co drží dvě děti, ta potvora dole v jezírku, ten zelenáč na stromě, kabelka, mince, ty noční baráky, hořící nápis, psi, ty lidi s nulama, koule s lopatou a ještě něco.
Pátek třinácteho, hehe, jakto že mě to nenapadlo :-/ Teď jsem náhodou našel Sixth Sense, ale netuším, co to má s tou mincí společného. btw - kde vidíš jeskyni? V té vpravo mám všechno vybrané.
Hele, ta uprostřed, není to ten horor s tou zabijáckou zdravotní sestřičkou? Já jsem to tedy nikdy neviděl, tak nevím o čem to přesně je, ale napadlo mě, jestli to není kabelka, ale zdravotnická taška. MU: Jo, zvracející holčička byla hustá. Když jsem to viděl poprvé tak jsem byl posranej až za ušima. A dobrej byl taky kluk co mu chtěl ukázat, kde má táta schovanou pušku.
Komentáře
Ještě mám pocit, že i ty schody samotné mají něco být.
Teď jsem náhodou našel Sixth Sense, ale netuším, co to má s tou mincí společného.
btw - kde vidíš jeskyni? V té vpravo mám všechno vybrané.
Já Šestý smysl viděl jen jednou asi před sedmi lety, ale jediné co si pamatuju, je že Bruce Willis je duch.
Už jen ta žena.
MU: Jo, zvracející holčička byla hustá. Když jsem to viděl poprvé tak jsem byl posranej až za ušima. A dobrej byl taky kluk co mu chtěl ukázat, kde má táta schovanou pušku.
Mám nejhorší čas, 2 hodiny a 5 minut :D jsem vůbec nemačkal pauzu.
Tak a teď jdeme na ten druhý :D