Sarvene, připojuji se ke gratulacím!!! To oznámení je fakt super, šikovnej grafik. Pro „filmová“ oznámení mám slabost, vloni jsem takhle pajcovala plakát k prvnímu Bondovi :)
sarven: Nedokázal jsem otevřít ten obrázek, ale vypochopil jsem, že se budeš ženit. Snad vám to bude klapat aspoň jako Nedovi s Cat, ale s lepším koncem. Hádám, že oznámení i celá svatba bude v duchu GOT a hodíš sem pak fotky, jak vás nahé nesou do ložnice:-))
Začíná to být se mnou tragický - tohle téma mi časem nějak zapadlo, takže moje „tajemná“ gratulace na homepage se minula účinkem, protože tady o tom přirozeně všichni už věděli. No tak teda nic no... :-)
alek, našiel som si erb na frontpage - teraz chápem a ďakujem! na rozdiel od väčšiny postáv ASOIAF som mal krásnu a milú svadbu a vyzerá, že som ju prežil :) ešte raz ďak!
Zkus to hned. Já začal magora dělat až dva roky po zakončení blbce. Za tu dobu si člověk odvykne sedět v posluchárně, psát seminárky a občas otvírat nějakou tu literaturu (zvlášť když k tomu eště chodí do práce).
Hildegarda, vieš čo, nad STU som tiež rozmýšľal, ale keď som to tu už rozohral, tak sa pokúsim to dotiahnuť do úspešného konca. A navyše, Brno som si zamiloval, nerád by som odtiaľto odchádzal. :)
Komentáře
To oznámení je fakt super, šikovnej grafik. Pro „filmová“ oznámení mám slabost, vloni jsem takhle pajcovala plakát k prvnímu Bondovi :)
btw: lord Bolton senior našel ve svém sňatku s lady Frey štěstí, takže naděje pro nás v chomoutu existuje :-)
Jarlo, můžeš v klidu vylézt. :D Učení jsem pod polštářem neměl, s noťasem pod hlavou by se asi spalo docela blbě. ;)
Jinak děkuji všem, po čtyřech letech trápení konečně něco hmatatelnýho. :)
Flankere, půjdu určitě zkusit hned, než se z toho dostanu. Obávám se, že kdybych z toho koloběhu vyšel, už bych se do něj nevrátil.