/SPOILER/ TANEC CZ

pre tých čo práve čítajú v češtine a boja sa ísť do pôvodného topiku, aby tam nenarazili na niektoré informácie z konca knihy. Tu sa diskutuje k tancu priebežne. vždy dajte na úvod názov kapitoly (napr Jon II.) aby ostatní vedeli, či to už čítali a nehrozí spoil.

pekné tancovanie všetkým!!!
Štítky:
«13456717

Komentáře

• a rovno začnem prológom. nie je náhodou trochu iný ako bola tá pôvodná verzia, ktorú uvoľnil pred rokmi GRRM?
  • :D Hehe vidím že jsi v ang verzi pilně přeskočil kapitoly co byli zde uvolněny...
    Tak jsem zvědaví na Chmura, neboť má také oblíbenou Daenrys Targaryen
    Co ostatní? :-)
  • dany je tiež moja obľúbená postava. som zvedavý čo povieš keď sa k nej dostaneš.
  • sarven napsal(a):

dany je tiež moja obľúbená postava. som zvedavý čo povieš keď sa k nej dostaneš.

Už jsem přečetl v ang a když tak se vyjádřím pak :-)
  • už se těším na Tanec, dnes si pro něj jdu, ale ještě musím dojet Hostinu, jsem teprve v půlce, takže už sem radši nepolezu :-)
    a než začnu Tanec číst, bude to tady pro mě nečitelné
  • Řeknĕte mi prosim, že Ramsaye zabijí krutým a bolestivým způsobem! Kam se na nĕj hrabe Joffrey! Nebo mi to radĕji neříkejte :). Za 800 stran na shledanou :)
  • No o tom nic nevíme...když se o to někdo pokusil, tak dopadl hodně špatně....
  • Krisa napsal(a):

Řeknĕte mi prosim, že Ramsaye zabijí krutým a bolestivým způsobem! Kam se na nĕj hrabe Joffrey! Nebo mi to radĕji neříkejte :). Za 800 stran na shledanou :)

:D :D
  • Stannis ho upálí jakmile ho dostane :) je to dost kruté a bolestivé ? :)
  • Blackfish napsal(a):

Stannis ho upálí jakmile ho dostane :) je to dost kruté a bolestivé ? :)

Ne dost. V Ramsayho případě.... >:|
  • Blackfish napsal(a):

Ne, Ramsayho by měl někdo strčit při krmení mezi ty jeho čuby.
  • svoa00 napsal(a):

Blackfish napsal(a):

Ne, Ramsayho by měl někdo strčit při krmení mezi ty jeho čuby.
    Aby mu mohly ukázat, jak moc ho ŽEROU! >:D
  • Já bych mu dala ochutnat vlastní medicíny... Pěkně pomalu a postupně stáhnout z kůže. :)
  • Co takhle na mírném ohni ? :D a takzvaně medium po kouscích psům :D
  • Blackfish napsal(a):

Co takhle na mírném ohni ? :D a takzvaně medium po kouscích psům :D

Lord Manderly aproves! :D
  • Lord Manderly je vůbec vypočítavej člověk :) když se tam poprvé objevil, říkal jsem si co to je za vypaseného idiota, druhé POV a respekt! :D Ten na severu ví asi nejlíp o co se hraje a s jakejma kartama.
  • Ne, na Ramsayho je i Ramsay málo. Něco jako upálit na mírném ohni je příliž rychlá smrt (i pokud by byl oheň tak mírný, že by nakonec umřel na dehydrataci). Co by za to dal Theon. Napadá mě jeden případ z filmu Seven (1995), konkrétně ten co měl představovat lenost :))
  • Blackfish: Hlavně mi po dlouhej době připomněl, proč mám vlastně sever ráda.
  • Ramsay Fucking Bolton diktuje! Toho se jentak nezbavíme, ten s náma bude dýl než Cerseika :)
  • überkiller napsal(a):

Ramsay Fucking Bolton diktuje! Toho se jentak nezbavíme, ten s náma bude dýl než Cerseika :)

Jo, ráda bych těm dvěma uspořádala svatbu.
  • Krisa napsal(a):

Řeknĕte mi prosim, že Ramsaye zabijí krutým a bolestivým způsobem! Kam se na nĕj hrabe Joffrey! Nebo mi to radĕji neříkejte :). Za 800 stran na shledanou :)

Jistá naděje je, pokud se jistý dopis ukáže jako jistý podvrh
  • svoa00 napsal(a):

überkiller napsal(a):

Ramsay Fucking Bolton diktuje! Toho se jentak nezbavíme, ten s náma bude dýl než Cerseika :)

Krvavou?
  • Musíme všichni psát Martinovy jaká je sto skvělá postava, jak ho máme rádi a mistr kat Ser Ilyn ..... omlouvam se...... Lord Martin ho odkrouhne v další kapitole :D
  • Krisa napsal(a):

svoa00 napsal(a):

überkiller napsal(a):

Krvavou?
    Třeba i s klaunama, když se ti dva dostavěj :D
  • svoa00 - s Martinovým štýlem by to byla první svatba, která by končila deštěm květin a polibkem.
  • co proti Ramsyovi máte, takovej hodnej kluk to je..
  • überkiller napsal(a):

svoa00 - s Martinovým štýlem by to byla první svatba, která by končila deštěm květin a polibkem.

Prosím ano, ať spolu ti dva exoti žijou v dobrém i ve zlém, jsou jeden pro druhýho jako stvořený :D
  • Musim říci, že mám stále vĕtší nutkání Theona obejmout. Bylo mi ho vždycky líto, ale tohle... Radši 1000 Joffreyů!
  • Lord Manderly je vůbec vypočítavej člověk :) když se tam poprvé objevil, říkal jsem si co to je za vypaseného idiota, druhé POV a respekt! :D
    A já to druhé POV přesně čekala :-)bylo tam dost náznaků, že famílie hraje na Freye habaďůru a nezvládli jen malou Wyllu
  • Krisa napsal(a):

svoa00 napsal(a):

Krvavou?
    svoa00 napsal(a):

überkiller napsal(a):

svoa00 - s Martinovým štýlem by to byla první svatba, která by končila deštěm květin a polibkem.

Prosím ano, ať spolu ti dva exoti žijou v dobrém i ve zlém, jsou jeden pro druhýho jako stvořený :D
    Na jednom FanArtu s Cersei jsem kdysi četla poznámku "... Každý, kdo se jí dotkne mezi nohama, skončí umírající, nebo zmrzačený. ...", takže bych jim přála aspoň svatbu a svatební noc.... >:D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi