1115 stran, z toho 100 stran popis jídelníčků na Zdi a v Meereenu a 15 stran slov, která jsou vitr, myšlenek na, kam chodí děvky, a ujišťování Jona, že pořád nic neví :)
1115 stran, z toho 100 stran popis jídelníčků na Zdi a v Meereenu a 15 stran slov, která jsou vitr, myšlenek na, kam chodí děvky, a ujišťování Jona, že pořád nic neví :)
A dalších 50 obdivování Daaria/myšlení na Daaria/přemýšlení nad svatbou (ne s Daariem)/užívání si Daariovy přítomnosti (z různých vzdáleností).... ;D
Přesně tak, zbytek národa čeká na nějaké to mobi, epub... :-). Jinak jsem rád že to vyšlo, ale formát té knihy není pro lidi, ale pro nějaký velkoruký mimozemšťany.
Jen ať ti ostatní viděj, že tady nic nedostanou...
omg, ty děláš jak kdybych chtěl někoho zavraždit... myslím že to jde říct i slušně, že prostě vzhledem k povaze webu neposkytneš ty a nikdo jiný pomoc... nebudu to hrotit, ale já opravdu nemám v plánu nikoho okrádat, klidně ti předešlé čtyři díly můžu v mojí knihovně vyfotit, ale já to nečtu v papírové formě, jelikož je pro mě pohodlnější ta elektronická... kdyby se dala někde koupit, klidně si ji i koupím, ale když je někdo zaujatý, tak se to asi těžko vysvětluje, že?
figi: 1) to nepoznáš, že je to myšleno nadneseně? 2) je tady řečeno už několikrát, že odkazy tu prostě být nemohou 3) nikdo tě neosočil z okrádání a fotky nikoho nezajímají dost lidí tu přiznává, že stahuje, tak o co ti jde? 4) nebylo by rychlejší vyhledat si to, než čekat na odpovědi? Předpokládám, že znáš nějaký vyhledavač či nějaký známý český ukládací server :) a 5) bych řekla, že je ještě dost brzo, aby to někdo oskenoval či jinak zpřístupnil
Nevíte někdo kdy bude k dispozici v pdf? Nebo jakékoli verzi pro čtečky?
Třeba tehdy, až to naskenuješ, a převedeš do elektronické podoby TY ! Propána , ptáš se jako blbej ! Jak to může někdo tady vědět ? Myslíš, že tady je centrální ohlašovna skenování ?
Nevíte někdo kdy bude k dispozici v pdf? Nebo jakékoli verzi pro čtečky?
Třeba tehdy, až to naskenuješ, a převedeš do elektronické podoby TY ! Propána , ptáš se jako blbej ! Jak to může někdo tady vědět ? Myslíš, že tady je centrální ohlašovna skenování ?
S tou poslednou vetou musím súhlasiť - nejako som nepochopil pointe tej otázky, ako keby sme vedeli čo sa deje v každom skeneri .D
A dalších 50 obdivování Daaria/myšlení na Daaria/přemýšlení nad svatbou (ne s Daariem)/užívání si Daariovy přítomnosti (z různých vzdáleností).... ;D
JJ, krom toho nesčetně stran popisujících jídelníček Illyria Mopatyse, popisy vzhledu bílého přístavu, Volantisu a dalších míst... A přes to všechno to hltám závratným tempem. Od čtvrtka do neděle jsem kromě chození do práce dal tuším 480 stránek... Takhle budu mít o víkendu hotovo a konečně se odvážím do diskusí o tanci... :-) A posléze začnu od úplného začátku ságy... :-) A pak znovu a znovu a znovu a znovu a znovu, dokud nevyjdou Vichry zimy.
Už jsem někde psala, že slušní skeneři (e-bookaři) čekají půl roku, než zpřístupní novinku. Jinak by to vydavatelství mohla brzo zabalit. Když chci něco zadarmo, tak si ráda počkám. Čtiva je všude dost.
Už jsem někde psala, že slušní skeneři (e-bookaři) čekají půl roku, než zpřístupní novinku. Jinak by to vydavatelství mohla brzo zabalit. Když chci něco zadarmo, tak si ráda počkám. Čtiva je všude dost.
Ach, takže knížečka už leží doma v poličce a je na ni moc hezký pohled. Původně jsem si ji šla jenom okoukat do dobrovskýho s tím, že si ji půjčím od kamarádky, ale já jsem ji tam chudinku prostě nemohla nechat ležet. S jejím vražedným tempem bych se k tomu dostala tak v listopadu. A ty její sliby: jé promiň lído, já sem na tebe nějak zapomněla, právě to má sestřenice a její kluk to má zamluvený po ní. No nějak se za ty maturity odměnit musím.
Tohle se mi běžně nestává, řeknu si půjčím si to v knihovně. Ale píseň je prostě něco jinýho, už na to mám doma na poličce se skvostama místečko. Viking Vike a Saturnin dostanou brášku.
Vike je můj miláček. Čtu to pořád dokola a čím jsem starší, tím mi to přijde vtipnější. Když se vyloženě nudím, možná, že i raději sáhnu do vikovi než po písni, ale to jak kdy.
Krisa ale já se taky neurazil, jen mě pobavila ta reakce... každopádně pdf jsem našel, to problém není, ale komfortnější formát pdb by se mi líbil víc, ale tam nestačí scanovat :)
Krisa ale já se taky neurazil, jen mě pobavila ta reakce... každopádně pdf jsem našel, to problém není, ale komfortnější formát pdb by se mi líbil víc, ale tam nestačí scanovat :)
(stále na knihu čekám a už jsem tak nedokčává, že čtu spoilery..) já myslela, že jedna přechytračelá zrzka stačila.. :-(
Komentáře
Vypadá skvěle a hodně mě potěšili ty nový mapy ;)
a 5) bych řekla, že je ještě dost brzo, aby to někdo oskenoval či jinak zpřístupnil
Propána , ptáš se jako blbej !
Jak to může někdo tady vědět ? Myslíš, že tady je centrální ohlašovna skenování ?
Když chci něco zadarmo, tak si ráda počkám. Čtiva je všude dost.
ale já se taky neurazil, jen mě pobavila ta reakce... každopádně pdf jsem našel, to problém není, ale komfortnější formát pdb by se mi líbil víc, ale tam nestačí scanovat :)