Loras nemá armádu, ale jeho tatík, ten ,,nepodstatný" lord z Vysokej záhrady docela veľkú.. :) A bez nej by Lannisterovia prehrali na poslednú chvíľu s nimi dorazil Tywinko
Alek: aha, já jsem náhodou narazila na dva týpky, co se bavili o seriálu a prý tu řeťězovou scénu taky viděli. od nich taky mám, že ji vystřihli. tak nevím...... třeba je to součást nějaké větší celosvětové halucinace :-)
haha. právě,že nejlepší je, že jsem je předtím vůbec neznala (dělali jsme průvodce na muzejní noci, já v pravěku, oni ve 20. století :) neříkej mi, že tolik lidí vidělo scénu Tyrion chce po kovářích řetěz, kdyby neexistovala (a zas tak drahá být nemusela, o řetězu se tam jenom mluví)
Mě se jednou zdálo, že jsem na fesťáku u nějakého rybníka. Potkal Sophie Turner s Jackem Gleesonem. Přijeli do Čech si zapařit. Jsem s nimi hodil řeč. (I když anglicky neumím). A Pak jsem se už bohužel vzbudil. :-/
Jasné, lebo Tyrionov význam v bitke bola malý, len naplánoval to s divokým ohňom, viedol výpad, ktorým odrazil útočníkov pri Blátivej bráne a vôbec velil celej obrane mesta. Bol to úplne nepodstatný človek :)
Jasné, lebo Tyrionov význam v bitke bola malý, len naplánoval to s divokým ohňom, viedol výpad, ktorým odrazil útočníkov pri Blátivej bráne a vôbec velil celej obrane mesta. Bol to úplne nepodstatný človek :)
Tam jde hlavně o to, že v knize měl plán obrany s dokonalou fintou fň, v seriálu pořád seděl nad knihama, nic moc nevymyslel, vždyť i divoký oheň byl nápad Cersei (nebo Joffa). O jeho chovaní v bitvě myslím nikdo nepochybuje.
Moc to řešíte. Já jsem rád, že pro diváky neznalé předlohy dokázali aspoň ke konci řady vytvořit ten dojem, že to vedl Tyrion - takže bude v posledním dílu zřejmé jeho rozčarování.
Moc to řešíte. Já jsem rád, že pro diváky neznalé předlohy dokázali aspoň ke konci řady vytvořit ten dojem, že to vedl Tyrion - takže bude v posledním dílu zřejmé jeho rozčarování.
ale mohli mu opravdu useknout nos:-(( rozhodně bych to brala víc než tu rozpůlenou hlavu v bitvě..
Komentáře
Na to že měl Renly 100 000 můžu,tak to hezky zmizlo. :D
Jo a nemáte někde nějaký odkazy či torrenty na hru v HD? Či lepší kvalitě? Na uložtu to nějak všechno záhadně zmizelo. :( Děkuji...
Na to že měl Renly 100 000 můžu,tak to hezky zmizlo. :D
Jo a nemáte někde nějaký odkazy či torrenty na hru v HD? Či lepší kvalitě? Na uložtu to nějak všechno záhadně zmizelo. :( Děkuji...
Kolikokoli: Jojo,to jsem si myslel,taky mě zajímá jestli nějaká armáda se přidala k Lanistům od toho Lorase kteří dřív byli Renlyho např..
ad řetěz: já naopak čet rozhovor s Marshallem a řetěz prý od počátku nebyl v úvahách.
nedovedu si představit důvod vystřižení, kdyby do toho naházeli ty prachy :-)
Sakra, čím se cpete, že vidíte tak zajímavé věci? Já chci taky! :D