Tanec s draky vyšel česky!

1246789

Komentáře

• Oficiálny asi moc nie, neviem, ale napriek tomu to tu naozaj nemá čo hľadať.. :)
  • Oficiálny asi moc nie

No já bych řekl, že i jo, vzhledem k tomu, že se sem odkazuje Edna, HBO, Talpress...
  • To hej, aj keď je to trochu škoda...preto som dal ten svoj mail, resp. už môžete použiť aj súkromnú poštu, ak by mal niekto záujem...
  • Miss Utahraptor napsal(a):

svoa00 napsal(a):

... Stejně jako v Hostině jsou zde části, u kterých by byl zapotřetí editor. V některých kapitolách se najednou ocitnete v podivné zemi s postavou, na které vám pramálo záleží, jako byste zůstali na party příliš dlouho poté, co vaši přátelé odešli.
    ...

Přesně můj pocit z Quentyna a Griffa.
    Já bych ještě přihodila oba starší Greyjoye jak v Hostině, tak v Tanci. Oproti nim je Quentyn zlatej ;) Jinak s tou poznámkou o editorovi víc než souhlasím. Jak v Hostině, tak v Tanci jsou naprosto zbytečný kapitoly a i ty důležitý jsou zbytečně dlouhý. U Bouře jsem tu občasnou vatu vnímala taky, ale nebylo to tak znatelný.
  • svoa00 napsal(a):

Miss Utahraptor napsal(a):

svoa00 napsal(a):

... Stejně jako v Hostině jsou zde části, u kterých by byl zapotřetí editor. V některých kapitolách se najednou ocitnete v podivné zemi s postavou, na které vám pramálo záleží, jako byste zůstali na party příliš dlouho poté, co vaši přátelé odešli.
    ...

Já bych ještě přihodila oba starší Greyjoye jak v Hostině, tak v Tanci. Oproti nim je Quentyn zlatej ;) Jinak s tou poznámkou o editorovi víc než souhlasím. Jak v Hostině, tak v Tanci jsou naprosto zbytečný kapitoly a i ty důležitý jsou zbytečně dlouhý. U Bouře jsem tu občasnou vatu vnímala taky, ale nebylo to tak znatelný.
    Souhlasím i s Greyjoyi, i když v Tanci mi Victarion zas až tak nevadil a Mokromozka jsme byli aspoň tady ušetřeni (od jeho první kapitoly jsem litovala, že se neutopil ÚPLNĚ ;).
    A editor by práci rozhodně našel. Třeba taková Daenerys by se v Tanci dala pohodlně osekat na třetinu a o nic bychom nepřišli. :)
  • Arutha2321 napsal(a):

Oficiálny asi moc nie

No já bych řekl, že i jo, vzhledem k tomu, že se sem odkazuje Edna, HBO, Talpress...
    No áno, ale oficiálny by musel byť vyhlásený nejakými určitými mocnosťami... Neviem ako to vysvetliť, ale bolo by tu toho viac... Toto je skôr FAn fórum, že sem prichádzajú fanúšikovia si pokecať a pre HBO a Talpress je skvelým zdrojom ifnormácií napr. o fanúšikoch a pod. No ale to je vlastne jedno...
  • brnak333 napsal(a):

A asi ma tu zničíte, ale koľko z Vás si niekedy nestiahne knižku alebo hru z netu? Alebo keby bol aspoň online obchod s elektronickými knižkami, v ktorom by bolo dostať nové tituly v cz/sk a za kúsok normálne ceny...

Samozřejmě, že si stahuju. Stáhnu si i Tanec - lépe se v tom vyhledává, když píšu nějaký článek, tvořím rejstřík postav/míst apod. Ale jednak to nehledám dva dny po vydání a když už, hledal bych to na warez forech, na ulozto apod. ;-)

svoa00 napsal(a):

Miss Utahraptor napsal(a):

svoa00 napsal(a):

...

Souhlasím i s Greyjoyi, i když v Tanci mi Victarion zas až tak nevadil a Mokromozka jsme byli aspoň tady ušetřeni (od jeho první kapitoly jsem litovala, že se neutopil ÚPLNĚ ;).
    A editor by práci rozhodně našel. Třeba taková Daenerys by se v Tanci dala pohodlně osekat na třetinu a o nic bychom nepřišli. :)
    U Daenerys se mi hodně líbily její první a poslední kapitoly v knížce, spíš mi vadilo, že se zase chová jako holčička, co něco vykřikuje o krvi draka, ale je dobrá tak do postele Khala Droga. Králem příliš mnoha kapitol je IMHO Tyrion.
  • Hej, nemůžete si ty řeči o Tanci fakt přestěhovat do spoilerového topicu nebo aspoň černit, prosím? To vážně čekáte, že to přečteme hned první den po vydání?
    brnak333 napsal(a):

A asi ma tu zničíte, ale koľko z Vás si niekedy nestiahne knižku alebo hru z netu? Alebo keby bol aspoň online obchod s elektronickými knižkami, v ktorom by bolo dostať nové tituly v cz/sk a za kúsok normálne ceny...

Navíc, pokud by to i někdo měl a chtěl to poskytnout, tak to pochopitelně málokdo udělá ve veřejné diskuzi. Proto ta poznámka o založení účtu.
  • svoa00 napsal(a):

U Daenerys se mi hodně líbily její první a poslední kapitoly v knížce, spíš mi vadilo, že se zase chová jako holčička, co něco vykřikuje o krvi draka, ale je dobrá tak do postele Khala Droga. Králem příliš mnoha kapitol je IMHO Tyrion.

První a poslední ano, mezi tím bych jí nafackovala přesně z Tebou uvedeného důvodu. U Tyriona byly dobré až ty poslední. Dokud bádal jen nad tím, kolik toho zvládne vypít a "Kam chodí děvky?", byl na odstřel. Plus celé dění kolem Aegona bylo nuda nezávisle na tom, kdo o tom zrovna mluví. Upřímně doufám, že je jen falešná loutka. Tohle čárymáryfukování z rukávu se mi nelíbí.

svoa00 napsal(a):

První a poslední ano, mezi tím bych jí nafackovala přesně z Tebou uvedeného důvodu. U Tyriona byly dobré až ty poslední. Dokud bádal jen nad tím, kolik toho zvládne vypít a "Kam chodí děvky?", byl na odstřel. Plus celé dění kolem Aegona bylo nuda nezávisle na tom, kdo o tom zrovna mluví. Upřímně doufám, že je jen falešná loutka. Tohle čárymáryfukování z rukávu se mi nelíbí.
    Koukám, že to vidíme nějak moc podobně, sestro :D To o Aegonovi bych podepsala. Bylo by ve vztahu k Daenerys takové martinovské, kdyby to byl opravdu ten, za koho ho mají, ale spíš si taky myslím, že je to nějakej sirotek z Blešího zadku. Což neznamená, že na konci nebude sedět na trůně ;)
  • svoa00 napsal(a):

Koukám, že to vidíme nějak moc podobně, sestro :D To o Aegonovi bych podepsala. Bylo by ve vztahu k Daenerys takové martinovské, kdyby to byl opravdu ten, za koho ho mají, ale spíš si taky myslím, že je to nějakej sirotek z Blešího zadku. Což neznamená, že na konci nebude sedět na trůně ;)

Tak jsem to nedávno četla. Nevím, jestli to byla nějaká FanFiction, komentář nebo "seriózní" teorie (nejspíš od všeho trochu a já si to jen pamatuji dohromady), ale Aegon (z Blešího zadku) skončil na trůně, Daenerys s ním a prohlašovala o něm, že není "krev draka". :D
    Ostatně jihovýchod Sedmi království je zamořený parchanty s fialovýma očima, stříbrnými vlasy nebo obojím, stejně jako Lannisport zelenookými blonďáky, že? :D
  • Stark z hor napsal(a):

Griff mě bavil od startu, ale Quentyn mi taky přišel nudnej. No a Dany ok, ale že by mě uchvátila, to zas ne... Zato takovej Barristan nebo Jon, to nemělo chybu... :-)

Barristan docela překvapil a Jon v Tanci mi po znovushlédnutí seriálu ukázal, proč byl má první oblíbená postava (a proč je v knížkách mezi mými TOP). Každopádně nejlepší POV Tance je bezkonkurenčně Reeeeek, Reeeek (it rhymes with leeeek.) :)
  • Miss Utahraptor: Jeho kapitoly dokonce považuju za jedny z nejlepších v sáze. Je tam všechno, co dělá Martina Martinem: krutost, násilí, zrada, sex, bolest a vzpomínky na šťastnější časy.
  • A ještě jedno moudro od kritika, co jsem kdysi pochytila:

Číst Píseň ledu a ohně je jako donekonečna si opakovat Shakespearova Julia Ceasara.

So true :)
  • Hlášení: Tento topic není vhodný pro spoilery. Nemluvte tu tedy konkrétně o jeho ději.

svoa00 napsal(a):

...

Griff mě bavil od startu, ale Quentyn mi taky přišel nudnej. No a Dany ok, ale že by mě uchvátila, to zas ne... Zato takovej Barristan nebo Jon, to nemělo chybu... :-)
  • tak v gorile uz maju aj hardback aj paperback. chcel som tradične kúpiť v brlohu, ale ak im to bude trvať....
  • stiahnut z koze a na kol s nimi!!!!
  • si objednavala? ja nie a veru zajtra cez obed vybieham do obchodu...
  • Ehm, cena v Pantha Rhei:
    Hostina pro vrány(viazaná): 27 eur
    A feast for crows(paperback): 8 eur
    No nezabili by ste ten Talpress? :D
  • Anglachel napsal(a):

Ehm, cena v Pantha Rhei:
    Hostina pro vrány(viazaná): 27 eur
    A feast for crows(paperback): 8 eur
    No nezabili by ste ten Talpress? :D

Nezabili. A Ty taky ne. Co bys pak četl, a nad čím by ses rozčiloval ? :-D
  • Stále mám Fantom Print a Warcraft :) Aj keď tam sa skôr štvem nad mentálnou retardáciou neiktorých autorov.
  • sarven napsal(a):

si objednavala? ja nie a veru zajtra cez obed vybieham do obchodu...

hej, predobjednavku, daj vediet, ako zajtra...a do ktoreho brlohu ides?
  • Tak mi to dnes konečně přišlo :D Předchozí díly jsem četl elektronicky na mobilu, a ještě k tomu na 2 části tak se mi to nezdálo, ale jak jsem to dneska vybalil tak jsem čuměl jak tlusté to je, něco takového jsem fakt nečekal :D No aspoň nebude nuda...
  • No jo, oni nakladatelé po vysílání seriálu zvýšili Martinovi taxu za normostránku !
    To přece nemohl nevyužít ! :-D
  • tak pred chvilkou dosiel kurier s tancom aj ku mne. Ta knizka je strasne hruba, necakal som ze to bude az take hrube. Skoda ze mam za 2 tyzdne stanice, hned by som sa do toho pustil :)
  • Hildegarda napsal(a):

sarven napsal(a):

si objednavala? ja nie a veru zajtra cez obed vybieham do obchodu...

hej, predobjednavku, daj vediet, ako zajtra...a do ktoreho brlohu ides?
    skúsim aupark cez obed. alebo po robote skočím do mesta do gorily.
  • Prodavačka v Librexu: "A nechcete počkat do čtvrtku, máme tu 15% slevu?"
    "Peníze tu nehrajou roli, pani..."
    :-)
  • předobjednáno 24/5, poštou doručeno 4/6. Pěknej macík, 1115 stran bez rodokmenových příloh.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SágaKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi