A myslím, že nás ještě čekají lepší :-) to se hned tak nevyčerpá....sledovačů seriálu přibývá.....ti jakožto méně informovaní a méně...huh...přemýšliví se do toho vrhají po hlavě....:-D Zlatý věk teprve přijde :-))
Já jsem teď asi za blbce, ale tohle je článek z recese, žejo? Za svůj krátký třiadvacetiletý život jsem nepoznal věřícího, který by pohrdl knihou. Asi jsem byl holt jedním z temných depresivných tínejdžrov a taky naozaj samotársky. Btw Tyrion Rulez. Stejně tak Chrchlor.
Mimochodem Sansa s Jonem měla chladnej vztah že? Nějak si nevzpomínám.
Sansa byla ze Starčat nejvíc ovlivněná Catelyn, takže ano. Byl to její "poloviční bratr" a tím to haslo.
edit: I když v Hostině to taky začíná vidět trochu jinak:
Nevzpomněla si na Jona celé věky. Byl to jen její nevlastní bratr, a přesto… Robb, Bran a Rickon již zemřeli, a tak byl Jon Sníh jediným bratrem, který jí ještě zůstal. Já jsem teď taky bastard, stejně jako on. Och, jak by bylo milé vidět ho znovu.
No jo, ale to by se pak muselo začít rozebírat PROČ předtím nafrněná byla a zase by se došlo k závěru, že to byla věc daná výchovou. Jak jsem zmínila výše, Sansa byla "Catelynina holčička" a Lady Cat se k Jonovi chovala více než povýšeně...
Nepřestává mě udivovat, kolik lidí tu strašně lituje Jona Sněha. Proč? Bylo snad povýšený chování Catelyn to nejhorší, co se mu stalo? Ono se nikomu v sáze nic horšího nestalo, že je to tak oblíbený téma?
Mně spíš udivovalo, že se k němu Sansa chová slušně (i za zády tatínka). Místo bastard "nevlastní bratr". Tyrion takové štěstí neměl, kde kdo mu říkal do očí "Skřete".
Gepeto...kdysi se tu řešilo, kdo by koho v reálu mohl hrát...bez mučení jsme přiznala, že podle vzhledu bych mohla leda Cersei :-) U této ságy zkrátka nemám k nikomu vypěstované sympatie ani antipatie dostatečně, aby mne to mohlo urazit nebo naopak nadchnout :(
:) Ale bola by si dobrá Cersei :D To sa inak máš, ja som si vybudoval dosť silné antipatie k Joffreymu, Cersei a ešte ďalším... Hlavne k Jorahovi... Teda od druhej knihy... :)
flankere - nechceš tu náhodou agnostikům přihodit odkazy na pár výživných křesťanských diskusí ? :-D Kdyby někdo potřeboval do vstupního testu zodpovědět otázku "Kolik andělů může tančit na špičce jehly?", tak správná odpověď je 17 - podle autority v tomto oboru Tomáše Akvinského :-D
Komentáře
Za svůj krátký třiadvacetiletý život jsem nepoznal věřícího, který by pohrdl knihou. Asi jsem byl holt jedním z temných depresivných tínejdžrov a taky naozaj samotársky.
Btw Tyrion Rulez.
Stejně tak Chrchlor.
edit: I když v Hostině to taky začíná vidět trochu jinak:
Teraz vážne, ono naozaj Sansa mala takú výchovu, aspoň, že si to začala uvedomovať :)
Samozřejmě, že sympatie, antipatie k různým postavám a podobně mám, ale nic víc :-)
Kdyby někdo potřeboval do vstupního testu zodpovědět otázku "Kolik andělů může tančit na špičce jehly?", tak správná odpověď je 17 - podle autority v tomto oboru Tomáše Akvinského :-D