FC NEVADA DRAGONS

1343537394070

Komentáře

• Žeru Vencu Titleblacha, ikdyž bez kníru už to není ono :)
  • Masochistko :)
  • No jo, zprávy na Nově, to je moje - Venca T., Pavel Brumbrovský a Karel Voříše, to je tým snů. Jejich zprávy mě děsně baví, teď v zimě byli jejich zpravodajové opravdu ve formě: pokus s vodou v -14 stupních, zpráva z domova "Dnes v Praze umrzli 2 lid a nevydrželo to ani vodovodní potrubí" (reportáž o trubkách) a zpráva ze světa "V Chorvatsku mrznou lidé i palmy" :)))
  • no počul som, že celkom vážne hrozí, že zimný olympijský turnaj kúpi CME (Nova a Markíza), takže sa môžeme tešiť na hokej bez zvuku, lebo počúvať hentie hovoriacie hlavy je už špeci utrpenie
  • já už to taky slyšel, respektive, že prý mají koupit hokej (prodává se to po kouscích, už ne jako celek). Ale komentátoři z ČT říkali, že to zatím není jisté.
  • no veď hokeja bude najväčšia škoda.
  • :D Škoda, že to je pokouscích, kdyby Nova koupila celou olympiádu (zomní i letní), to by teprve byla švanda. Živě si představuji komentář Vency T. a Pavla P. k rychlostní kanoistice :D:D:D
  • Pavel P. svými komentáři aktuálně "oblažuje" diváky Eurosportu, který olympiádu mít bude, takže třeba i té rychlostní kanoistiky se v jeho podání dočkáš... ;o)
  • Poulíček na Eurosportu? Svět se v zadnici obrací :))))
  • Krutov - larionov - makarov. fetisov - kasatonov.
  • Tuším že to bylo před pár lety na nějakém tom Kanadském poháru bo co kdy Pytelbach říkal Vincentovi Lecavalierovi furt "Vencán". To jsem nemohla.
    BTW, formulkama to tu zaplevelit můžu nebo mne vyokníte (rozuměj defenestrujete).
  • Krutov - larionov - makarov. fetisov - kasatonov.
    Vypsal jsi nejlepší pětku všech dob? Údajně dokázali kombinovat poslepu. Holt baza dělala svoje:-)

S pár známýma jsme sázeli mezi sebou (každý dá pade, vítěz bere vše) na výsledky Eura a mým tipem na vítěze je Německo. Finále se Španělskem. Dva jedna pro naše západní kamarády. Do semifinále se dostanou ještě Nizozemci a Frantíci. Naši nepostoupí ze skupiny:-) Nejlepším střelcem bude Gómez.
    Jak to vidíte vy?
  • Chmur napsal(a):

Krutov - larionov - makarov. fetisov - kasatonov.
    Vypsal jsi nejlepší pětku všech dob? Údajně dokázali kombinovat poslepu. Holt baza dělala svoje:-)
    To byla nejspíš reakce na to, že Krutov dnes zemřel.
  • Aha. Tak ať mu to v nebi střílí stejně dobře jako tady v slzavém údolí!
  • Dnes zemřel i Ray Bradbury. To sice nebyl hokejista, ale i tak si na jeho památku dnes večer vezmu jeho Kaleidoskop a znovu si přečtu pár povídek, které mě kdysi přivedly ke sci-fi.
  • Na Bradburyho mám jen jednu vzpomínku a to značně děsivou z páté třídy základky, kdy jsme měli v čítance úryvek z těch stupňů Farenheita (nevím, kolik jich bylo) - z toho jsem měla noční můry.
  • Já jsem kdysi úplně šílel z jeho povídky Čekám. Ten styl na mne mocně zapůsobil!
  • už ani motýlie krídla nebudú čo boli...
  • A v pondělí ještě Pan Trololo.
  • Teď udělejme síto fotbalových odborníků. Kdo chápe význam banánu na následujícím obrázku?
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151015672486103&set=a.218616516102.163470.52479821102&type=1

Já žil v domnění, že se docela ve fotbale orientuju, ale tohle jsem nedal. A tak jsem tedy musel uznat, že tomu nerozumim. Takže poraďte mi tým snů, mám chuť soutěžit na: http://tymsnu.isport.blesk.cz/Index.aspx
  • Gól neboli banán. Co je na tom nejasného? :-)
  • To se pozná starší generace :-)
  • No pokud jsem rozuměla dobře, tak banán je gól, který brankáři projde mezi nohama....

(k tomu s eprý vztahuje "dát někomu banána" - aneb balón prošlý mezi nohama je zjevně ostudnější než jiný puštěný gól...ale já fotbal nesleduji, tak jen, co jsem slyšela...)
  • Hmm, stejně nechápu, jak to mohlo vzniknout :-)
  • Ne nutně mezi nohama. Tomu se snad říkají jesle, ne? ;-)
    Sedum banánů... zpíval už přece Jarek.
  • no vidiš, u toho Jarka jsem si to vlastně odvodil, tam v kontextu to bylo v poho...
  • no vidiš, u toho Jarka jsem si to vlastně odvodil, tam v kontextu to bylo v poho...
  • Alek napsal(a):

no vidiš, u toho Jarka jsem si to vlastně odvodil, tam v kontextu to bylo v poho...

no prosimtě, to neumíš odeslat příspěvek jen jednou? Ten systém je nějakej divnej, šéfe.
  • Alek se nám zacyklil. :-)
  • No vidíš, tak jesle nebo banán...já vás varovala, že tomu nerozumím :-D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi